Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hel laseczki,

ulubiona ciocia dziewczynek:Oczko: zabrałą je dziś o 11-tej rano, poszła z nimi do babci i odstawiła je dopiero przed 19-tą. Olałam syf w chacie i inne zaległości, które mogłabym dziś nadrobić i wykorzystałam ten wolny czas na relaxik. Pojechaliśmy ze Stachem nad jezioro, gdzie spedzilismy 4h, pozniej lody, rowerek, plac zabaw...nawet nie wiecie, jak było mi potrzeba takiej odmiany...

Magda brawa dla Michała i za postepy i za spanko. Oby było coraz lepiej.
rena super, ze takie długie zwolnienie, odpoczniesz troche, pobedziesz z Bartkiem!!!

no sama jestem zaskoczona(pozytywnie of kors) .... dzisiaj juz jak przyszla,to od razu poszedl do niej na rece....
a magda fajna.....w skrocie....skromna,prosta(w pozytywnym tego slowa znaczeniu) mila kobitka....
w tym tyg moja mamuska ja zmienia po 15 .... i mowi,ze jak przychodzi to ,mlody rozesmiany,rozgadany.....wiec nie jest zle

balam sie,ze moze nie bedzie chcial jesc np....bedzie jakis markotny,osowialy....ale nie.....wcina wsssytko,jest taki jak zawsze.....mysle,ze bedzie dobrze:taniec1:

tak tak.....wczoraj i dzisiaj byla juz sama...

a tesciowie obrazeni.tesciowa powiedziala,ze mamy za wysokie wymagania i dlatego nie bedzie zajmowac sie olkiem.....i dlatego,.ze nie jestesmy zadowoleni z niej,to szukamy niani...:36_19_1: no i w ogole ,ze ona na kazde nasze skinienie a my tacy zli:36_19_2:(kazde skinienie czyli odkad olus sie urodzil,to opiekowala sie nim moze razem 2 tyg....i tylko dlatego ze bylismy w pracy!!!.w kazdym razie obraza majestatu,wielkie pretensje.......i oczywiscie stwierdzenie,ze wszsytko co robimy to przeciwko nim:36_19_1:.....mieszkanie bez konsultacji,slub i chrzciny bez konsultacji,sklep bez konsultacji.....i takie tam

cafe82
tak tak.....wczoraj i dzisiaj byla juz sama...

a tesciowie obrazeni.tesciowa powiedziala,ze mamy za wysokie wymagania i dlatego nie bedzie zajmowac sie olkiem.....i dlatego,.ze nie jestesmy zadowoleni z niej,to szukamy niani...:36_19_1: no i w ogole ,ze ona na kazde nasze skinienie a my tacy zli:36_19_2:(kazde skinienie czyli odkad olus sie urodzil,to opiekowala sie nim moze razem 2 tyg....i tylko dlatego ze bylismy w pracy!!!.w kazdym razie obraza majestatu,wielkie pretensje.......i oczywiscie stwierdzenie,ze wszsytko co robimy to przeciwko nim:36_19_1:.....mieszkanie bez konsultacji,slub i chrzciny bez konsultacji,sklep bez konsultacji.....i takie tam

:glass:
Bez komentarza!!!

Magda z czym lipa?
U mnie Maryśka pokazuje duzo rzeczy, papa, brawo, jaka duza, kłopoty itp., a Zośka nawet kosi kosi nie umie:( Jedynie halo pokazuje-przykłada reke do ucha.
ALe obie nauczyły wkładać się kółeczka na piramidke.
CHociaz powiem Wam, ze porównując do Stasia w ich wieku, to i tak sa daleko w tyle...ale co tam!!!