Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

a tesciowie w miare....szalu nie bylo ale przynajmniej w miare normalnie....bez placzu,marudzenia i pierdol!chociaz juz zdazylam sie wkurzyc....bo tesciowa ma zrobic torta na roczek....i umowilam sie z nia,ze porozgladam sie,popatrze i powiem jej jaki chcemy....a ona mi dzisiaj wyjezdza,ze ona sobie tak myslala i zrobi tak i tak....
no jak to uslyszalam to od razu prosto z mostu co o tym mysle:)

cafe82
mam pytanko odnosnie szczepionek
co myslicie o tej przeciw ospie?

Ja Stasia szczepiłam i fakt, ze ospe przeszedł baaardzo lądgodnie, ale teraz coraz czesciej sie słyszy, zeby jak najmniej szczepionek...sama nie wiem...ja mam zakupione na pneumo i musimy isc zaszczepic...
Lekarka sugerowała tez, zeby zaszczepic na grype...

andzia
Cafe ale roczek robicie w knajpie, tak? Ja tez o tym mysle, jutro zadzwonie, moze bedzie wolna niedziela. Ale tylko kawa i ciasto, bo z kasa krucho. A jak sobie pomysle o tym tłumie w chacie i zapieprzaniu w kuchni, to mi sie odechciewa...

robimy w knajpie....myslelismy zeby zrobic u siebie ale za cholere nie pomieszcze 15 osob....nawet przeszlo mi przez mysl,zeby u moich rodzicow ale K szybciutko mi to wybyil z glowy,na szczescie....
wlasnie o to zapieprzanie chodzi a i kasy tez by poszlo sporo....
a w knajpie jakies 50 zł od osoby....wiec nie jest zle....
kawka,ciasto,lody,zimny bufet i kolacja na cieplo....jakies piwko,winko...i tyle
spakuja to co zostanie i do domu....

andzia
cafe82
mam pytanko odnosnie szczepionek
co myslicie o tej przeciw ospie?

Ja Stasia szczepiłam i fakt, ze ospe przeszedł baaardzo lądgodnie, ale teraz coraz czesciej sie słyszy, zeby jak najmniej szczepionek...sama nie wiem...ja mam zakupione na pneumo i musimy isc zaszczepic...
Lekarka sugerowała tez, zeby zaszczepic na grype...

no ja mam totalny metlik
na pneumo na pewno...idziemy we wrzesniu
ale ospa i grypa nie wiem co zrobic:(

Witajice wieczorkiem!!
Gosiamm śliczna fotka!!! czekam na więcej....:takwyszlo:
Cafe zdrowka dla siostry, oby skończyło sie na niepotrzebnym strachu....
Andzia kochana, sił, sil, sił....i tak jesteś"Wielka", że ogarniasz cała trójkę...ja z jednym mam dość a marudzi tak, że szkoda gadać....troche mniej wśród ludzi ale w dmu jest koszmar!! Staram się wychodzic jak najczesciej w gości, w domu nie wyrabiam....w ogole taaaki aktywny strasznie....mój chrzesniak byl bardzo spokojny i grzeczny....marcel dzisiaj wieczorem wylal mi plyn do plukania w lazience i caly się wymazał...włącznie z buzią i całą łazienką....:Niewiniątko::Niewiniątko::Niewiniątko:

andzia
cafe82
andzia
Cafe 50 zł za kawe i kolacje?

no kawa,zimny ,i kolacja(ale taka konkret-miecho,szaszlyki,grill....i takie tam)
duzo?

Właśnie, ze nie, wydaje mi sie, ze bardzo rozsądna cena!!!

no ja tez tak uwazam....tylko ciasto we wlasnym zakresie....
ale fajna ,mala knajpka...w sam raz za male przyjecie....
a tak jak mowie,po wszsystkich spakujemy co zostanie i po sprawie....
a dla 15 osob jest co gotowac....nie musze wam mowic....

ehh dosiadałam się do was ze trzy razy i za każdym razem coś...
ale tylko tak na szybkiego...
Gosia tą fotką tylko rozochociłaś hahaha ...z niecierpliwościa czekam na więcej:)
Andzia duuuużo sił kochana, ostatnio na godzinke zostawiła mi bratowa swoją 2,5 letnią córeczkę i powiem ci pierwsze co przyszło mi do głowy to...TY, tylko że jeszcze jedno takie jak Amelka...uff było ciężko na maxa i strasznie cię podziwiam że i tak świetnie dajesz sobie rade:)
Cafe tak to jest z tymi lekarzami, najpierw człowieka nastraszą, a poźniej sami nie wiedzą co to może być...w każdym bądz razie oby tylko skończyło się na strachu...
a imprezke w restauracji fają planujecie, oby tylko teściowa czegoś nie spie...
Magda fajnie że masz już swoje autko, a punto zawsze mi się podobało bo jeździłam nim na kursie:) no to fajnie że teściowa tak sobie fajnie poradziła z Michałkiem, może nie będzie tak źle...
a z tymi szczepieniami to faktycznie nie ma przesadzać, a na pneumokoki to ja też się zastanawiam....jaki jest tego koszt? orientujecie się?

Dobranoc!!!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif