Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

a my dzisiaj pierwszsy raz od tygodnia jedziemy do tesciow....tzn ja do sklepu a chlopaki do nich ..... ja tylko na minute....ale i tak wiem co bedzie:36_19_1: juz K uprzedzil,ze jak zaczna medzic to zwiajamy sie i juz....

a po pracy na dzialeczke do moich rodzicow....zapowiadaja super pogode na weekend....mam tylko nadzieje,ze faktycznie dopisze,bo ostatnio to zawsze na sobote albo deszcz albo ochlodzenie...

zajrze wieczorkiem a poki co udanego dnia
buziaki

Witam wieczornie,
za nami baaardzo udany dzień, przed 12-tą przyszedł do Satsia kolega i wspólnie z dziewczynami prawie 3 h basenowaliśmy. Pozniej zołzy poszły spac, a chłopaki się bardzo fajnie bawili. Dziewczyny uwielbiaja wode, na widok basenu, az piszcza z radosci. Musielismy dokupic drugi, bo w trójke było im ciasno:Śmiech:
A Stachu, odpukac, dzis juz całkiem grzeczny, właśmnie ogląda bajki, nadrabia zaległości, bo od 3 dni miała szlaban całkowity na TV. Jezeli jego dobre zachowanie utrzyma sie do jutra, to pojedziemy nad jezioro, moja mama zaproponowała, ze zabierze dziewczynki na kilka godzin:Śmiech:Mam nadzieje, ze młody mnie nie zawiedzie, bo marze o błogim lenistwie na słoneczku...

Magda jak urodzinki? A cyfra z przodu sie nie przejmuj, zycie zaczyna sie po 30-tce!!!
rena śliczne foteczki, widac, ze i Bartek uwielbia kąpanko. A pozycja do snu mnie rozwaliła:hahaha:
cafe jak minął dzien? I jak wizyta u tesciów?
Anielinka super wieczór Wam sie zapowiada!!!Zazdraszczam...

rena bartek rewelacja....a pozycja do snu i mnie rozwalila:hahaha:
anielinka i ja zazdroszcze .....wzdych.....:)
andzia wierze w stasia...na pewno bedzie grzeczny i pojedziecie sobie odpoczac

i u nas udany dzien,od ranca coprawda praca praca ale przed 15 wyladawalismy juz na dzialce....mlody oczywiscie cale popoludnie w basenie...
a tesciowie uciagnieci jak cholera ale nic nawet nie wpomnieli....tesciowka firmowy usmiech zalozyla a tesciu nawet sie nie odezwal....szkoda slow

Witam wieczorowo:)

Cafe dobrze, że wizyta u teściów przebiegła w miarę bezboleśnie:)
Andzia super, że Stasiu grzeczny:)
Rena śliczne zdjęcia:) pozycja rewelacja!! Kuba ostatnio próbuje zasypiać w pozycji naszych Olków (Justynka pokazywała ostatnio zdjęcie) czyli na siedząco z głową między nogami :lup:

Ja właśnie powoli zakopuje mojego dzisiejszego doła:/ Jestem wkurzona ciągłym siedzeniem w chacie!! Mam dość poprostu!

Ehhh Cafe, czuje się beznadziejnie:/ Siedzę z małym 24h na dobe w domu, jedyną moją rozrywką są spacery, nie ma czasu spotkać się ze znajomymi bo wszyscy nie dość że zapracowani to studenci... Mózg mi się przez to siedzenie w domu zmniejszył co najmniej o połowę:36_2_12:
Przez to, że tyle czasu spędzam z małym, nie mam dla niego zupełnie cierpiwości:/ Kiedyś chciałam drugie dziecko, a jak tak dalej pójdzie to nie będę chciała:(

Gosieńka, ja też miałam nieraz dołki z tego powodu i do teraz mam, dlatego całkowicie Cie rozumiem. Mam nadzieje, ze szybko minie. A zobaczysz, ze jak pojdziemy do pracy, to jeszcze nieraz zatesknimy za siedzeniem w domu.
A nie mogłabyś raz na jakis czas podrzucic małego rodzicom na noc i pobalowac z mężem?

Andzia z tym podrzuceniem małego moim rodzicom to kiepsko, bo moja mama nie z tych babć niestety:/ no i mój brat mieszka z żoną z moimi rodzicami, a więc już dwie wnuczki moi rodzice mają 24h na dobę i nawet im nie proponuje Kuby, bo i tak pewnie za jakiś czas jakbyśmy chcieli drugie baby mama by mi to wygarnęła niestety:36_2_12: mame mam kochaną ale czasami ja sama nie wiem czego mogę się po niej spodziewać:/

gosiammm
Andzia z tym podrzuceniem małego moim rodzicom to kiepsko, bo moja mama nie z tych babć niestety:/ no i mój brat mieszka z żoną z moimi rodzicami, a więc już dwie wnuczki moi rodzice mają 24h na dobę i nawet im nie proponuje Kuby, bo i tak pewnie za jakiś czas jakbyśmy chcieli drugie baby mama by mi to wygarnęła niestety:36_2_12: mame mam kochaną ale czasami ja sama nie wiem czego mogę się po niej spodziewać:/

szkoda goska....ja przynajmniej na moja mamuske moge liczyc....nie naduzywam ale wiem,ze zawsze moge olka zostawic
a moze po prostu zapytaj mamuske?myslisz ,na pewno nie odmowi a wy mielibyscie czas tylko dla siebie,moze jakis wyjazd we dwoje?