Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Zapomniałam Wam napisac, ze moja Zoska trzecia noc z rzedu zrobiła sobie pobudke o 1-wszej i pozniej o 4-tej, za kazdym razem obalajac po 180 ml mleka, nie było innej mozliwosci zeby ja uspic, herbataka blee, na rekach nie, a po mleku pada jak szalona. Nie wiem skad jej sie to wzięło? Ale biorac pod uwage 3 pobudki, dwie Zośki i ok. 6-tej Maryśki stwierdzam, ze mam dosc:Zakręcony:

Andzia dzieki za dobre slowa! Fakt, ze ostatnio cierpliwosci mi nie brakuje. Jakos nie mam na co sie zloscic na malego.
Trzymam kciuki za Stacha! Zeby zadnego numeru nie wywinal :) Robcie fotki i wieczorem wrzuc z wypadu nad jeziorko :)

Rena do pracy ide na 7.30 :((( Wczesnie. Buuu!

Fajnie, ze Pati zabiera Bartka na spacery. Odetchniesz, nabierzesz sil :)

Andzia wspolczuje z pobudkami! Oby dziewczynom juz tak nie zostalo, bo sie zameczysz. Ja juz sie chyba przyzwyczailam ;)
Wczoraj wieczorem chciwlismy dac mlodemu butle z Bebiko. Troszke wypil, z 20 ml. Dzisiaj kolejne proby.

Mam pytanie, dajecie mleko przed czy po kapieli? Bo Michał po kapieli przyzwyczajony jest do cycka i na razie bedzie go dostawal, wiec mleko chyba bedzie musialo byc przed kapiela.

Heloooł!!!!
Wczoraj miałam do was zajrzeć, ale byłam tak padnięta tym spacerowaniem nad morzem, że nie miałam siły...ale byłam z wami myślami:)) :36_3_13:
u nas pogoda ładna, ale jeszcze nie mamy konkretnych planów na dziś....wczoraj tata mi przywiozl pół wiaderka jagód i dziś rano upiekłam ciasto tzn. placek:)) pyyyyycha!!!
Magda no to widze że i twoja teściówka jest the best, jeszce nie zaczela pilnowac Michałka, a już ostrzega że nie będzie miała czasu....:36_11_13:
...to już jutro zaczynasz prace ...:((( smutny będzie poranek bez ciebie....
Andzia udanego wyjazdu nad jezioro:) no i obyś się zbuchała słońcem:ratownik:
rena fajnie że wypad do domku się udał, Bartuś rewelacyjny w tym baseniku:)
Gosia a co to za dołek....a swoją drogą to cię troche rozumiem, mnie to samo dopadało zimą, to ciągłe siedzenie w domu i żadnych atrakcji wrrr...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

heju babulce niedzielnie :)
Madzia rozumiem obawy przed pójsciem do pracy ale i naprawde zazdroszce . bo jeszcze pare miesiecy a pewnie z Gosia bysmy Ci pozyczały szpadel do zakopywania doła :DDD Michas rozwija sie jak burza nim sie obejrzysz bedzie ziemie z kwiatów wyzerał i kontarkty wyszarpywał <--- wie co mówi :)) browo dla niego za postepy :)
Gosia mam nadzije ze juz lepiej z samopoczuciem , i co do slubu wsio gra i bucy :)
Andzia dawaj fotki znad jeziora i poka jak sie strzaskałaś słoncem ;)
Cafe Ty se kuna odpoczywaj w weeken , Ciebie nie mecze pytaniami :)
Rena fajnie ze masz taka dobra córcię :) zawsze to napewno troche pomocy :)
Justynka dobrze Cie kofana widzieć , nawet taką zmęczoną :)
Anielinko fajnie zes sie zmeczyłanad morzem , oczywiscie w pozytywnym tego słowa znaczeniu , a placku juz Ci myslami pozarłam połowę :)
u nas luzik niedziela , spanie do 12 ( z przerwami mega , ale wybyczyłam sie jak dzik ) , maz piwo otwiera własnie , az sie boje po wczorajszym :DD mam nadzije ze nie zasnę pod biurkiem po jednym :)) jutro ruszam w miasto wiec pewnie znów zamule , wybaczcie :) ( na miastow sensie rachunki popłacić , blehhhhhhhh < nie to ze dla kuna przyjemnosci )
Veronica łer ar juuuuu ?

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Witam wieczornie!

Anouk wybyczylas sie na maksa!!! Milego pifffkowania!

Andzia jak sie udal wypad nad jezioro?

Anielinka rzuc tym plackiem :) Az mi slinka pociekla jak przeczytalam!

Rena tak tp jest z tymi babciami! Lubia nosic na rekach.

Justynka wymaganie zaswiadczen od lekarza o karmieniu piersia jest niezgodne z prawem, nie ma w ogole czegos takiego w kodeksie. Powinno wystarczyc Twoje oswiadczenie, ze karmisz. Ale wiadomo jak to w pracy, jak chca to nie mozna odmowic :(

My tez spedzilismy dzien leniwie. Chyba jeszcze do konca nie dociera do mnie to, ze jutro rozstanie z Michałem. Mam takie glupie mysli, ze juz nie bedzie mnie tak kochal i nie bede najwazniejsza :(((

A co do moich wizyt na forum to mam nadzieje, ze bede miala tam chwile zeby do Was zajrzec :hahaha:
Nie wyobrazam sobie inaczej!

Hej laseczki,
byliśmy nad tym jeziorkiem, ale ogólnie porażka, tyle bydłą, jakby co najmniej coś za darmo tam rozdawali, recznik na reczniku, cały czas trzeba było uwazac, zeby Stachu gdzies w wodzie nie zginął, zadna przyjemnosc. No ale młody miał radoche, wiec troszke sie odchamiliśmy. A słońca coś tanm złapałam, ale bez szału. Fotek nie ma, bo aparatu nie zabrałam.
Póżniej dziatwa szalała na działeczce, musimy tam w końcu coś zrobić, bo jak narazie jest tylko troszke trawy zasiane, kupe drzew, które od dwudziestu paru lat nie miały owoców i hektar zielska...ale to wszycho jest-było moich tesciów, ktorzy nic a nic tam nie robili. A mi sie marzy na całości trawa, ewentualnie kilka kwiatków, iglaczków, wielka drewniana altana, piaskownica na srodku...ach...tylko czasu na to wszystko brak...

Anouk mój małż tez poszedł po pifffko, a i u mnie nie ta głowa co kiedyś:)
Anielinka super, ze udało Wam sie ten zacdhód słóńca zobaczyc...Jaki placek robiłaś? Trudny?

Mnie dzis znowu tesciowa rozwalila. P. jej mowi, ze tak trzeba uwazac na malego, ze chce dotykac kontakty itp., a ona na to, ze Michał bedzie siedzial z dziadkiem w malym pokoju (takim, ze 2 krokow nie mozna zrobic!!!) Normalnie czulam, ze zbladlam. Zamkna go na caly dzen tam i nie bedzie sie ruszal! Coraz bardziej mnie to wszystko przeraza!

andzia
Haj Magda!!!
Mam nadzieje, ze bedziesz do nas zaglądać:Oczko:
Pamietam, ze w ciąży tez duzo pisałaś z pracy.
A do końca sierpnia z młodym zostaje P., tak?
I żadnych głupich myśli o niekochaniu, mama zawsze jest mamą i zawsze jest najwazniejsza!!!

W ciazy duzo pisalam, ale wtedy gdzie indziej pracowalam. Nie bardzo wiem jak bedzie w strazy. Juz nawet nie pamietam jak bylo wczesniej. Wtedy Was nie mialam, wiec nie bylo to takie wazne :36_3_15:

Przez 3 tyg P. zostaje, bo ostatni tydzien siernia juz pracuje.