Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

pierwsza godzina, a ja jeszcze przy kompie, ale wziełam się za wystawianie ubranek Amelki na allegro i tak jakoś zleciało...
normalnie aż mi ślinka cieknie, bo wy mi tutaj o tych tartach i rogalikach wyjeżdzacie:))
Andzia ale fajnie że wyjeżdzacie nad morze, zawsze to jakaś odskocznia od życia codziennego....
rena a ty kiedy dokładnie masz ten zabieg, bo coś mi świta że w lipcu?...kurcze żal mi ciebie że akurat wypadło ci to w lato, wiem co to znaczy leżeć w szpitalu...wrr, ale z drugiej strony to będziesz miała spokój z bólem brzucha...bo wiem że to bardzo umęczy...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam i ja z kawką:)
Dziewczyny dawałyście już małym do jedzenia rosołek, gdzie mięsko i warzywa gotowane są razem??? W necie znalazłam sprzeczne info na ten temat jedni piszą, że można drudzy piszą, że dopiero po roku:/ mały w sumie zajadał ostatnio zupę kalafiorową, ale już sama nie wiem... Chciałabym, żeby powoli jadł tak jak my wszyscy...

My dzisiaj mamy jakis rozmemlany dzien :(
Wszyscy spiacy. Rano pogoda zapowiadala sie piekna i umowilismy sie z rodzicami na dzialke, a teraz przeszla ulewa i siedzimy w domu.
Maly ostatnio przechodzi jakas metamorfoze. Zawsz byl taki spokojny, jak siedzial to sie bawil i tyle. Na kolanach to samo. A teraz czort z niego wychodzi. JEszcze nie buszuje tak jak Wasze dzieci, ale juz w miejscu nie moze wytrzymac. Cieszy mnie to :) (na razie)

Cafe jak tarty?

Andzia dzownilas pytac o te domki???

Co do szufladek ze slodyczami to my tez mamy taka jedna, zawsze cos w niej jest. Niestety zbyt czesto z niej korzystamy. Teraz tez wcinam jakies ciastka :)