Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinka
dziewczyny, mam takie pytanko....na moim mleku jest napisane ze po sporządzeniu można tylko przez godzine przechować, czy wy też po godzinie wylewacie mleko? bo moja gadzina nie zawsze chce wypić akurat w tym momencie, no i za każdym razem je wylewam, ale niewiem dlaczego tak musi być, traci wartości jakieś czy co......

ja do balonika czasem chowam i jesli jeszcze potem jest ciepłe to daje , a jak zimne to wylewam bo Julka zimnego nie wypije a podgrzewac go znów nie bede ... ale jak ciepłe nie wylewam .

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

wiesz co.....juz sie zaczynam przyzwyczajac:)
bardziej mecza mnie tesciowie....ale juz nie bede podejmowac tego tematu bo szkoda czasu na pierdoly:)
dzisiaj spotkalismy sie dziewczyna,ktora mialaby sie zaopiekowac mlodym i powiem wam,ze pierwsze wrazenie calkiem calkiem....jestesmy umowieni na niedziele,na spokojnie,zeby spedzic troche czasu w swoim towarzystwie....
przyznam,ze zalezy nam na czasie i troszke sie martwie,ze olus bedzie takim krolikiem doswiadczalnym....no ale kuzwa nie mamy innego wyjscia:(

Witam i ja:)

Mój małż ma do konca tygodnia wolne, nie znaczy to oczywiscie, ze siedzi cały czas w domu, bo nadrabia wszelkie mozliwe zaległości. Dzis dotarł do nas ok. 12-tej, najpierw sie troche pobasenowaliśmy, a po drzemce dziewczyn pojechaliśmy nad jezioro. Stachu miał frajde niesamowita, przez 2 h nie wyłaził z wody, zołzy nie usiedziały ani sekundy na tyłkach, wciąż spieprzały do wody, wpieprzały piasek itp. Niby fajnie, bo to zawsze jakas rozrywka, ale powiem Wam, ze jestem wykończona, boli mnie kazda czesc ciała...

no najwazniejsze to wbić sie w rytm :) temat tesciów odkładamy na kiedys ..;P a co do niani skoro pierwsze wrażenie dobre to chyba nie bedzie żle , ona tez pewnie przejęta i Wy chyba tez wypadliscie całkiem , całkiem skoro w niedziele tez przyjdzie ;)) Cafe i Olek napewno nie bedzie królikiem doswiadczalnym i nie ma znaczenia tutaj czas na szukanie kogoś , nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi a długie poszukiwania bardziej męcża i powodują wiećej obaw .. wiec jak dziewczyna wydaje sie ok trzeba spróbowąc ..pametaj kokodzambo i ..... :DDD

andzia

Mój małż ma do konca tygodnia wolne, nie znaczy to oczywiscie, ze siedzi cały czas w domu, bo nadrabia wszelkie mozliwe zaległości. Dzis dotarł do nas ok. 12-tej, najpierw sie troche pobasenowaliśmy, a po drzemce dziewczyn pojechaliśmy nad jezioro. Stachu miał frajde niesamowita, przez 2 h nie wyłaził z wody, zołzy nie usiedziały ani sekundy na tyłkach, wciąż spieprzały do wody, wpieprzały piasek itp. Niby fajnie, bo to zawsze jakas rozrywka, ale powiem Wam, ze jestem wykończona, boli mnie kazda czesc ciała...

ale kochana zawsze tojakas odmiana niz siedzenie w domu i spacery tą samą trasą :)) a i dzieciaki szczęsliwe a to bezcenne ;)

Anouk za chwilke sie zarejestruje na tym Streetcomie, jakby co bede pytac:)
Magda widze, ze tez dzien w biegu, współczuje z tymi badaniami. Ale za to fajnie z roczkiem:)
Anielinka to ja z moja gromada na pewno Cie nie odwiedze, bo mnie obsmarujesz na forum:lol:
A tak serio, to wiem o co chodzi, ja mam kolezanke(której juz nie zapraszam) i jej 6-letni syn, rozpieszczony gówniarz, robi u mnie co chce, w ogóle nie reaguje na moje prośby, ze ma byc ciszej, bo dziewczyny spia itd. Jak mnie odweidzili krótko po urodzeniu Zośki i Maryśki, to jeżdził Stacha wielkim plastikowym traktorem po moich nowych panelach, zostawiajac ogromne rysy, a matka w ogóle nie reagowała:lup:
A co do mleczka, to u nas jest tylko rano i wieczorem, wypijane od razu, ale jak zołzy były mniejsze, to pilnowałam, zeby nie stało dłuzej niz godzine.
Cafe oby sie udało z ta opiekunka. No i zeby Olus ja polubił. A ona z Ostrowa?

Anouk
andzia

ale kochana zawsze tojakas odmiana niz siedzenie w domu i spacery tą samą trasą :)) a i dzieciaki szczęsliwe a to bezcenne ;)

Wiem, wiem, ale gonienie dwóch uciekinierek po plaży było nie lada gratką. Juz nie wspomne jaka sensacje budzilismy, wszyscy sie na nas patrzyli jak na małpy w Zoo, niby juz sie przyzwyczaiłąm, ale czasem mnie to taaaaak wkurza!!!

andzia

Wiem, wiem, ale gonienie dwóch uciekinierek po plaży było nie lada gratką. Juz nie wspomne jaka sensacje budzilismy, wszyscy sie na nas patrzyli jak na małpy w Zoo, niby juz sie przyzwyczaiłąm, ale czasem mnie to taaaaak wkurza!!!

:)) rozumiem Cię i to dobrze ... tak samo wygladalismy pare lat temu :D ja i moi bracia bliźniacy + rodzice :DDD tyle ż e ja i on te Zoo robiliśmy :)

andzia dobrze cie rozumiem......ostatnio za rojbrem nie nadazamy i wszelkie wypady niby fajne ale umeczona jestem strasznie....
tylko zastanawiam sie jak ty babo dajesz rade z dwojka rojbrow???:36_19_2:
o stachu nie wspomne:36_19_1:

a niania z ostrowa,mieszka 5 minut od nas....25 lat,kontaktowa,mila....no ogolne wrazenie na plus....ale co moge powiedziec po godzinnej rozmowie??

Anouk u mnie Zoo robi tez cała trójka, jeszcze czasem Kuba robi za goryla:D
Zarejestrowałam sie na tym streetcomie i mam takie cuś:
Witaj!
http://www.streetcom.pl/Portals/_default/Skins/StreetComv2/images/ludzik.png anjjja Text/HTML
Ankiety do wypełnienia:

Text/HTML

• Drogi Ekspercie aby uzyskać dostęp do pozostałych Ankiet Produktowych podpisz i wyślij do nas oświadczenie ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych.

Text/HTML

ja oswiadczenia nie wysłałam , ale dziś poczytałam i chyba wysle ... bo np wtedy wyslyłają np papierosy i alkohol jesli jest taka kampania ( a wiem ze bywaja :) ) chodzi o potwierdzenie pełnoletnosci pewnie dla nich , zeby potem jakas matka czy ojciec nie ciągaliich po sadach za rozpijanie dzieci czy cuś podobnego

cafe82
andzia dobrze cie rozumiem......ostatnio za rojbrem nie nadazamy i wszelkie wypady niby fajne ale umeczona jestem strasznie....
tylko zastanawiam sie jak ty babo dajesz rade z dwojka rojbrow???:36_19_2:
o stachu nie wspomne:36_19_1:

Powiem CI, ze ja tez nie wiem...jak jezdzilismy z jednym małym Stasiem np. nad jezioro, to wracałam umęczona jak dzik, a zajmowalismy sie nim razem z Kubą. A teraz przypada 1,5 dziecka na łeb i czasem sama sie zastanawiam skąd biore na to siły!!!

A za nianie czły czas trzymam kciuki!!!

Anouk
andzia
Anouk no wypełniłam, ale chyba rzeczywiscie trzeba wysłać to oswiadczenie.
A czy Ty gdzies podawałas wiek dziecka, ze Ci nie przysłali tego mleka np?

zasadniczo nie , bo i ta brali mnie do innych kampanii , ale chyba wiecej zyskam wysyłając ją ... <------------ pazerniak :DD

No właśnie tam jest info, ze do ankiet o alkoholach potrzebne jest to oświadczenie.
A wiec ja tez pazerniak:D