edzia274 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Guniu no zobaczymy jak się to wszystko dalej potoczy, teraz decyzja należy do Basi, jak nie zechce to nie zostanie tutaj. Najgorsze jest to że musi się ukrywać, ja napewno stanełabym do walki. Dobrze że tutaj na forum jest taka szybka reakcja w stosunku do intruzów. Mam nadzieję że skutecznie ją to zniechęci Odnośnik do komentarza
Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 decyzja należy do Basi, jak nie zechce to nie zostanie tutaj. Najgorsze jest to że musi się ukrywać, ja napewno stanełabym do walki. Ja mowie to samo, bo uciekajac dala jej do zrozumienia ze wygrala, bo o to Misi chodzilo.Dobrze że tutaj na forum jest taka szybka reakcja w stosunku do intruzów. Mam nadzieję że skutecznie ją to zniechęci To jest duzy plus tego foru. Jeszcze raz wielkie dzieki Odnośnik do komentarza
edzia274 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 No lipa bo nie dałaś znać że wychodzisz. A tak na poważnie to nie mogliśmy sie dzisiaj z niczym wyrobić, poza tym Bartkowi sie nie chciało, mnie boli noga w biodrze, do tego stopnia że gdy na niej staję to mi sie kolana uginają więc sobie darowałam. Myślę że będziemy musieli sie ruszyć jak Robert wróci, bo może gdzieś do kuzynów skoczymy na małe ploteczki, musze się troszke zrelaksować, bo ostatnio to ciągle dom i dom Odnośnik do komentarza
Gość basica31 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Gunia_Gdecyzja należy do Basi, jak nie zechce to nie zostanie tutaj. Najgorsze jest to że musi się ukrywać, ja napewno stanełabym do walki. Ja mowie to samo, bo uciekajac dala jej do zrozumienia ze wygrala, bo o to Misi chodzilo.Dobrze że tutaj na forum jest taka szybka reakcja w stosunku do intruzów. Mam nadzieję że skutecznie ją to zniechęci To jest duzy plus tego foru. Jeszcze raz wielkie dzieki walczyc kochane Odnośnik do komentarza
Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Wiesz u mnie ten spacer to wypadl nagle, Piotrus marudzil to dawaj go ubralam, G zniosl mi sanki i pojechal gdzies cos zalatwiac, bo tak to nie wiem czy bym tez wyszla, a tak to Piotrek sie wymeczyla a teraz spi juz od ponad godziny a ja mam wolne, bo obiad przed snem zjadl, ja sobie sprzatnelam a teraz relaksuje sie Odnośnik do komentarza
Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 walczyc kochaneBasiu mam nadzieje ze nie jestes zla na nas??? Odnośnik do komentarza asica :) Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 no to jestem juz.Oliśka poszła spać więc mogę trochę odpocząć i poplotkować z wami Basiu nie opuszczaj nas Odnośnik do komentarza Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Asiu ja juz sie nie wypowiadam, bo nie wiem czy teraz Basia i na nas nie jest czasem zla. Basiu zrobisz jak uwazasz. Odnośnik do komentarza asica :) Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 u mnie dziś jest słonecznie ale zimno i jakoś nie chce mi sie dziś wychodzić nawet na dwór z małą.mam lenia po pracy.ale jutro jak pogoda będzie taka sama to wyruszymy na plac zabaw ,mówię wam plac z prawdziwego zdarzenia,szkoda że w Pl takich nie ma-ogrodzony,jest pan który pilnuje porządku,plac podzielony na dwie części dla większych dzieci i mniejszych a cała powierzchnia placu( na ziemi) jest zrobiona z czegoś takiego miękkiego ze jak dziecko przewróci sie to nie podrapie sie,nie zrobi sobie krzywdy.super naprawdę. Odnośnik do komentarza Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Asiu na taki plac zabaw to my raczej nie mozemy liczyc, a szkoda :( Nasz plac jest tylko z jednej strony ogordzony ale coz z tego jak jest blisko jezdni wiec trzeba miec oczy dookola glowy. Odnośnik do komentarza asica :) Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Guniu ja tez juz nie wchodzę na ten temat-po co?jest porządek dzieki administratorowi i tak powinno myć,inne fora powinny brać przykład. pochwalę się ze dziś jak m wróci z pracy to idę do fryzjera w końcu moje włosy to już tragedia-5cm odrostu,zniszczone końcówki a kształt mojej fryzury-to bez kształtu.makabra.ale dziś się upiększę troszeczkę...ale się cieszę a jak minął wam weekend? Odnośnik do komentarza Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Weekend mialam bardzo udany, w sobote wybylismy z M i dzieckiem na zakupy, chcielismy pochodzic tez po dworze z malym ale bylo tak zimno ze nie bylo o tym mowy. Maly naciagnal nas na ksiazeczki i buciki takie do chodzenia po domku. A w niedziele bylismy na chwilke w parku a pozniej znowu zakupy i kolejna ksiazeczka do kolekcji. Piotrus teraz jest na etapie ksiazeczek :) co chwila przychodzi i przynosi jedna i trzeba mu czytac, jak sie konczy biegnie po kolejna i potrafi tak ze dwie godziny :) Odnośnik do komentarza asica :) Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Guniu ten plac jest w dość dużym parku(wypielęgnowany,duuuużżżżo kwiatów,zwłaszcza żonkili,jak rozkwitnął to jest tam cudnie,drzewka,alejki) gdzie dziecko tez może sobie pobiegać i właśnie jest ten park równiez ogrodzony.można pikniki tam sobie urządzać w lato.tylko szkoda że na piechotkę to tak ok godzina od nas.jak na piechotkę idziemy do parku i nabiegam się za młodą to musze wracać z nią autobusem bo inaczej to chyba bym usiadła po drodze na krawężniku i wołała o ratunek Odnośnik do komentarza Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Powiem ci ze do takiego parku to i na drugi koniec miasta bym poszla byle by dziecko moglo swobodnie sie bawic, u nasz jak na razie to tylko marzenie Odnośnik do komentarza asica :) Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 hehe to radochę ma teraz Piotrunio.jak kupiłam Oliśce pierwsza taką najprostsza książeczkę ze zwierzkami to co chwila ją przynosiła i chciała zeby jej odgłosy wydawać odpowiedniego zwierzaczka,a chodziła z nią wszędzie,po całym domu normalnie.w tej chwili jest w trzech cześciach...marny jej los. Odnośnik do komentarza Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Wiesz ksiazeczki to ja mu dawno juz kupowalam ale go nie interesowaly, to znaczy chcial je "czytac" sam, bo jak tylko ktos zaczynal czytac to odwracal sie i wychodzil z pokoju a teraz uwielbia to, rano jak wstanie to od razu po ksiazeczke biegnie Odnośnik do komentarza Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ale tu ostatnio cisza. Ciekawe gdzie sa dziewczyny?? Odnośnik do komentarza edzia274 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Apropo czytania książeczek dziecku, to pamiętam jak Bartuś był jeszcze malutki a ja nie mogłam sie doczekać kiedy bedzie na tyle duży byśmy sobie czytali na głos książeczki, a teraz też pochłania tego tyle że czasem jak czytam to zasypiam, bo mnie te jego bajki usypiają. Ale to dobrze że nasze dzieci lubią książeczki, oby im tak pozostało A jeżeli o weekend chodzi to w sobotę byliśmy u teściów na obiedzie bo teściowa miała urodziny, a wczoraj dzień troszke w biegu ale w większości w domu, rodzinnie i spokojnie Odnośnik do komentarza asica :) Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 właśnie miałam pisać czy nie wiesz co jest z malinką i agnieszką?małastópka to już chyba wogóle zrezygnowała z pisania,zresztą nawet pewnie nie wie ze tu jesteśmy.ciekawe co u niej? Odnośnik do komentarza Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Edziu tu to masz dobrze z ta T, nie jest za blisko ale i tez nie za daleko :) czyli w sam raz :) wiec nie da ci sie we znaki Odnośnik do komentarza Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 właśnie miałam pisać czy nie wiesz co jest z malinką i agnieszką?małastópka to już chyba wogóle zrezygnowała z pisania,zresztą nawet pewnie nie wie ze tu jesteśmy.ciekawe co u niej? Wiesz Mailnka to teraz ma chora mame wiec nie ma czasu na siedzenie w necie a Malastopa to chyba faktycznie nie wie ze tu jestesmy, tylko ze nasz watek zostal skasowany wiec teraz nie wiem zdobyc namiary do niej :( A Agnieszka wiesz egzaminy i kto wie moze w koncu ma ta prace- tego jej zycze Odnośnik do komentarza edzia274 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Dokładnie, ale powiem ci że kulturalną mam teściową, bo gdy chce mnie odwiedzić to zawsze dzwoni czy moze przyjechać. Odnośnik do komentarza Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja mam nadzieje ze jak bede juz u siebie to moja tez bedzie dzwonic- ale oby jak najmniej :) bo juz mi kiedys zapowiadala ze bedzie czestym gosciem :( Odnośnik do komentarza asica :) Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 edziu fajnie ze tak wasze chłopaki lubią książeczki.a ja równiez nie moge sie doczekać jak juz tak sobie bedę czytała z Oliśką a weekendu zazdroszczę,fajnie jak sie nie pracuje i jest czas na takie rodzinne weekendy.i nawet obiady-raz na jakiś czas-u teściowej brakuje mi teraz takiego wspólnego leniuchowania jak to było zanim zaczęłam znów pracować. Odnośnik do komentarza asica :) Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 ach faktycznie agnieszka teraz zajęta.kurcze ale o mamie malinki to nie wiedziałam:Smutny:chyba przeoczyłam to na forum.a pisała o tym na starym czy juz na nowym? Odnośnik do komentarza Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 446 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Obserwujący 0
asica :) Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 no to jestem juz.Oliśka poszła spać więc mogę trochę odpocząć i poplotkować z wami Basiu nie opuszczaj nas Odnośnik do komentarza
Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Asiu ja juz sie nie wypowiadam, bo nie wiem czy teraz Basia i na nas nie jest czasem zla. Basiu zrobisz jak uwazasz. Odnośnik do komentarza
asica :) Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 u mnie dziś jest słonecznie ale zimno i jakoś nie chce mi sie dziś wychodzić nawet na dwór z małą.mam lenia po pracy.ale jutro jak pogoda będzie taka sama to wyruszymy na plac zabaw ,mówię wam plac z prawdziwego zdarzenia,szkoda że w Pl takich nie ma-ogrodzony,jest pan który pilnuje porządku,plac podzielony na dwie części dla większych dzieci i mniejszych a cała powierzchnia placu( na ziemi) jest zrobiona z czegoś takiego miękkiego ze jak dziecko przewróci sie to nie podrapie sie,nie zrobi sobie krzywdy.super naprawdę. Odnośnik do komentarza
Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Asiu na taki plac zabaw to my raczej nie mozemy liczyc, a szkoda :( Nasz plac jest tylko z jednej strony ogordzony ale coz z tego jak jest blisko jezdni wiec trzeba miec oczy dookola glowy. Odnośnik do komentarza
asica :) Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Guniu ja tez juz nie wchodzę na ten temat-po co?jest porządek dzieki administratorowi i tak powinno myć,inne fora powinny brać przykład. pochwalę się ze dziś jak m wróci z pracy to idę do fryzjera w końcu moje włosy to już tragedia-5cm odrostu,zniszczone końcówki a kształt mojej fryzury-to bez kształtu.makabra.ale dziś się upiększę troszeczkę...ale się cieszę a jak minął wam weekend? Odnośnik do komentarza
Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Weekend mialam bardzo udany, w sobote wybylismy z M i dzieckiem na zakupy, chcielismy pochodzic tez po dworze z malym ale bylo tak zimno ze nie bylo o tym mowy. Maly naciagnal nas na ksiazeczki i buciki takie do chodzenia po domku. A w niedziele bylismy na chwilke w parku a pozniej znowu zakupy i kolejna ksiazeczka do kolekcji. Piotrus teraz jest na etapie ksiazeczek :) co chwila przychodzi i przynosi jedna i trzeba mu czytac, jak sie konczy biegnie po kolejna i potrafi tak ze dwie godziny :) Odnośnik do komentarza
asica :) Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Guniu ten plac jest w dość dużym parku(wypielęgnowany,duuuużżżżo kwiatów,zwłaszcza żonkili,jak rozkwitnął to jest tam cudnie,drzewka,alejki) gdzie dziecko tez może sobie pobiegać i właśnie jest ten park równiez ogrodzony.można pikniki tam sobie urządzać w lato.tylko szkoda że na piechotkę to tak ok godzina od nas.jak na piechotkę idziemy do parku i nabiegam się za młodą to musze wracać z nią autobusem bo inaczej to chyba bym usiadła po drodze na krawężniku i wołała o ratunek Odnośnik do komentarza
Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Powiem ci ze do takiego parku to i na drugi koniec miasta bym poszla byle by dziecko moglo swobodnie sie bawic, u nasz jak na razie to tylko marzenie Odnośnik do komentarza
asica :) Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 hehe to radochę ma teraz Piotrunio.jak kupiłam Oliśce pierwsza taką najprostsza książeczkę ze zwierzkami to co chwila ją przynosiła i chciała zeby jej odgłosy wydawać odpowiedniego zwierzaczka,a chodziła z nią wszędzie,po całym domu normalnie.w tej chwili jest w trzech cześciach...marny jej los. Odnośnik do komentarza
Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Wiesz ksiazeczki to ja mu dawno juz kupowalam ale go nie interesowaly, to znaczy chcial je "czytac" sam, bo jak tylko ktos zaczynal czytac to odwracal sie i wychodzil z pokoju a teraz uwielbia to, rano jak wstanie to od razu po ksiazeczke biegnie Odnośnik do komentarza
Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ale tu ostatnio cisza. Ciekawe gdzie sa dziewczyny?? Odnośnik do komentarza
edzia274 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Apropo czytania książeczek dziecku, to pamiętam jak Bartuś był jeszcze malutki a ja nie mogłam sie doczekać kiedy bedzie na tyle duży byśmy sobie czytali na głos książeczki, a teraz też pochłania tego tyle że czasem jak czytam to zasypiam, bo mnie te jego bajki usypiają. Ale to dobrze że nasze dzieci lubią książeczki, oby im tak pozostało A jeżeli o weekend chodzi to w sobotę byliśmy u teściów na obiedzie bo teściowa miała urodziny, a wczoraj dzień troszke w biegu ale w większości w domu, rodzinnie i spokojnie Odnośnik do komentarza
asica :) Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 właśnie miałam pisać czy nie wiesz co jest z malinką i agnieszką?małastópka to już chyba wogóle zrezygnowała z pisania,zresztą nawet pewnie nie wie ze tu jesteśmy.ciekawe co u niej? Odnośnik do komentarza
Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Edziu tu to masz dobrze z ta T, nie jest za blisko ale i tez nie za daleko :) czyli w sam raz :) wiec nie da ci sie we znaki Odnośnik do komentarza
Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 właśnie miałam pisać czy nie wiesz co jest z malinką i agnieszką?małastópka to już chyba wogóle zrezygnowała z pisania,zresztą nawet pewnie nie wie ze tu jesteśmy.ciekawe co u niej? Wiesz Mailnka to teraz ma chora mame wiec nie ma czasu na siedzenie w necie a Malastopa to chyba faktycznie nie wie ze tu jestesmy, tylko ze nasz watek zostal skasowany wiec teraz nie wiem zdobyc namiary do niej :( A Agnieszka wiesz egzaminy i kto wie moze w koncu ma ta prace- tego jej zycze Odnośnik do komentarza
edzia274 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Dokładnie, ale powiem ci że kulturalną mam teściową, bo gdy chce mnie odwiedzić to zawsze dzwoni czy moze przyjechać. Odnośnik do komentarza
Gunia_G Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja mam nadzieje ze jak bede juz u siebie to moja tez bedzie dzwonic- ale oby jak najmniej :) bo juz mi kiedys zapowiadala ze bedzie czestym gosciem :( Odnośnik do komentarza
asica :) Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 edziu fajnie ze tak wasze chłopaki lubią książeczki.a ja równiez nie moge sie doczekać jak juz tak sobie bedę czytała z Oliśką a weekendu zazdroszczę,fajnie jak sie nie pracuje i jest czas na takie rodzinne weekendy.i nawet obiady-raz na jakiś czas-u teściowej brakuje mi teraz takiego wspólnego leniuchowania jak to było zanim zaczęłam znów pracować. Odnośnik do komentarza
asica :) Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 ach faktycznie agnieszka teraz zajęta.kurcze ale o mamie malinki to nie wiedziałam:Smutny:chyba przeoczyłam to na forum.a pisała o tym na starym czy juz na nowym? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Statystyki użytkowników
Użytkowników
Najwięcej online
Miekra
Kiepskie libido po porodzie
Przez Miekra, w Zdrowie i pielęgnacja oraz dobra forma
Balsam dla dziecka na azs
Przez Kynara, w Zdrowie i pielęgnacja oraz dobra forma
Czy da się wyleczyć trądzik różowaty?
Przez holdgret, w Zdrowie i pielęgnacja oraz dobra forma
Baby shower - jakie przekąski?