Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Vercia super, ze sie odezwalas! Udanego ywjazdu! Buziaki dla Marcelka. No i gratki za zebole :)

Andzia co ten Stasiu tak sie rozszalal? Czyzby wychodzily wakacje z dziadkami? Mam nadzieje, ze szybko sie "wyprostuje"

My dzisiaj zawiezlismy Michalkowe rzeczy do takiego pogotowia opiekunczego dla niemowlat. Nazywa sie to Teczowy Domek. Mam nadzieje, ze wszystko sie przyda. A troche tego bylo.

Mlody zaliczyl juz dzisiaj 2 siniaki :) Juz jest jazda na calego, a jeszcze nie chodzi :lup:

Hej kobietki!
Ja tylko na chwilkę... mam okres i zdycham:/ ale się ciesze, że akurat teraz dostałam bo w czasie ślubu ani nie będę miała napięcia, ani nie będę miała okresu, a cały czas się przejmowałam, że mi się coś przesunie i będzie kicha:/
Kiecka na szczęście była:)
Andzia ale Stachu szalony!! Ojoj! Ale dobrze, że jesteście tacy konsekwentni!
Veronica miłego wypoczynku nad morzem!
Magda współczuje siniaków!

Hej laseczki,
dziołchy śpią, K. kapie Stacha.
No rozszalał sie chłopak na całego i tez sie obawiam, ze to efekt wyjazdu z dziadkami, którzy mu na wszystko pozwalali. I jeszcze dzisiaj sie pokłóciłam z mama, bo zadzwoniła, zeby zabrac Stasia jutro na noc, a ja sie nie zgodziłam, pow., ze ma kare i jak teraz pojdzie do nich, to wszsytko szlag trafi. I sie kobieta obraziła.
Powiem Wam, ze te jego kary, sa tez karami dla nas, bo np. w czasie dobranocki zawsze kapalismy i karmilismy dziewczyny, a teraz jest duuupa, my kapiemy, a ten łazi i mędzi.

Gosia dobrze, ze kiecka była.
Magda
fajnie z tymi ciuszkami, ja tez czesc oddałam do opieki społecznej, czesc znajomym, a niektóre czekaja, az je wystawie na allegro:)

Magda moje jeszcze nie włączone, ale te bedzie dzis w uzyciu:Zakręcony:
CO do konsekwencji, to ostatnio troche odpuściałm, dla własnej wygody, bo jak dam kare na plac zabwa, to kisze sie z całą trójca w chacie, ale teraz nie ma zmiłuj, zrobiła sie taka cholera z niego, ze masakra. A najgorsze, ze g...sobie robi z tego, co do niego mówimy.

Magda czy Michaś raczkuje, czy pełza, bo sie zakreciłam:Zakręcony:

czesc ciotki

ja zagladam i albo sie zale albo chwale:hahaha:
dzis bedzie i to i to:hahaha:

ale najpierw
anielinka sliczne zdjecia a kitki zawsze mnie powalaja
vercia udanego wyjazdu i oczywiscie brawo dla marcelego:brawo:
magda no to wam sie zaczelo,hihihihihi......:)
goska wspolczuje bolesnego okresu ale tak jak mowisz,jest plus ze teraz a nie podczas slubu

a teraz sie pozale.....
tesciowa przyszla do mnie do sklepu i powiedziala,ze przez nas lewdo zyje,ze jest zalamana,ze nie wie jak to przezyje....K sie tak wk.....ze szkoda gadac.....
ogolnie stwierdzila,ze robimny jej wszsytko na zlosc....ze mamy za wysokie wymagania...plakala i takie tam:(
nie wiem jak mam z kobieta rozmiawiac....co bym nie mowila,to odwroci kota ogonem i tyle....nic do niej nie dociera....

Cafe Brawa dla Olka! Jest niesamowity!!! Wrzuc jakies nowe fotki

Tesciowka widze, ze lubi byc w centrum uwagi. Co by nie bylo to ona w tym wszystkim najwazniejsza. Wspolczuje, bo z taka baba bedzie ciezko. Tak jak mowisz - co byscie nie zrobili to bedzie zle.

Andzia Michałsie czolga, ale w mega ekspresowym tempie, nauczyl sie siadac. Na razie nie wstaje, ale kleka gdzie moze.

Cafe no paranoja, naprawde!!!
Ale dobrze, ze otwarcie mówisz, co myślisz.
Ja długo dusiłam wszystko w sobie, zreszta z moją tesciowa, to osobna historia, bo nawet jak zaczełam mówic, to do niej i tak nie docierało...
W kazdym badz razie sił na to wszystko i pozytywnie myslimy. Dobrze, ze K. jest po Twojej stronie(ja zawsze w chwilach kłótni miałam problem z wyrazeniem niektórych opinii, bo nie wszystko da sie powiedziec bezosobowo, a mama, tato do dzis nie przeszło mi przez gardło)

wielkie :brawo: dla Olka, ciekawe ktore dziecko bedzie nastepne, tesciowka Cafe poprostu szkoda slow
Gosia fajnie ze kiecka kupiona i wspolczuje bolesnej @
Anielinka super rodzinka, a kitki Amelki rewelacja
Andzia no to rozbrykal sie Stasiu, ale masz racje trzeba byc konsekwentnym, mnie w stosunku do cory nie zawsze wychodzilo, ja karalam a A zwalnial, ale z perspektywy czasu nie jest zle
Magda niestety siniaki czas zaczac, Bartek teraz ma siniaki na kolanach :lup:
Vercia udanego wypoczynku i szybkiego powrotu neta

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641