Skocz do zawartości
Forum

Mamuśki z Polski i nie tylko :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ewciu - dzięki za kawkę, w domu mi sie skończyła, więc z chęcia napiję się wirtualnej ;-)))
Ja posprzatałam juz prawie wszystko, została mi tylko łazienka, ale zrobiłam sobie przerwę. M pojechał z kolegą wywieźć jakies stare meble do domu tego kolegi na wieś - mamy fajnie z tym kumplem - jak ktos chce sie pozbyc czegos z domu to daje jemu i on wszystko bierze na tę wieś ;-))) Popołudniu jedziemy do tych znajomych, umówliliśmy się juz na wspólny obiad, dzieciaki się razem pobawią, facecie jakąś wódeczkę zaplanowali wypic - mój M ma uroddziny w przyszłym tygpdniu i to z tej okazji kupił.

A no zapomniałam - piewsza noc na nowym łóżku Mateuszowi mnęła bardzo spokojnie - chyba mu się dobrze spało. Ja poszłam do niego przed 6 i do 7 sobie razem pospalismy. całkiem wygodnie ;-)))

Dzis rano tak kszalałam, że myślałam w pewnym momencie, że zwymiotuję z tego kaszlu - normalnie szok - takiego ataku dostałam. W poniedziałek idę do lekarza, a póki co kuruję się syropkami Mateusza.

Idę dalej sprzątać, Mateusz ogląda bajkę - no cóż inaczej bym nic nie zrobiła przy nim,bo cały czas chce, żebym się z nim bawiła.

Może uda mi się wpaść wieczorkiem, a póki co - MIŁEGO DNIA!

Dobry wieczór

Ja dzis tak pozno, bo dopiero usiadlam.
Rano sprzatanie i obiad, potem spacer i zakupy z Olim i jeszcze po drodze wskoczylam do bratowej na kawke.O 13 biegiem do domu, bo Oli glodny.Dalam mu obiad, powstawiałam wszystko na sałatki i moj brat przywiózł mi swoje córki, bo oni jechali na zakupy.I tak z 3 dzieci rownoczesnie sie bawiłam i kończyłam sałatki ( bo jutro mam gości).Tak mnie wykończyli, że czekałam tylko kiedy M wróci.Wkońcu przyszedł o 17 i oznajmił mi ze umówił sie z moim bratem na wódke :whoot: szok!, bo mój brat jeszcze nigdy ale to nigdy nie był u nas na "wódce".Więc pytam M czyj to był pomysł, a on ze mojego brata.Więc jestem w jeszcze wiekszym szoku.Przyszli o 18 z flaszką i pizzą.Normalnie nie wiem co im sie dziś stało.Moze to przez to ze dzieci pilnowalam?Posiedzielismy, pogadali i poszli o 20.Oczywiście znowu miałam sprzątanie i zmywanie.Dobrze, ze chociaz M wykąpał Oliśka, bo bym chyba padła.

Teraz troche z innej beczki
Oglądałam "Mam talent" i sie troche wkurzyłam.Bardzo podobali mi sie barmani i ten pan z tym rąbem, ten Blady jakistam też.Mniej ta dziewczynka i ten Ziółko ( dzis mu nie poszlo, ostatnio byl lepszy).ale nie! widownia oczywiscie postawiła na dziecko ( kolejne ) i nie daja innym szansy.Do tego wydaje mi sie ze to kolejny program o spiewaniu, bo tylko takich wybieraja ( albo w wiekszosci).
Dobra w sumie to koncze swoje wywody, bo zmeczona jestem i nie wiem co pisze
Dobranoc

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200701201762.png

Hejka!~
Weekend - pusto na forum ;-(
Nam dzień minął bardzo fajnie, ładna pogoda była wiec o 10 zebaraliśmy się na spacer, na palc zabaw i do naszego ukochanego parku, ja jakoś szybko zmarzłam, więc zostawiłam chłopaków samych i wróciłam do domu, a oni przyszli dopiero po 14. Mateusz oczywiście nie spał w ciągu dnia, ale za to bardzo ładnie zasnął po 19.

Jutro wolne - super , bardzo się cieszę, mam w planach zakupy - w końcu muszę sobie kozaki kupić, bo jak do tej pory nie trafiłam na odpowiednie, ale znając zycie to i tak sobie nie kupię.
Musze tez rozejrzeć sie za prezentem dla M, bo ma w środę urodziny - niestety jak zwykle nie mam dla niego pomysłu, bo on twierdzi, że wszystko ma i nic nie potrzebuje, a jakiś pierdołek nie chce. Co roku jest tak samo.

No nic, uciekam, pojawię się pewnie jutro, więc życzę Wam miłego poniedziałku!

Za duzo czytania to ja nie mialam :((
Tusia ma racje, niezwykle pusto na forum sie zrobilo, ale to pewnie przez ten dlugi wekeend.
My mielismy dzis gosci, odwiedzil nas moj kuzyn z zona.Byla to niecodzienna wizyta, bo oni jeszcze u nas nigdy nie byli.Baam sie tego spotkania, ale musze przyznac, ze dosc milo spedzilismy czas.
Poza tym rutyna i nic sie nie dzieje.
Kurde nie lubie tak pisac sama do siebie
Spadam, ale jak by co bede miec Was na oku

Witam wszystkie obecne i nie obecne mamusie forumowe

Coz wyglada na to, ze znowu jestem sama :((
Mam dzisiaj jakis dziwny dzien i chyba zalapalam dola :36_2_49:
Oli spi, zupka ugotowana, a ja sie nudze.To siedzenie w domu mnie dobija :36_2_49: Bo przeciez ilez to mozna sprzatac gotowac i prac???Juz mam tego dosc!! :36_5_2:
Ja chce cos robic, pracowac, byc miedzy ludzmi, a pracy jest jak na lekarstwo.Juz tyle powysylalam cv i nic, cisza.Normalnie chyba jestem az tak bardzo beznadziejna, ze nikt mnie ni chce przyjac :(((((

Dobra ide dalej szukac pracy na portalach temu poswieconych.
Ale mam Was na oku, jakby sie ktoras pojawila ( moze Asia, bo widzialam ja na gg )

mój jaśnie wielomżny pan sobie w sobotę imprezował, w niedzielę imprezował i dzis umiera bo ma kaca giganta, spi cały dzień, a jak już wstanie to do ubikacji "pocałować kibelek". jak bym mogła to bym go rozszarpała dziś za to!!!! Miałam jechac na zakupy i dupa, bo przecież nie zostawię Mateusza z nim, a z Mateuszem tez nie pojadę bo będzie mi marudził po sklepach. jutro wolne, będziemy mieć dużo gości - i zakupy musze robic ratami, bo sama wszystkiego nie udźwigne, a pan swoich 4 literek nie rusz do sklepu. Normalnie uduszę go kiedyś....

Sowka
No nie wiem tak mnie jakos wzielo bez powodu.
Chyba dlatego ze juz za dlugo siedze w domu i straszny len sie ze mnie robi

wierzę Ci, że długie siedzenie w domu rozleniwia i łapie się doły, ale jak będziesz tak źle o sobie myslała, to nigdy nie znajdziesz pracy. Optymizm wyslę Ci kurierem, niedługo przjedzie mega paka do Ciebie;-))))))))))))))))))))))))