Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

czemu pisze rehabilitacja przez "ch " ?
wogóle to szlag mnie trafia na kazdym kroku w przychodniach .... w preluksacyjnej jak Julka miała 7 miesiecy zalecił wielogodzinne lezenie na brzuchu .... gdzie ona juz siedziała prosta jak drut i kreciła sie jak smigło + zaczynała raczkowac ... jak zrobił jej kołnież to uszy tak odstawały ze po tym czasie jak skonczymy akcje "kołnierz" miała by odstające talerze ... wogóle to zle wypisali zlecenie i nie był podniesiony lekko na tą lewą strone , wiec o kant dupy było by jego noszenie ...szczescie o tyle ze ten nasz rehabilitant to złoty człowiek i wszystko nam podpowiadał co zle , co do poprawki ... nalatałam sie jak dzik przy tym ...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Witam popołudniowo:)
My wróciliśmy godzinkę temu z fizjoterapii, Kuba dzisiaj już był pogodzony ze swoim losem i zniósł wszystko dzielnie:) ani razu nie zapłakał :usmiech:
U nas baaaardzo gorąco za chwilę wychodzimy po P. musimy się nacieszyć pogodą bo nie wiadomo jak długo tak będzie:36_2_12:
Powiem wam, że przez tą pogodę to ja zaczynam tęsknić za jesienią i zimą, człowiek chociaż jest pogodzony z tym, że na dworze nie jest najpiękniej, a w tym roku te lato brrrr:36_2_40:

Witam wieczornie, w piekarniku szarlotka, K. poszedł po lody waniliowe i piffko. Miłe zakończenie ciężkiego dnia.
Pogoda superaśna i tez korzystamy ile sie da. Zołzy miały dziś tylko jedną pół godzinną drzemkę, nerwy mi puściły, próbowałam je uśpić od 14.45 do 15.30-był taaaki ryk, ze chyba cała ulica słyszała, na koncu ja ryczałam razem z nimi. I nawet w wózku nie usnęły. Cyborgi...
Popołudniu standardowo plac zabaw, dziewczyny juz tez korzystaja ze wszystkich zabawek a nawet i z piaskownicy. Maryśka zaczyna sie puszczac:Oczko: przejdzie juz jeden kroczek od kanapy do stolika.

Anouk Julcia boooska. I bardzo podobna do Ciebie!!!
Gosai brawo dla Kubulka. On ma cwiczenia na zbyt duze napiecie, tak?
Anielinka przybijam piąteczkę a propos marudzenia!!!

Andzia tak on ma ćwiczenia na zbyt duże napięcie w nóżkach... ale czuje że tego zbyt dużego napięcia nie ma... on ma ostatnio tyyyle energii i tyle kombinuje... czuje, że z ostatniego spotkania z fizjoterapeutą wyjdzie o własnych siłach;)
Brawa dla Maryśki, za...hmmm.. puszczanie się i samodzielne kroczki :brawo:
Kurde wiecie ja ostatnio zamiast się ślubem przejmować to się zastanawiam, jak zorganizować małego roczek:oczko:

Witam i ja!
Maly spi i luuuuzik - do pierwszej pobudki oczywiscie. hehe
P. na treningu, a mnie odwiedzila kumpela - jest w 5. m-cu ciazy :). Taka chudzina, ze nic nie widac. Troche przerazona, bo nigdy nie miala takiego kontaktu z dziecmi, nie ma mamy i tak teraz liczy na moja pomoc.

Gosia brawa dla Kubusia za cwiczenia. A jakie cwiczenia robi?

Andzia dziewczyny Twoje to faktycznie jak cyborgi, ale za to pieknie spia w nocy!