Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry na wieczór kobitki,
do gina się nie dodzwoniła, ale brzuchol jakby przystopował, więc myśle, że będzie oke.
Pól dnia przeleżałam na leżaku - Stachu w basenie! A popołudniu pojechaliśmy jeszcze z mężulkiem i małym nad jezioro i dostaliśmy mandat, bo wjechaliśmy sobie"od tyłu", żebym nie musiał za dużo chodzić!!! Jutro idę z tym mandatem na policję, może na litość ich wezmę???

veronica_20
Andzia czasem przechodzi mi przez myśl, że pożyczyłabym od Ciebie takiego Stasia na trochę, żeby mieć zajęcie hihihi

Veronica podaj adres, to Ci go jutro kurierem podrzucę:Psoty::Psoty::Psoty:

veronica_20
większość z nich deklaruje się na poród rodzinny a któraś z was też się zdecydowała????? bo ja bym nawet chciała ale z mamą bo mój mąż powiedział, że tego nie przeżyje a ja nie będę sadystką żeby jemu to fundować :P

Ja już kiedyś pisałam, że Stasia rodziłam razem z Kubą i nie wyobrażam sobie, że teraz mogłoby go ze mna nie być:Całus:

Gosiamm ja dziś zamówiłam te 3 kolory, o których pisałam. Między blatem a szafkami jest przeważnie ok. 60 cm., więc 3 pasują super. Mam nadzieję:)

Gosia ja też mam nadziję, że wyjdzie ładnie:)
Tylko mamy zonka z łazienkowymi, dzisiaj płytkarz miał juz kończyć robotę, a okazuje się, że 3 kartny płytek są z innej partii i jest inny odcień. No myślałm, że mnie szlag trafi. Zadzwoniłąm do sklepu i nakrzyczałam trochę, w końcu wszystko kupiliśmy w tym sklepie (płytki, panele, drzwi itp.) a tu taki numer!!! Jak nie znajdą mi tych 3 kartonów z tej samej partii to chyba pozabijam!!!
I tym sposobem, znowu się wszystko przedłuza:(

Hej mamuski! Caly dzien mnie nie bylo, a Wy zdazylyscie przerobic chyba wszystkie mozliwe tematy :)

Przede wszystkim przesyłam Wam wszystkim morskie powietrze!!! Bylo cudownie, chociaz podroz tragiczna - korki i w koncu 2,5 h w samochodzie. Na plazy bylismy tylko 1,5 h, bo znajomi maja knajpke i siedzielismy u nich. Ale na dobre mi to wyszlo, bo sie lekko spalilam. Hihihhi! Czeka mnie ciekawa noc. Zaraz wrzuce najnowsza fotke - plazowy brzucholec ;)

Dzieki Andzia :)

Chuda to raczej nie, ale faktycznie ten moj brzuchol to chyba nie jest za duzy.
Z tego co czytalam to macie przeboje z tym Waszym remontem. Nie wiem czy Cie to pocieszy, ale my tez. Ciagle cos jest nie tak :(
U mnie tez ukrop :(. Juz wczorajsza noc byla ciezka, a dzisiaj to chyba nic nie pospie. Goraco i pieka mnie lydki :(. I jeszcze co noc mi sie nos okropnie zatyka i nie moge oddychac.

Ale jutro spie ile chce. Nic jutro nie bede robic! Totalny luz!

Dzień dobry kobietki:)

Magda ślicznie wyglądasz:)
Andzia moi rodzice mieli podobnie z płytkami, z tym, że dokupowali kilka płytek później. No ale też miały inny odcień - masakra poprostu. Ja jestem ciekawa co to będzie jak my się za remont weźmiemy.... Pewnie wszysko potrwa więcej czasu niż teraz sobie zakładamy, byle kubuś grzecznie w brzuchu siedział...

A jak się czujecie dzisiaj??

Hej dziewczyny!!
w końcu dzisiaj jest chłodno!! bo wczoraj to było przegięcie ohh ja bym chciała żeby padał deszcz do końca tyg. :)
witaj Gosiamm samopoczucie dzisiaj bardzo dobre przynajmniej nie marudze i nie mam doła ale mój remont w proszku :( nie wiem keidy facet od malowania przyjdzie i trochę mnie to martwi bo chcę zrobić remont w lipcu bo później nie będę miała siły latać!! po tych ćwiczeniach w szkole rodzenia powiem wam, że huurrra nic mnie nie boli w końcu i z krzyżem i kręgosłupem mam spokój mogę spać jak księżniczka :)

Witam:)

Ja znowu przesadziłam z lataniem i brzuchol twardy:(
Stachu siedzi w wannie, niech w końcu zaśnie:) bo głowa boli od jego gadulstwa:)
Dzisiaj wkładał ze mną do pralki dzidziowe rzeczy i miał 1000 pytań: co one bedą jadły, czym będą się bawić, czy będą umiały włączyć mu bajkę na dvd:) itp. Chyba się chłopak rozczaruje, że z początku to żadnego porzytku z nich miał nie będzie:)

Veronica ja nie miałam laktatora.

Dzień dobry, witam weekendowo:)
Wkręciłam się ostro w pranie i już 5-ta pralka leci:)
Ale dopiero teraz widzę, że niby tyle tego wszystkiego mam, a jednak to jeszcze nie wsio i musze dokupic parę klamotków...

A Wy dziewczynki jak samoppoczucie? Bo ja od rana pełna energii, ale zobaczymy co dzień pokaże:)
Miłej soboty brzuszki:)