Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

rena_674
cafe82
kobitki juz na wstepnie prosze o wybaczenie ale w ogole was nie poczytalam
jutro jedziemy na to wesele ,bleeeeee
w ogole mi sie nie chce
doprowadzilam tylko nogi do porzadku.....musialam ogolic calutenkie :sofunny: daaaaawno tego nie robilam:sofunny: bo glownie gole lydki:sofunny:

calutenkie to w czym ty idziesz?

:hahaha:
ten post o goleniu nóg mi przypomniał nasze posty z końca ciąży przed wizytami u lekarza, kiedy to golenie jakichkolwiek części ciała było nie lada wyczynem :hahaha:

gosiammm
rena_674
cafe82
w ogole mi sie nie chce
doprowadzilam tylko nogi do porzadku.....musialam ogolic calutenkie :sofunny: daaaaawno tego nie robilam:sofunny: bo glownie gole lydki:sofunny:

ten post o goleniu nóg mi przypomniał nasze posty z końca ciąży przed wizytami u lekarza, kiedy to golenie jakichkolwiek części ciała było nie lada wyczynem :hahaha:

no goska jak bylam w ciazy to mialam nogi ogolone,wlasnie dlatego,ze chodzilam do lekarza.....a teraz tylko na szybko lydki i tyle:hahaha:

gosiammm
rena_674
cafe82
w ogole mi sie nie chce

wtedy nie pisalam z wami ale fajnie bylo przed pojsciem do szpitala jak A mnie obslugiwal :sofunny::sofunny:

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

gosiammm
rena_674
cafe82
w ogole mi sie nie chce

Bosze, jak sobie tylko przypomne...masakra!!!
Z reguły tez gle tylko łydki, rzadko pokazuje się powyzej kolan:)

Gosia a to cwaniaczek z Kubusia:)):16_5_42:
fajnie że się zdecydowałaś na fryzurke....
Cafe pomimo że idziesz niechętnie na to wesele to i tak życze udanej imprezki:)
Andzia my robimy pokój który stał nie wykończony z braku kasy, a teraz to będzie salon, także czeka nas przeprowadzka z pokoju do pokoju:) no i już nie wspomne o bałaganie, oraz sprzątaniu z tym związanym wrrr...
Magda moje usypianie też dziś bardzo dłuuugo trwało, wkładałam Amelke ze 4 razy do łóżeczka bo na rękach spała, a ona za każdym razem otwierała oczy i się śmiała:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam:)
Pospaliśmy dzisiaj do 7 rano:cherli3:
Teraz Kuba się bawi, ja pije kawkę i za chwilę trzeba będzie się wziąć za sprzątanie chaty - a jest niestety co robić:/
Potem muszę zaliczyć solarium, a popołudniu mamy spotkanie w kościele (mam nadzieję, że kobieta w biurze podała nam dobry termin i godzinę:36_2_11:)

Miłego dnia kobietki życzę i ruszam do sprzątania! ale będę zaglądać;) meldować mi się tu z rana!!!

witam w sobote

u nas upal ..... dobrze oczywiscie ale wspoczuje panu mlodemu:lup:
jeszcze za chwile musimy wyskoczyc do miasta po pare drobiazgow...pozniej olka do moich rodzicow ....chcielismy go zabrac chociaz na kilka godzin ale przemyslelismy i nie zabieramy rojbra....tylko bysmy sie umeczyli....juz sie widze jak latam za nim w butach na obcasie:lup: no i obiecalam robic zdjecia wiec musze byc wolna

My sie dzisiaj pokisilismy w lozku do 8.20. Oczywiscie spania jako takiego nie bylo, tylko takie przysypianie po pare minut. I efekt jest taki, ze wole wstawac tak jak do pracy JEstem teraz nieprzytomna :(((
Wkurzeni jestesmy, bo nie wiadomo co z graniem Przemka w Niemczech. Nie zaplacili mu za okres przygotowawczy. Dziiaj wyslala smsa do prezesa co z kasa. I jesli mu w ciagu najblizszej godziny nie odpisze to nie jedzie na mecz. Szyblo sie pakujemy i jedziemy do rodzicoe do Dziwnowa.