Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!
My w koncu wyladowalismy w pizzerii (tez fajnie)! Tamta wloska knajpka w poniedzialki nieczynna.
Papiery rozwodowe w pracy podpisan, lezka sie w oku zakrecila, ale szybko wyschla jak zobaczyla jaka jest teraz tam atmosfera.
Mlody ma druga drzemke, a my siedzimy obzarci (wlasnie poprawiamy ciachem).

Cafe Michał na razie klockow nie ma, ale ma takie kubeczki, ktore uklada sie jeden na drugim i bardzo lubi sie nimi bawic. Za to na urodzinach bawil sie drewnianymi i wiecej je gryzl niz faktycznie bawil. Ale i tak chcemy mu takie kupic.

Anielinka Michał tez dzisiaj zupki nie zjadl. On nie pluje, ale zaciska usta tak, ze nie ma szans wcisnac mu lyzeczki. Przy obiadku to nawet jak sie smieje to nie otwiera ust. A kaszke i owoce wciagnal.

Co do sprzatania to ja Wam powiem, ze dzisiaj P. znowu chate wysprzatal i umyl okna w kuchni i pokoju malego :)

Witajcie babury!!
Buziaki dla Michalka i gratki dla Kubusia!!!
Babury nie znajdziecie mnie na n-k bo mnie tam nie ma, moj G jest przeciwko publicznemu obnażaniu się...tak to nazywa....no i dlatego mnie nie ma......
Cafe moze lepiej jakaś starsza opiekunka, ja jakoś z relacji znajomych nie slyszalam dobrych opinii o mlodych opiekunkach....a najlepiej znajoma...wiadomo....w kazdym bądx razie owocnych poszukiwań!!
Co do klocków to nie znam się, my teraz zakupilismy muzyczny stolik fisher price i marcel poł dnia przy nim siedzi...
Cafe u nas zasypianie wyglada podobnie....
Rena wracaj szybko do zdrowia!!

U nas nadal zimno, pada, wieje...jesień!!! Cały dzisiejszy dzień latalam po urzędach....i tak wszystkiego nie zalatwilam...jutro ciąg dalszy załatwiania....ja w przyszlym roku wracam do pracy....i mam na oku znajomej mamę...ma doświadczenie...od kilku lat bawi dzieci znajomych....i tak ona 2 miesiace, dwa miesiące moja mama...i tak na zmianę...wakacje mam wolne więc lusik....mam nadzieję, że uda mi się wszystko pogodzić....
Wracajac do Marcela to nie wiem co w niego wstąpiło ale normalnie nie posiedzi....ciagle wariuje, marudzi, wariuje itd....mogę odsapnąc dopiero po 21....

czesc dziewczyny
u nas wszytsko dobrze oleczek lata juz na czterech i wstaje mi w lozeczku a mam turystyczne wiec probuje go podejrzec bo nie wiem jak on to robi ze wstanie w nim.....
a jak zaczal dreptac na czterech to od razu pierwszego dnia juz jadl ziemie z kwiatkow a teraz interesuje sie dekoderem i komputerem a i kontaktami....po prostu trzeba miec oczy nawet w dupce zeby widziec co on robi

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam:)
Nam dzisiaj padł komputer, ale na szczęście naprawiony:) jak dobrze mieć informatyka w domu!!!
Magda u nas dzisiaj była taka sama pogoda... Pobudka małego być może na zęby była... teraz przeważnie siedzi z całą ręką w buzi, a więc nie wiem ile zębów na raz wyjdzie :glass:
Vercia ładne zdjęcia!
Cafe ja też rozglądam się za klockami dla Kubuli:) kupię pewnie drewniane bo uwielbiam takie klocki, małemu pewnie będą się podobać bo mamy właśnie podobne kubeczki jak Michałek i Kuba uwielbia robić "bam" jak mama wieżę z kubeczków zrobi:)

My byliśmy dzisiaj na fizykoterapii, która odbywała się przy akompaniamencie Kuby... No niestety trochę przerażony był, ale myślę że z czasem się przekona... bo wszystko go interesowało, ale był przerażony tym, że obcy ludzie go maltretują;) ale czasami ukratkiem się uśmiechnął:)

Wieczorem byliśmy u zespołu który będzie grał na naszym weselu:) ludzie tacy konkretni, że dogadaliśmy się z nimi w minut 5 i gnaliśmy do domu bo Kuba był z moją mamą... a Kuba jak zobaczył mojego tatę to chyba myślał, że pojedzie z nim autem, chciał koniecznie do taty na ręce i jak go chciałam zabrać bo rodzice chcieli już jechać, to w życiu nie chciał do mnie iść, ani do Piotra ani do mojej mamy:) uczepił się taty i koniec :hahaha:

Na pierwszy utwór chcemy "Nad wszystko uśmiech Twój" Wodeckiego, zespół jej nie zna, ale dzisiaj obiecali, że poszukają w necie i jutro dadzą odpowiedź nam, ale facet stwierdził, że na 99% będzie odpowiedź pozytywna:)
U nas też komórka rządzi:) jak nie mam pomysłu czym zająć małego to albo komóra idzie w ruch, albo słuchawka od telefonu stacjonarnego:) Kubie się podoba bo jak naciśnie guziczek to mu się klawiatura podświetla:)

goska jakis pokazowy taniec bedzie?
siostra K szykuje prawdziwy pokaz....walc wiedenski....obroty,podnoszenia....szok....szczerze jak dla mnie przesada ale podobno w modzie to teraz.....a po zmroku chca zrobic pokaz lampionow .... ze niby kazdy ma dostac lampion,i sie go podpala i rzuca do gory ....ponoc wspanialy efekt....ja pierwsze o tym slysze....moim zdaniem za duzo kombinacji

andzia
Cafe my tez sie uczylismy walca na pierwszy taniec i walc był tylko chwile, bo potem nadepnełam sobie na tren i wszystko nam sie pokickało. I do konca piosenki 1 na 1:lol:

ja rozumiem ,ze sa pierwsze tance....ale w tym przypadku chodzi o pokaz ....na pokaz:hahaha: i ciagle slysze,ze taka zestresowana....no ale moze jestem uprzedzona?jestem:hahaha:

cafe82
goska jakis pokazowy taniec bedzie?
siostra K szykuje prawdziwy pokaz....walc wiedenski....obroty,podnoszenia....szok....szczerze jak dla mnie przesada ale podobno w modzie to teraz.....a po zmroku chca zrobic pokaz lampionow .... ze niby kazdy ma dostac lampion,i sie go podpala i rzuca do gory ....ponoc wspanialy efekt....ja pierwsze o tym slysze....moim zdaniem za duzo kombinacji

Moim zdaniem też za dużo kombinacji:)
My pokazowo zaprezentujemy bujanie się w takt muzyki;) Innych ekscesów nie przewidujemy:)