Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

no mlody padl wiec chwilka oddechu
byl moj tato na kawce
ja w tym czasie machnelam sypialnie na szybcika....
ciagle pada:( wiec zapowiada sie dzien w domku:(
goska dzieki za cynk....moze uda mi sie zajrzec co maja ciekawego
rena zazdroszcze slonka....a bartka pewnie wszedzie pelno jak i mojego rojbra....jest co robic,prawda?ciagle tylko asekuracja,hehehe....

Andzia super ze udal sie wypad nad jeziorko a ludzi to wczoraj wszedzie pelno bylo, zdjecia super
Cafe no niestety pelno go wszedzie na chwilke nie mozna go spuscic z oczu
Magda no na pewno teskinisz za malym a szczegolnie jak nie ma pracy :smile_move:
Gosia chyba pojde do biedronki, tylko u nas daleko i mala wiec nie wiem czy bedzie jakis wybor
Anielinka nad morzem? i kolejny raz mowie fajnie masz

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Stachu wstał rano z temperaturą 38, po nurofenie troche spadła, ale teraz narzeka na ból gardła. Kluje sie jakaś angina jak nic:glass:
Za długo był spokój.
Zocha znowu w nocy wariowała, a od rana wielki foch, bo niewyspana. Ogólnie nienawidze poniedziałków i mam dość:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:

Gosia dzięki za info, kupe lat nie byłam w Biedronce
Cafe, rena u mnie tez asekuracja non stop, a dodatkowo nie moge spuszczac ich z oczu, bo leją się non stop!!!
Magda :Całus:
Anielinka jak wszyscy, to wszyscy-ja tez zazdroszcze!!!

Cafe ale Olek rozgadany :brawo:
Andzia ja kiedyś nie lubiłam do biedronki chodzić, a teraz zaglądamy dość często bo niektóre produkty są tanie a dobre, no ale trzeba wiedzieć które bo można nieźle się przejechać... Mam nadzieję, że choróbsko jednak się żadne u Stasia nie rozwinie!
Magda dzielna kobietko!! widzę, ża jakoś dajesz radę :brawo:
Rana fajnie, że Bartuś dał ci pospać!

Kuba wstał o 7 jak na razie ani mowy nie ma o spaniu... Jak tylo go niosę do jego pokoju to jest ryk, bo wie, że będę kazała mu spać...

Witajcie kochane!!!!
Wkońcu mam neta...wyjazd przelozylismy na jutro...bo od środy ma byc pogoda dopiero...
Cafe oby stosunki z teściowa sie ułozyły.....
Wszyskiego najlepszego dla Olka i lucji!!!:36_3_1:
Magda powodzenia w pracy....
Cafe brawa dla Olka za pierwsze kroki!!!
Troche ogarnelam posty i przepraszam jesli kogos pominełam:takwyszlo::takwyszlo:
U nas pooda do bani...mamy 3 zeby, kolejne sa już na wylocie...Marcel smiga jak szalony na czworaka i raz po raz próbuje wstawać....dzisiaj rano leciąlam do pracy zalatwić świstek do zusu...ehh..i tak zatęsknilam za pracą....szok!!
Teraz muszę ogarnąć chatę i zaczynam się pakować...

u nas piękna pogoda, poleżeliśmy troche z Amelką na trawce, a teraz robie obiad i dalej idziemy na dwór, bo nie wiadomo kiedy i do mnie przyjdzie deszcz....
Veronica fajnie że już masz neta....a gdzie się konkretnie wybieracie?
Magda a jednak jesteś z nami:)) super że masz taką możliwość zajrzeć do nas z pracy...
widze że ci ciężko bez Michałka, ale wcale ci się nie dziwie, może się przyzwyczaisz powoli, wkońcu to pierwszy dzień...
Andzia i jak Staś? może to tylko coś przejściowego....oby to nie angina?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hej laseczki,

Stachu od czasu podania nurofenu jest bez tempki, twierdzi, ze gardło go troche boli, ale je normalnie, wiec mam nadzieje, ze jednak nic sie z tego nie rozwinie.
Od dwóch miesiecy(nie licza szkarlatyny) jest u nas spokój(tfu tfu) z chorobami i juz sie do takiego stanu rzeczy przyzwyczaiłam.

Cafe fajnie miec taki jeden dzien wolny i spedzic go z Olkiem, co?
Powiedz mi, ile Ty masz km do Kobylina, bo tam codziennie dojezdzasz tak?
Magda fajnie, ze udaje Ci sie zaglądać. Juz Wam kiedys chyba pisałam, ze jak STasiu miał 2 miesiace, ja poszłąm do spowiedzi przed jego chrzcinami, w kosciele tylko pomyślałam, ciekawe czy nie płacze i momentalnie miałam mokre place na bluzce...więc cos w tym chyba jest...
Vercia dobrze, ze net juz jest. Dokąd jedziecie nad morze?
Nasz wyjazd pod wielkim znakiem zapytania...wiedziałam, ze tak będzie::(: