Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Justynka fajna wycieczke sobie zrobiliscie! Fotki swietne, a Oleczek jak sie zmienil. Dopiero co byl taki lysolek, a teraz ma takie fajne blond wloski :)

Gosia przystojniaczek z tego Twojego syna! Ale chyba nie byl zbyt zadowolony z przymiarki, co? :)

A ja ledwo zywa w pracy. Wczoraj sie zatrulam i cala noc przecierpialam. jak ja skonczylam to maly zaczal jazde (zebowa). Spalam moze ze 2 h :(. Jestem juz mega wykonczona. Do tego brzuch mnie ciagle boli :(

dziś bez żadnych problemów weszłam na parenting i mam nadzieje że tak zostanie:)
u nas pogoda się popsuła, leje od samego rana, tak więc koczujemy w domu:(
Gosia z Kubusia jaki przystojniaczek, normalnie bomba!!!
Magda kochana coś ty się najadła że cię tak wymęczyło?
Justynko fotki super, fajnie że udało wam się wybrać na taką wycieczkę, widać że Oleczek zadowolony i zafascynowany zwierzątkami:)
a co do wyprawiania impery roczkowej to już pisałyśmy, ale pewnie przeoczyłaś:) u mnie będzie na 12 osób razem z nami, wypada akurat w poniedziałek, trochę głupio tak imprezke robić na początek tygodnia, ale niewiem czy pierwsze urodzinki można przekładać? i zrobić np. w sobote czyli 2 dni wcześniej... a wy jak robicie, w tym samym dniu co się urodzili?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witajcie:)
Ja tylko na minutkę... dzisiaj byliśmy u rodziców, mam tipsy i pisze mi się dziwnie na klawiaturze, ale są na tyle krótkie, że nie jest źle;)
Justynka Super fotki!!!! Co do danonków to ja nie dawałam i jak na razie nie mam zamiaru, ale jogurt naturalny Kuba już je:)
Magda jak tam samopoczucie???? Co do przymiarki, to Kuba jakby wiedział, że to inne ubranie niż normalnie i jak go ubierałam to się cieszył :hahaha: tylko na zdjęciach nie udało się uśmiechu uchwycić bo wczoraj jego babcia przyjechała i od rana był troszkę przerażony (miesiąc jej nie widział) i zamiast na nas patrzeć na tatę jak mu zdjęcie robi patrzył na babcie...

My dzisiaj odebraliśmy obrączki po polerowaniu i grawerowaniu i wiecie, że nic nie zapłaciliśmy??? Jubiler pamiętał,że rok temu u niego kupowaliśmy i ani grosza dzisiaj nie chciał:)

Aaaaa, zapomnialam napisac. Dzisiaj zadzwonla do mnie przyjaciolka z bylej pracy z informacja, ze zamykaja firme! Normalnie dramat! Za 3 tyg. zaczna sie zwolnienia. Powstanie nowa spolka o innej nazwie i beda zatrudnieni ludzie z wczesniejszej firmy obecnego prezesa.
Wychodzi na to, ze w odpowiednim momencie zaszlam w ciaze i zmienilam prace.
A jeszcze 3 lata temu byla to firma roku w woj. zachodniopomorskim :lup:

Witam tylko szybciutko, Stachu siedzi w wannie, dziewczyny juz spia, a przede mna jeszcze kupa roboty. Ciezki dzien za nami, chyba potrzebujemy wszyscy odpoczynku od siebie, mowie o mnie i o dzieciach af kors:Oczko:

Justynka swietne fotki, fajny dzien za Wami. Ja danonków tez nie daje-jogurt naturalny owszem. Wczoraj u babci starłam dziewczynom jabłko i moja babcia nie mogła przebolec, ze ani troszke go nie posłodziłam:Śmiech:
Gosia
ale przystojniaczek z Kuby. Fajnie z obraczkami.
Magda a myslałam, ze Twoj P. mnie juz niczym nie zadziwi!!! A co do firmy, to rzeczywiscie miałaś szczescie, kryzys dosiega niestet6y prawie wszystkich::(:
Nie moge wejsc na gg, napisz mi prosze tak czy nie(wiesz o co loto)

Buziaki dla wszystkich, moze mi sie uda wejsc wieczorkiem, jak znowu p. nie bedzie mulił...

Witajcie wieczorkiem.........
Gosia ależ ten czas szybko zleciał... to już w sobote:)):aj: fajnie ze wam się tak udało z obrączkami...czyli roczek wyprawiasz w inny dzień niż Kuba się urodził, kurcze też się nad tym zastanawiam...mam jeszcze troche czasu...
Magda no to super ze z tą pracą ułożyło ci się tak, a nie inaczej..:36_1_11:
Andzia cóż takiego się działo dziś ze taka zmęczona, no chyba nie dzieci cię umęczyły hahahah:)

a ja mam skleroze, bo nie pochwaliłam mojej córci ze od 2 tygodni robi kupe na nocnik:)
zaczeło się to od tego że tak stękała, stękała i nie mogła zrobić, ani na siedzącom, ani na stojąco, męczyła się strasznie, więc posadziłam na nocnik i sru poszło...no i tak do dziś, jak tylko zaczyna stękać to ją sadzam i wtedy nie ma żadnego problemu i się nie męczy:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

wITAJCIE KOCHAME!!
SORKI, że tak długo milczalm ale wczoraj wrocilismy z urlopu...przed urlopem taaakie zamieszanie, że szok....pakowanie na szybkiego, jeszcze dentysta bo wylazł mi nerw w zębie...i takie tam pierdoły....w końcu wyjechaliśmy i....szukaliśmy 5 godzin noclegu...zlitowala się nad nami jakas mieszkanka Ustronia Morskiego i o 22 podzwoniła po znajomych czy nie maja wolnego pokoju i tak znalezliśmy nocleg o 23...ale było wspaniale...cały czas pogoda, mlody szalał na plaży i w morzu...super!! Nistety nabawił się zapalenia pitolka po wtarł sobie piasek...dzisiaj lekarz i antybioty :;(:..
Anielinka gratkiza kupę...super!! mój mlody nie da się nawet posadzić....
Cafe widzę, żę na dobra nianię trafiłaś...czym dojeżdżasz do pracy????
Justynka fotki boskie!!!
Gosiammm Kubuś ale przystojniacha, Marcel mial podobny gang na chrzcinach....
Magda ach ten twój P.--> tylko pozazdrościć!!!

Dopiero sończylam 3 pralkę prania...wszystko brudne....
Muszę sie wam pochwalić, że w piatek idę narozmowę kwalifikacyjną do przedszkola...propozycja jest nawet sensowna....praca w poniedziałek, środę i piątek po 5 godzin...tylko dojazd 20 km....to mnie przeraża....nawet zorganizowałam opiekę dla Marcela....zobaczymy jak będzie po rozmowie....
zmykam kochane. jutro rano postaram się zajrzeć do Was:36_3_1: