Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda 8 pobudek????o cholera.....wspolczuje...a jak dzis sie czujesz?
rena o lataniu za mlodym nawet mi nie mow.....u nas juz sa biegi przez przeszkody:)

a my niedawno wrocilismy ,K wykapal i ululal olka a ja machnelam w tym czasi ciasto....juz jest w piekarniku....rodzice dali nam owoce wiec teraz bedzie ciasto co drugi dzien,hihihihihih.....

Anouk powiadasz pampersy....:)musze i ja się chyba zarejstrować na tym stretcomie, może i ja coś kiedyś dostane:)
Andzia sił kochana i cierpliwości do Stasia, a to się kawaler nam rozbrykał, a wydawało by się taki grzeczny, wyrozumiały chłopiec....
Magda super że już masz takie nastawienie do pracy, widzisz długo nie musiałaś czekać żeby się wszystko ułożyło:)
Cafe właśnie spisałam przepis na ciacho, będe musiała i ja je wypróbować...
rena miałam pytać...a jak ty się czujesz? jeszcze na diecie?
Gosia współczuje tego boiska pod oknem:( u mnie to najwyżej za okanem komary brzęczą i świerszcze:)
Beatko jak tam Iza się czuje? czekamy na zdjęcia...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam czwartkowo:)

Ale ten tydzień mi przeleciał... dzisiaj już czwartek...ehhh...
My za dwie godziny jedziemy do restauracji później mam fryzjera:) a więc nudzić się na pewno nie będziemy:)
Andzia, Rena ja też miałam problem wczoraj żeby wejść na parenting, zresztą zauważyłam, że wieczorami prawie zawsze są problemy...

Anielinkanie myślałam że kiedyś będę komuś komarów zazdrościć, ale zazdroszczę ci bardzo tych komarów za oknem;)

Cafe cisato wygląda pysznie, muszę je kiedyś wypróbować...:36_1_76:

Andzia ty mi tu nie gadaj o jakiejś porażce! :36_2_20: Ja myślę podobnie jak Magda,Staś to inteligentna bestia i musisz to przeczekać!! :apacz:

Anouk dzięki za cynka!:o_master: A czy to już pewne, że dostaniemy??

Magda co do fryzurki to na 100% jeszcze nie wiem,ostatnio miałam wszystkie spięta, baaaardzo mi się podobało, ale dzisiaj ma mi jeszcze zrobić próbną z pół-spiętych i wtedy zdecyduje:)

aaaaa dzisiaj Kubuś ma pierwszy raz imieninki:) prawie bym zapomniała:)

Anielinka pytalas czy jestem jeszcze na diecie, staram sie powoli jesc wszystko ale nie zawsze moge, wczoraj srobowalam spagetti i bylo mi niedobrze

dzisiaj Bartek sprobowal nowej rzeczy :lup: przez moja nieuwage dorwal sudokrem otworzyl i bardzo mu smakowal, caly byl brudny, buzia , rece, no koszmar jakis, juz moja corka powiedziala ze Bartek jest najlepszy jak spi

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Witam, położyłam zołzy do łózek, mam nadzieje, ze szybko zasną, bo mam dzisiaj kiepski dzień i nerwy mi siadają. Stachu ciut lepiej, szału nie ma, ale nie było tez zadnej większej jazdy, właśnie ogląda bajkę za ładne posprzątanie zabawek!!!

Magda i jak sie tescie spisali? Dobrze, zeby Michałek się wczesniej do niech przyzwyczajał.
ANielinka dobrze, ze komary tylko za oknem, ja nocami prowadze z nimi godzinne walki, masakra!!! Zośka ma 6 ugryzień na policzku, jedno obok drugiego, a Maryśce rano wyjmowałam z buzi ćme!!!Znalazła ją gdzieś pod krzesłem!!!
Gosia i jak fryzurka?Na ile osób w ogóle planujecie imprezke? Poprawiny tez?
rena współczuje tego sudocremu, pamiętam jak Stachu(miał gdzieś ze 2 lata) wklepał całe duże pudełko w jakiegoś traktora, masakra, nie szło tego cholerstwa zmyć). A...starszy brat moich córek ma takie samo zdanie o nich jak Twoja Pati:)
Cafe miałam jeszcze pytac, to ciasto wychodzi suche, czy wilgotne?

Witam popołudniowo, moja mała gadzina spała tylko 30 minut:(((...normalnie szał pał od dwóch dni ze spaniem w dzień, jak ona to potrafiła 2 bite godziny spać...
Magda te ankiety co są po prawej stronie? czyli włosy, twarz i ciało itp.
rena z niektórymi potrawami tak może być...niestety, ja moge jesc prawie wszystko, ale wczoraj do obiadu zrobiłam sos czosnkowy, no i dziś wątroba pobolewa:(( ale mam takie krople z dziurawca i już kilka razy brałam jak mnie coś mdliło, albo bolało i pomaga...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

No i przechwaliłam...nerwy mi dzisiaj puściły dziewczyny maksymalnie.
Popołudniu dziewczyny spały 15 minut, wstały oczywiscie z wielkim fochem, byłam z nimi w kuchni i tarłam jabłko, a Stachu w tym czasie bawił się w pokoju. Nagle słyszę huk, wchodzę, na ziemi rozwalony, połamany mój najpiękniejszy storczyk, wszędzie pełno ziemi, doniczka zbita, a gówniarz stoi na parapecie i próbuje mnie przepraszać. Jak zobaczył łzy w moich oczach, to zaczął się śmiać. No i nie wytrzymałam, dostał tak po tyłku, ze jeszcze przy kąpieli widziałam odciśnięte moje dłonie na jego pośladkach. Wiem, że to najgorsza, najgłupsza rzecz, jaką mogłam zrobić, jest mi teraz wstyd jak cholera, obiecałam sobie, ze nie podniose na niego reki, a tu masz...
Zanim to posprzatałam, minęło chyba z pół godziny, zołzy siedziały w tym czasie w łóżeczkach i się darły, Stachu tez sie darł, bo go tyłek bolał, dom wariatów, mówie Wam.
A najgorsze, że próbował mi oddać, przytrzymałąm mu ręke, więc podrapał mnie do krwi...

Gdyby mi ktoś kilka lat temu powiedział, że przez 4-letniego gówniarza będę ryczeć i tracić nerwy, to bym w życiu nie uwierzyła.

Nie mam już na niego pomysłu, żadna kara nie działa:glass::glass::glass: