Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

czesc

cala niedziele spedzilismy w domku, nas tez pogoda nie rozpieszczala tzn teraz wyszlo slonko na chwilke i wyslalam Bartka ztatusiem na krotki spacerek zeby lepiej spal :smile_move:

Magda widzisz tak to jest z dzieciaczkami raz jedza a raz nie jeszcze bedzie z Michalak glodomorek, mlody dzisiaj tez wcisnal dwa obiady, my mamy calkiem zwykla kamerke kupiona z mysla o Bartku, poki co spelnia swoja role

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

rena kochana sil:Kiss of love: bedzie dobrze:Kiss of love:

rano pojechalismy do pracy....nawet szybko sie wyrobilismy bo przed 13 bylismy juz u moich rodzicow i w sumie niedawno wrocilismy
teraz K walczy z mlodym.....kurcze olek nie potrafi juz zasnac sam:( ale za to odpukac przesypia cale nocki w lozeczku tylko o 5 zabieram go do nas,bo czasem uda sie jeszcze do 6 pospac

Witam:)
Zapowiadał się dzień w domu, a wróciliśmy właśnie z Poznania:)
Byliśmy w Panoramie, Plazie i mieliśmy jechać do Cybiny ale było zamknięte :lup: no i nic nie kupiliśmy tylko skarpetki dla Kuby :hahaha: a chodziło nam o garnitur - dlatego po innych sklepach prawie nie chodziliśmy...
Cafe u nas Kuba też zasypia coraz gorzej samodzielnie... ostatnio ma tyle energii!! A jak tylko go niosę do jego pokoju to on wie, że będzie musiał spać i jest płacz:/ Ale za to śpi przeważnie całą noc do 6 a czasami 7:)
Veronica super przepisy, pleśniaka sobie zapisze, a ananasów z cukini P.mi zabronił robić
Magda a to nie fajnie macie z chrzestnymi:/ szkoda, że się Michałkiem nie interesują:/

P. tez walczy z usypianiem Miska, a ja myk do Was :)
Jak mlody nie zasnie przy cycku to P. czyta mu ksiazeczki, co prawda zajmuje to duzo czasu, ale maly zasypia w lozeczku, nie do konca sam, ale przynajmniej nie na rekach.

Rena trzymam kciuki za ten cholerny szpital. Bedzie dobrze! Wiadomo, ze to nic fajnego, ale pomysl o efektach. Odezwij sie koniecznie do nas!

Cafe sprzatanie nie zajac, nie ucieknie. Nie dzisiaj to kiedy indziej :)

Gosia to cos Wam zakupy nie poszly. Hihih!

magda_79
Dokladnie taka sama ogladalam. Hahaha!
Ale zaczynam sie zastanawiac czy tanszej nie poszukac, bo pewnie za czesto nie bedziemy jej uzywac.

ja nawet nie pamietam ile za nia dalismy.....kupilismy ja jeszcze jak bylam w ciazy....
dobrze z e wtedy namowilam K na dobry aparat ,bo bez niego to sobie zycia nie wyobrazam

ja tez jestem ale poszukuje opiekunki ..... niestety nie udalo poszukac kogos wsrod znajomych wiec musze chociaz sprobowac z kims obcym:( chce ise poumawiac na spotkania i zobaczyc co i jak

gosiammm
Tak właśnie się zastanawiamy nad tym, żeby morze sobie odpuścić w tym roku a zamiast morza sprawić sobie psiaka:) Bo jak wiadomo labradory tanie nie są... Tylko mama mi grozi, że jak będziemy mieć psa to ona do nas nie przyjedzie :glass:

no ja nie bede obiektywna,bo nie przepadam za psami....wiekszosci sie boje po prostu
no i koniecznie musicie wziac pod uwage ze to duza odpowiedzialnosc i obowiazek....jak dla mnie odpada....
ale jesli marzycie o psiaku,to czemu nie:)
magda nasza psiara na pewno lepiej ci doradzi

Witam sie szybciutko, bo padam na pysk:Kiepsko:
Stachu wrócił ok. północy, wyspał sie w samochodzie i szalał do 3, obudził dziewczyny, ogólna masakra. A wstał o 7!!!
Popołudniu zabralismy moich rodzicó na obiad, jakos dzien zleciał, ale dzieciaki strasznie marudne, a od jutra znowu maraton z całą trójca.

Veronica dzieki za przepisy, pleśniak wygląda pysznie.
Magda u nas chrzestni tez widzieli dziewczyny tylko na chrzcie, jeden mieszka w Szkocji, wiec usprawiedliwiony, ale drugi jakies 50 km od nas. Za to chrzestne sie spisuja:Śmiech:
Z kamera nie pomoge, bo nie mamy.
Cafe udanych poszukiwan opiekunki. A jak sie interesik kreci?
Anielinka opis jedzenia Amelki bardzo mi przypomina obiadki u nas::(:
Gosia ale poszaleliscie na zakupach:Śmiech:
rena trzymam kciuki za szybki powrót do domku, daj jakiegos smska, jak juz bedziesz po zabiegu