Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!!
Ja na szbciuku nadrobilam zaleglości...Magda gratki dla Michalka za zebola!! Fotki rewelacja!!!
Andzia ciacho pycha a z Was wspaniala rodzinka :;):....
U nas ciagle coś...teraz goście...brat g. z chalastrą calą....czytaj--> rodzinką!!! Zaliczyliśmy basen w Polkowicach, jeziorko a od wczoraj wieczory spędzam na przetworach....nastukalam 50 kompotow, konfitury, dżemy....bleee...juz amm dość słoików....

Magda gratulacje za drugiego lewuska:)) fotki rewelacja, Michaś taaaki duży, że można się kompleksów nabawić w porównaniu z Amelka:)no i super że dzień się udał..
Gosia Kubulek boski z tym jego uśmieszkiem:)
Andzia ale narobiłaś smaka na to ciacho mniam-mniam...fajnie że Stasiowi taka fajna pogoda się trafiła, ale dopiero to ty się nasłuchasz jak wróci :)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam sie szybciutko!
U nas pogoda przepiekna, wiec zmykamy do rodzicow na dzialke. Trzeba korzystac ile sie da :) Nawet nie czekamy na drzemke mlodego tylko zaraz sie pakujemy. Pospi w samochodzie i moze na dzialce. A po drodze kupimy basenik :)))

Rena moze Bartek powoli przekona sie do lozeczka i juz tam bedzie spedzal noce :). Milego dnia, zeby z pracy szybko czas minal!

Vercia jak ja Cie podziwiam za to kucharzenie!!! Fajnie, ciagle sie cos u Was dzieje. Chociaz wiem jakie to czasem meczace.

Anielinka Michał niech bedzie duzy, bo to chlopak, a Amelka dziewczynka i dobrze, ze nie jest z niej taki klocek.

Hej
my juz po spacerze, laski zasypiaja a mnie dołek łapie. Znowu dzień podobny do innych, syf taki, ze rzygać sie chce...ach...

Veronica podziwiam za te przetwory.
anielinka za kilka lat nasze córki beda sie cieszyc, ze sa z tych drobniejszych
Magda miłego dnia!!!
rena oby dzień szybko minął

Oj kochane, obijacie sie dzisiaj :)
Młody wlasnie przy cycku, mam nadzieje ze szybko zasnie.
Bylismy na dzialce, bylo mega goraco. Michas popluskal sie w baseniku, pobawil na kocyku, ja zlapalam troche slonca, poobzeralismy sie i do domu.
Ja troszke na koniec zaslablam, wiec P. nie pojechal na trening :). za to jutro caly dzien go nie bedzie.

A co u Was???

Andzia jak samopoczucie?

faktycznie zaniedbujecie forum
u nas dzisiaj byl taki upal ze szok
bylam zawiezc mojego A do domku i najchetniej bym tam zostala na noc ale niestety nie ma warunkow dla mlodego, ale jutro jak pogoda dopisze to jade z mlodym i z rodzicami, wiec dzisiaj musze troche ogarnac chate po tygodniowym obijaniu sie
Magda mam nadzieje ze twoje zaslabniecie to nic powaznego, a teraz jak sie czujesz?
Andzia jak dolek mysle ze zdazylas go zakopac

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Witajcie wieczornie...u nas dziś też upał, dlatego stwierdziliśmy że trzeba to wykorzystać i pojechaliśmy nad morze :36_7_8:
pogoda dopisała , Amelka grzeczniutka była, tylko jak weszliśmy z nią do morza, to troche bała się fal:) i tak się na nie przyglądała że nie było szans zrobić jej zdjęcia żeby się spojrzała w obiektyw:)....poleżeliśmy na słonku, pospacerowaliśmy brzegiem morza...poprostu tego mi trzeba było:wakacje!!!:, w niedzile jak będzie ładnie to też chcemy jechać...
Andzia co to za dółek cię dopad, mam nadzieje ze już ok??
Magda no to fajnie że dzień i uwas się udał, tylko co z tym zasłabnieciem?? od upału??

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Oj, baby! Tak weekendujecie, ze nie ma czasu na forum?!
Ja od rana w biegu, odwiozlam psiaka do rodzicow, zaliczylam sklepy w poszukiwaniu prezentu dla rocznej dziewczynki. P. na meczu, a my z Michaskiem idziemy na imprezke urodzinowa :)))
Bedzie mnostwo dzieci i ciekawa jestem jak mlody bedzie sie zachowywal. No, a potem do rodzicow i tam zaczekamy na P. lubie takie dni.

Wkurzylam sie tylko przed chwila, bo zadzownila kumpela, ktora tez idzie na te urodziny z pytaniem czy kupilam prezent. Jak powiedzialam, ze tak to ta wyskoczyla ile ma sie dolozyc, bo jej sie nie chce po sklepach lata!!! Co za babsztyl. Co prawda to moja bliska kolezanka, ale zawsze wszystko na skroty. Oczywiscie jej odmowilam.

Kubusiu, Zosieńko wszytkiego najlepszego!!!:36_3_1:
Gosiamm gratuluje zabka!!
My wczoraj zaliczylismy jeziorko i bylo super, tak się zjaralam, ze skora na ramionach złazi....maly sie wyszalał, nawet bez oporu plywa w kółku...tyle jego....Dzisiaj siedzimy w domku, zimno brrrr...mlody tak szaleje z probami chodzenia, że nie ogarniam jego....jak tylko ma okazję to myk podciąga się i na nogi...później z calym pędem pada na tylek i tak do 100 razy....no i chce za ręce chodzić....krzyż pęka...
Anielinko przetwory to prościzna...podstawa to dobrze zapasteryzować....pestkowe 30 mnut...pozostałe 10-15 minut...
Ja dzisiaj częstuję Plesniakiem....prosto z pieca...
...a poki co pofoczę....