Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe robisz ta tarte z przepisu Andziowego i Gosiowego? Daj znac jak wyszla z jagodami, bo jutro chce cos upiec. Jedziemy do rodzicow na obiad i bedzie niespodzianka :)
I jeszcze mam pytanie, cholernie glupie :lup:
Chcialam zrobic to ciacho, na ktore przepis podawalas. I tam jest, zeby potem rozkruszyc na blache. JAk rozkruszyc? Wiem, ze pytanie debilne, ale ja niedoswiadczona.

Witajcie kochane wieczorowo:)
U nas był mój brat z żoną i dziewczynkami na imieninach:) zjedliśmy loda, pogadaliśmy i zmykali do domu bo dziewczyny chciały spać:)
Magda ja ostatnio robiłam tą tartę z porzeczkami i wyszła pyszna!!
Andzia zdjęcia cudne!!! Dziewczyny są tak słodkie, że tylko zjeść!!

Za nami ciężki dzień mały był marudny na maaaaaksa!!!! Dawno nie dał nam tak do wiwatu:glass:

czesc magda:36_3_15:

ciasto sie chlodzi wiec mam jakies pol godzinki:)

tak robie z andzinego przepisu,zobaczymy
w sumie ten moj przepis baaardzo podobny tylko wiecej jaj a raczej samych zoltek i proszek do pieczenia....
a co do kruszenia....kruszysz po prostu w rekach i posypujesz cala blache....na to owoce czy cus....i reszta na owoce ,taka kruszonka....

oooo i goska jest
wspolczuje ciezkiego dnia....no czasem niestety dzieciaki maja gorszy dzien....miejmy nadzieje ze jutro bedzie juz dobrze:Kiss of love:

Czesc laseczki,
u nas ciezki dzień, dziewczyny spały 2x po pół godzinki, Maryśka strasznie marudna, chyba idzie ząb. Popołudniu poszliśmy na długaśny spacer z tatką, ale marysia cały czas na rekach, nie chciała siedzieć w wózku.
Dzwoniłąm do Stasinka, ale nie miał czasu ze mną rozmawiać, byli w Łebie na wydmach i chłopak poszalał:)
A z baaaaaardzo dobrych wiadomości, to w przyszłym tygodniu jedziemy nad morze:yipi::yipi::yipi::yipi::yipi::yipi::yipi::yipi::yipi::yipi:
Oczywiście, jeśli bedzie pogoda, zabierzemy moją siostre, bo sami z trójka byśmy sie chyba nie puścili. Plany były, zeby pojechac tylko ze Staśkiem i odpocząc, ale jakoś nie mam serca zostawiać dziewczynek. Urabiałam Kube cały dzień i urobiłam. Zaraz bede szukac noclegu:yipi::yipi::yipi:

rena_674
dziewczyny wszystkie zdjecia super a wy takie laski jestescie ze nabawilam sie kompleksow i chyba przestaje do was pasowac :lup:

Głupia!!! A mi jeszcze zostało kilka zbędnych kologramów i opona straszna.

rena_674
Andzia ale ci zazdroszcze morza ty sie bedziesz wylegiwac na plazy a ja na lozku szpitalnym :sofunny:

Wierzysz, ze bede sie wylegiwać z trójką łobuzów?