Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Magda i co Michałek zasnął, czy nie?, ludzie to nie mają poczucia czasu...
Cafe ach z teściowymi tak jest...a propos mojej to w niedzile jak byliśmy to walnela focha o to że Ł. mial urlop przez 2 tygodnie i po nią nie przyjechał zeby ją przywieżć do nas....a co to ku....autobusów nie ma czy co, wygodna się zrobiła na stare lata....a to znowu że jeszcze nie dostała żadnych zdjęć z chrztu....no i jeszcze kupiła Amelce taki komplecik (nic szczególnego) no i nie chciała go dać bo stwierdziła że ubieramy Amelke w same firmówki i nie będzie się wychylać z takim marnym prezentem:lup:...normalnie masakra...
Andzia wierze ci że szarlotka wyszła pyszna:)) a ja właśnie wciągnelam pączka:)
Gosia a co to za zachciewajki ...tort z kremem :smile_jump:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Magda ja nie ubieram jej zawsze w firmówki, bo akurat byliśmy w mieście i do niej zajechaliśmy, więc wypadało by żeby dziecko było ładnie ubrane...a na codzień po domu to ubieram gorsze rzeczy, bo wiadomo... ze co chwile trzeba przebierać, a to sie zachlapie, a to czołga się po podłogach...a poza tym to ona tylko aby coś taniego kupić...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
Magda ja nie ubieram jej zawsze w firmówki, bo akurat byliśmy w mieście i do niej zajechaliśmy, więc wypadało by żeby dziecko było ładnie ubrane...a na codzień po domu to ubieram gorsze rzeczy, bo wiadomo... ze co chwile trzeba przebierać, a to sie zachlapie, a to czołga się po podłogach...a poza tym to ona tylko aby coś taniego kupić...

Lepiej kupic paczke pampersow niz byle jaki ciuch, ktory moze nie pasowac.

magda_79
anielinka

Lepiej kupic paczke pampersow niz byle jaki ciuch, ktory moze nie pasowac.

Jestem za!!!

ja po prostu nie ubieram w cos co mi sie nie podoba....tesciowa to zauwazyla i juz nie kupuje pierdol....w ogole to nic olkowi nie kupuje....i dobrze....
pamietam jak zapytala czy uzywamy pampersy czy huggiesy....mowie pampersy....
ktoregos dnia przyjezdzamy a ona do nas,ze ma dla nas pieluchy.....hugiessy of kors....

cafe82
ja po prostu nie ubieram w cos co mi sie nie podoba....tesciowa to zauwazyla i juz nie kupuje pierdol....w ogole to nic olkowi nie kupuje....i dobrze....
ktoregos dnia przyjezdzamy a ona do nas,ze ma dla nas pieluchy.....hugiessy of kors....

To juz przesada! :36_1_15:

magda_79
cafe82

a jednak mozliwe....bo druga synowa uzywa huggiessy....a musi byc przeciez rowno:lup:

cafe82
magda_79
cafe82

a jednak mozliwe....bo druga synowa uzywa huggiessy....a musi byc przeciez rowno:lup:

Rece opadaja :(((

witam z rana :)) ależ noc dzis przerąbana ... kolejne kłaki ida i Julka tancowała przez sen po całym łóżku ... w łóżeczku nie było mowy zeby zasneła ...od 2 czuwałam zeby nie spadła gdzies ...
Gosia napięcie w nóżkach napewno szybko zniknie , Kubuś cały czas sie rozwija i sam nawet nieswiadomie cwiczy :)) zaraz sladu po napięciu nie bedzie :)
Madzia tez sie kofana nie martw za bardzo , zobaczysz , jak Michaś ruszy z "kopyta" to nienadążycie za nim .. powród do pracy napewno ciężka sprawa po takim długim czasie .. ale trochę Ci zazdroszcze bo ja juz jak dzikus sie czuje wsrod ludzi dorosłych ... normalnie to czassem słów mi brakuje .. łot i uroki przebywania w towarzystwie niemowlaka cały czas ... przydało by sie troche odmiany .. Michał napewno da rade , Ty także :))
Cafe witaj :) kurcze i własnie takie kwasy sa najgorsze , tylko krew człowiekowi psują ale nic sie nie martw i jak mówi stare staropolskie przysłowie " kokodżambo i do przodu " :DD
Andzia został Ci jeszcze jakiś kawałek szarlotki ? chętnie bym oprędzlowała do tego wiadra z kawa które sobie zaparzyłam :)) Co do snu dziewczynek to u nas podobnie , 2 drzemki po 15 min albo jedna pół godzinna ... mam nadzieję ze to przejsciowe bo skocze z okna .. dzień zaczyna sie o 6 konczy o 20 ale kurda nawet kawy spokojnie nie idzie się napić ...
Anielinko co do Twojej tesciowej to znam to skadś :P moja odkad mamy samochód to po kazdą pierdołe by jeździła do miasta i doope wiecznie zawraca .. ze juz nie wspomnę o cotygodniowych OBOWIĄZKOWYCH zakupach w hipermarkecie .... zreszta jeszcze odnosnie ubrań , to kupiła Julce chustkę na głowe , taką kompletnie nie przemyslaną i badziewiastą ( w TESCO zresztą ) :D to jej powiedziałam zeby kasy niepotrzebie nie wywalała w błoto kupując coś Julce i lepiej zeby konsultowała to ze mną :))
miłego dnia babki :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Witam:)
dzień zaczał sie fatalnie, jak juz słysze, ze moej lejdis wstają a ryyyyyykiem, to nawet mi sie nie chce ich z łóżek wyciągać. Na szczeście rano jest duzo bajek i Stachu ma zajecie.
I zeby jeszcze ciekawiej było, to leje::(:
Ale co tam, Kokodżambo i do przodu:sofunny:

Anouk a Ty jestes na wychowawczym?
A szarlotki zostało maluśko, ale nie będę świnia, podzielę się.

heloł Andzia :)) dzięki za szarlotkę , wciągnełam nosem :))
nie jestem na wychowawczym , umowie miałam tylko do konca ciąży i należało mi sie tylko 3 miesiace macierzyńskiego ... do pracy moge wrócić ale na pełen etat ale nie mam z kim Julki zostawiac , a za moją pensje nie oplaca sie niani wynajmowac ..wiec posiedze sobie jeszcze troche ...

Teraz tak z innej beczki kobitki , chciałabym Was zaprosić do udziału w kampanii marketingu szeptanego Streetcom , sprawa jest banalnie prosta , wystarczy sie zarejestrowac na stronie Streetcom.pl , zarejestrowac sie i wypełniac ankiety , w zamian za owe wypełnianie ankiet testuje sie atrykuły firmowych marek absolutnie za darmo :)) ja tam jestem już jakis czas i naprawde sobie chwale , wysiłek minimany a zawsze cos dla nas , dla dzieci lub domu wpadnie :)) jesli były byscie zainteresowane to podamm swoje gg i jak coś wsio wytłumacze :)) moje gg 3090324