Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie w ten piękny dzień!!!
korzystajmy póki jest piękna pogoda:)
Veronica zazdroszcze takich wypadów, od poniedziałku Ł. ma urlop więc mam nadzieje ze pogoda się nie popsuje i też będziemy jezdzić nad morze:)
Magda no właśnie co z twoim wyjazdem nad morze, pogoda jest piękna, więc nic innego tylko pakować walizki i myk nad morze:)) wiem, wiem łatwo powiedzieć....trzymam kciuki za Michałka, oby rehabilitant miał dobre wiadomości dla was...
Andzia brawa dla dziewczyn!!! choć i ja musze się pochwalić, wczoraj się przełamałam i położyłam Amelke na noc do łóżeczka, bo ostatnio ona tak się wierciła, no gi na mnie zarzucała, że strasznie się spało, no i zasnela o 21, obudziła się o 4 na mleko i spała do 9:)) także myśla że spanie w łóżeczku wcale ją nie przestraszyło:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Anielinka brawa dla Amelki za piekne spanie w lozeczku!
Ehh, bardzo chcemy jechac nad morze, ale teraz czekaja nas lekarze. Do tego P. dzisiaj pojechal na przeglad auta i okazalo sie, ze chlodnica juz na wykonczeniu i musial zostawic samochod. Jestem wsciekla, bo znowu kasa i do tego nie mamy samochodu.
No i po weekendzie ma byc konkurs w strazy (to budzetowka), wiec wszystko musi sie odbyc i lipa z wyjazdu :(, bo P. zaczyna treningi!

Ja dzisiaj cały dzień w biegu... od rana spacer i przy okazji zakupy, potem sprzątanie, bo mnie wzieło na mycie okien:) a zaraz robię sernik bo P. tak lubi, a ja jeszcze mu nigdy nie zrobiłam na naszym mieszkaniu:/
Anielinka :brawo: dla Amelki za dzielne spanie w łóżeczku:) ja ogólnie sobie nie wyobrażam żeby mały spał z nami razem w łóżku... byłabym mega nie wyspana!!!
Andzia a to Maryśka z Zosią zaszalały!!!! :brawo: oby codziennie tak długo spały! Kuba dzisiaj obudził się po 6 ale padł wczoraj już po 18 bo piernik mały nie mógł za bardzo zasnąć w dzień... na szczęście to był jednodniowy wybryk i dzisiaj już ma normalną popołudniową drzemkę:)
Magda trzymam kciuki za wizytę u rehabilitanta... też bym chciała znać jakiegoś dobrego, super, że przychodzi do was do domku! zawsze Michaś będzie czuć się pewniej.

hEJ!!!

Wylazło mi jakieś uczulenie czy cholera wie co to jest, cała jestem obsypana chrostami i drapie sie okropnie!!!
A tak w ogóle to najchetniej bym przywiązała dziatwe do stołu i poszła sie opalac. Lato w pełni, a ja blada jak córka młynarza:Kiepsko:

Anielinka super ma Amelka sen, ja przez ostatni tydzien słyszałam Maryśkowe mama juz o 5-tej, wiec dzis miałam naprawde niespodzianke. Pomijam fakt, ze STachu nie spał od 6-tej:)
Magda daj znac jak po wizycie.
Gosia chyle czoła, okna i jeszcze sernik:o_master:

No i my juz wszystko wiemy.
Rehabilitant naprawde z powolania. Moglabym pisac i pisac.
Ale do rzeczy. Najpierw poobserwowal malego i po 5 minutach powiedzial, ze to bardzo inteligntny i bystry mlody czlowiek (mama pekala z dumy!) i ze najzwyczajniej w swiecie ... robi nas w balona :)
Hehe! Dwa dotkniecia Michała i maly sam usiadl! Normalnie czarodziej!
Generalnie to powiedzial, ze Michas jest wygodny i ze w pewnym momencie jakby "przespal" pewne wzorce, ktore ma w sobie, ale trzeba mu je przypomniec. Pokazal 3 cwiczenia, ktore mamy robic w trakcie zabawy. Tylko po to mamy je robic, zeby wskazac miskowi mozliwosc siadania. Mamy je robic 2 x dziennie po 3 powtorzenia i wazne by to byla zabawa i nagle cwiczenie.
Powiedzial, ze w ciagu 10 dni maly powinien sam siadac, a chwile potem raczkowac :) Oby mial racje.

Gosia skad ta Twoja wena dzisiejsza?
My dzisiaj mielismy posprzatac, no i jak zwykle zrobilam co trzeba i usiadlam, a P. tak sie rozpedzil, ze pomyl fugi w kaflach, drzwi, cala lazienke od gory do dolu (sciany tez) i okno w sypialni. Zatrzymalam go jak szedl myc okno u malego, bo zaraz mial przyjsc ten rahab. :hahaha:

Andzia mnie tez wkurza to, ze pogoda taka zaj...., a ja blada. Jutro jedziemy do rodzicow na dzialke, niech sie zajmuja wnusiem, a ja posiedze na slonku :)