Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Magda nie miałam już siły usiaść do laptopa ale strasznie byłam ciekawa co rehab. powiedział o Michale, no i bardzo mnie pocieszyłaś, kamień z serca, troche ćwiczeń i Michaś będzie śmigał jak się patrzy:)
Amelka też sama jeszcze nie siada i wszystko idzie jej bardzo oprnie, ale widze że z dnia na dzień są jakieś postępy, także mam nadzieje ze mój leniuszek niedługo też zacznie śmigać:)
Gosia ja wczoraj pomyłam okna, bo jak zobaczyłam jak one wyglądają po tych ulewach to aż wstyd....a sernikiem narobiłaś ochoty:) musze coś jutro też sklecić...
Andzia nie poddawaj się, jesteś silną i dzielną kobietą, tylko faktycznie mógł by cię troche odciążyć K. choć na chwile...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Ja tez jestem:)

Dzięki za miłe słowa kobitki, musze dac rade, choc rzygam juz tą monotonią i dniami podobnymi na maxa do siebie:Kiepsko:
A K. mało mi pomaga, ale sam ma kuope roboty, dzisiaj na niego warknęłam, az mi teraz głupio. Siedzi bidok po nocach nad ta oferta, a wiem, ze robi to dla nas, a nie dla przyjemnosci...

anielinka
oj już się boje...:aj: teraz ona się czołga, więc widze jak ona bierze już namiar na dolne półki i rzeczy które tam stoją, albo kwiaty...pewnie liście pourywa:))

ehhhh kobito....nawet nie chcesz wiedziec co cie czeka....my czasem z K to na 4 rece nie dajemy rady:hahaha:

dobranoc babeczki....jutro jeszcze czeka nas ciezki dzien i wreszcie weekend
kupilismy mlodemu basenik i bedzie na dzialce kąpu kąpu:)
buziaczki

anielinka
oj już się boje...:aj: teraz ona się czołga, więc widze jak ona bierze już namiar na dolne półki i rzeczy które tam stoją, albo kwiaty...pewnie liście pourywa:))

Anielinka oj zacznie sie zacznie.
Ja mam w kuchni dwa rzadki takich malutkich szufladek na przyprawy, no i moje zołzy dzisiaj je odkryły, zostawiłam je na sekunde, wchodze, a 6 szuflad opróżnionych i Zośki gęba zapchana bazylią:Kiepsko:

andzia

Dzięki za miłe słowa kobitki, musze dac rade, choc rzygam juz tą monotonią i dniami podobnymi na maxa do siebie:Kiepsko:
A K. mało mi pomaga, ale sam ma kuope roboty, dzisiaj na niego warknęłam, az mi teraz głupio. Siedzi bidok po nocach nad ta oferta, a wiem, ze robi to dla nas, a nie dla przyjemnosci...

andzia kuzwa powiem ci,ze niedawno marudzilam ze ciagle to samo a teraz wiecznie w biegu,ciagle cos i naprawde momentami nie wiem co najpierw zrobic ....wiec juz nie wiem co lepsze....bylam pewna,ze zdecydowanie lepiej w biegu ale po takim tygodniu jak ten mijajacy to mam watpliwosci

andzia
anielinka

Anielinka oj zacznie sie zacznie.
Ja mam w kuchni dwa rzadki takich malutkich szufladek na przyprawy, no i moje zołzy dzisiaj je odkryły, zostawiłam je na sekunde, wchodze, a 6 szuflad opróżnionych i Zośki gęba zapchana bazylią:Kiepsko:

hehehe
:hahaha:

cafe82
andzia

andzia kuzwa powiem ci,ze niedawno marudzilam ze ciagle to samo a teraz wiecznie w biegu,ciagle cos i naprawde momentami nie wiem co najpierw zrobic ....wiec juz nie wiem co lepsze....bylam pewna,ze zdecydowanie lepiej w biegu ale po takim tygodniu jak ten mijajacy to mam watpliwosci

Cafe ja tez pewnie nie raz zatesknie za czasami siedzenia z dziecmi w domu:D

aaaa i jeszcze jedno,nie ujmuje naszym mezczyznom,ja wiem,ze wszysscy staraja sie jak moga zeby naszym rodzinom niczego nie brakowalo ale uwazam,ze mimo wszsytko powonni tez zainteresowac sie domowymi obowiazkami
ja w zwiazku z tym na K ciagle warcze.....ale nie dociera za cholere.....
dobrze ze olusiem sie zajmuje ,bo do niczego innego go niestety nie zmusze

Hej laseczki moje kochane!
Pewnie dzisiaj rodzinnie :)
Ja czekam az mlody pojdzie spac i po drzemce jedziemy na grilla do rodzicow na dzialke. Przyjechala moja kuzynka z dziecmi, wiec bedzie wesolo.

Mam nadzieje, ze dzisiaj wstalyscie z nowymi silami!

Andzia ale sie nasmialam jak czytalam o tej bazylii. Hehe! Ale fakt, trzeba taaaaak poilnowac dziewczyny.

Anielinka Amelka na pewno lada moment zacznie smigac. Skoro juz sie podnosi do raczkowania i czolga sie to wszystko ok!
My u Michała te wzorce musimy odbudowac.

Ehhh, u nas nocka koszmarna :(