Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Izunia wsyztskiego najlepszego!!!
Widze weekendowe pustki....my już wszytsko mamy gotowe, tylko jutro skoczę do piekarni po ciacho ...mam nadzieję, żę Marcel będzie grzeczny jutro i nie urządzi histerii w Kościele...G. koszula wymienona...wypralam i trzeba poprasować na jutro rzeczy....
Cafe jak biznesik,zdaje egzamin ???
Mnie strasznie boli glowa a pogoda też nijaka....kupilam rajtki do sukienki bo napewno będzie zimno....
zmykam szykowac młodego do spania...

A my mielismy calkiem fajny dzien. Niespodziewnie, bo P. wrocil wczoraj z treningu z dobra wiadomoscia, ze nie jada dzis na turniej. Rano przyjechal jego kolega z ktorym gra, zeby pobiegac. I przywiozl zone. A ona w ciazy, termin ma na jutro! Bidulka juz tak wymeczona.

Potem P. zabral Miska na mega dlugi spacer, zebym mogla pospac, a ja durna nie moglam zasnac :lup:
Zeby takiej okazji nie wykorzystac :lup:

czesc dziewczyny...widac ze weekend...bardzo malo piszecie......zreszta ja tez jakos ostatnio nie mam czasu usiasc do was i poczytac....

teraz mam na glowie dwa domy bo moi rodzice na wakacjach wiec tam jezdze do nich przewietrzyc i podlac kwaitki i do tego praca....mowie wam juz jestem troszke tym zmeczona ale juz w srode beda rodzice i siostra ma przyjechac na troszke do nas to mi pomoze przy olku....

a wlasnie musze sie pochwalic oleczek dzisiaj zaczal raczkowac a wczoraj jeszcze polerowal mi podlogi a dzisiaj juz na czterech biega....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

justynka brawo dla olka:brawo:
anielinka jak minal dzien??
vercia a u was jak tam?

my niedawno wrocilismy...powiem wam,ze nie mamy ostatnio czasu mieszkac we wlasnym mieszkaniu:)ciagle gdzies....
wybralismy sie najpierw do kalisza,bo K potrzebowal jakies pierdoly do pracy ,i tym sposobem olus dorobil sie kolejnej pary butow:) beda na jesien....trafilismy na przecene wiec nie moglismy sie powstrzymac....
a reszte dnia spedzilismy u moich rodzicow
jutro K na szkolenie a my z mlodym jak co poniedzialek mamy pare spraw

Witam!
Justynka gratki dla Olka :)

Anielinka jak wyprawa nad morze?

Cafe oby jutrzejszy dzien byl leniwy i spokojny!

A jak reszta babeczek?

My wybralismy sie dzisiaj do ogrodu dendrologicznego w Przelewicach. Niby tylko 70 km od Szczecina, ale jechalismy 2,5 h, bo byly roboty na drodze. Ale i tak wyjazd super. Ogrod jak ogrod. Najwieksza atrakcja byl paw przechadzajacy sie pomiedzy stolikami kawiarni pałacyku, ktory tam jest. A furore zrobil jak rozlozyl swoj wachlarz przed swoja panienka. Normalnie rewelacja. Jak wrzuce fotki do kompa to pokaze :)

Mlody dalej walczy z zebolami, ale musze przyznac, ze tydzien cwiczen daje duze efekty. Moze spaktakularnych wyczynow nie ma, ale jak dla nas to duzo. Maly probuje siadac i robilby to bez problemu, gdyby choc na chwile wyciagnal palce z buzi :), no i podciaga sie do raczkowania (znowu te nieszczesne rece :)).

A ja wlasnie przygotowuje sie do konkursu w strazy, bedzie w srode. Wiem jaki zakres tematow i nie chce dac plamy :)

Hejka....
u nas dzionek taki sobie, a wszystko przez tą pier......pogodę, jak wyjezdzaliśmy z domu to świeciło słonko, a jak dojechaliśmy na miejsce to akurat się zachmurzyło, póki wypakowaliśmy wózek to zaczęlo akurat padać i czym prędzej poszliśmy do smażalni na rybe, także siedzieliśmy pod parasolami na zewnątrz bo lało jak z cebra, a jak przestało na chwile, to poszliśmy na gofra, no i znowu zaczęło padać, także ja z Amelką stałam pod parasolem a Ł. poszedł po samochód na parking, no i ku... tyle pospacerowaliśmy, nawet morza nie widzieliśmy:((.......... no i kalorii nie spaliliśmy:)
szkoda mi tylko biednych turystów, chodzili w płaszczach przeciwdeszczowych, parasolach pomarznięci...wrrr
a ja taka wróciłam do domu przemarznięta, bo w klapkach byłam aż nie mogłam się rozgrzać....normalnie nie wierze że to lipiec...
Veronica jak tam u was impreza się udała?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Magda no to brawa dla Michałka za jego wyczyny, zawsze to coś...Amelka też nie potrafi sama usiąść:(
no ale pozycje do raczkowania to ma opanowaną, no i pełza po całym mieszkaniu, dziś dotarła do kwaitów które stoją na podłodze, no i wogóle wszystko ją interesuje co jest na jej wysokośći, chyba trzeba będzie zrobić porządki i pochować wszystko, zanim liście poobrywa:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Ale Wam pogoda popsuła plany!!! U nas goraco nie bylo, ale przynajmniej bez deszczu. A turystom tez wspolczuje. Porezerwowali pewnie kilka m-cy wczesniej, kawal drogi w podrozy po to by marznac w deszczu :(((

A Michał niby nie pełza, a tez dostanie sie wszedzie gdzie chce, to sie poturla to poobraca, troszke podciagnie i ma co chce. A najczesciej sa to zabawki psa :)

Witajcie, my już po przebojach :;):.
Chrzest super, szkoda tylko, że spóxnilismy sie do Kościola przez G., ktory się grzebał w lazience....chrzest zaczynal sie o 16 a on o 15-15 odkręcal cos w aucie i walnał smar...i konieczna była wanna....i zanim sie wygrzebał to weszlismy w trakcie mszy do Kościoal...na szczęście ksiądz nas zawolal do lawki...ale wstyd!! Marcel spisąl się wzorowo, tylko przy namaszczaniu odpychal księdza i krzyczal....cała msza zleciała szybciuteńko.....potem imprezka i do domku...wszycy zadowoleni...my najbardziej....

vercia super rodzinka!marcel elegant mmmmm.....a z tym spoznieniem to niezle,hehehe....ja sie smieje a tobie do smiechu pewnie nie bylo;)wazne,ze wszsytko sie udalo:)
magda no paw rewelacja.....w ogole dzien super....no i zjdecia wiadomo,sliczne:)
anielinka bidulo przykro,ze pogoda taka do du.....bleeeee,nastepnym razem bedzie pieeeeeeeeekne slonce i pospacerujecie na pewno