Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
My po spacerku:) musieliśmy wyjść bo Kuba dziś nie w sosie:/ ale to chyba przez tą pogodę, ja uwielbiam ciepło, ale dzisiaj jest u nas nie do zniesienia... słońca nie ma ale jest przeraźliwa duchota:/
P.dzisiaj został w domu żeby mnie rozpieszczać:-p nawet śniadanko mi zrobił:)
aaaa i obiecał posprzątać ale to dlatego, że teściowa i jego siostra na weekend przyjeżdżają:) zawsze wtedy mam taki pożądek w domu, że aż miło:)

Witam sie i ja!
My juz po spacerku, mlody spi.
Jutro przychodzi do nas rehabilitant. Termin najblizszy do neurologa dzieciecego w Osrodku rehab... na LISTOPAD!!! Chore :(

Andzia najlepiej robic rozne brzuszki, zeby rozne miesnie cwiczyly. Jesli prostujesz nogi to nie podnos tulowia wysoko, tylko do momentu napiecia brzucha, tak wytrzymaj 3 sek i kolejny. Takie spiecia. Wteyd pracuje dolna czesc. Przy nogach ugietych gora brzucha.

Cafe trzymam kciuki za K.!

co tam u was dziewczyny???
a u nas jest świetna pogoda, bo nie jest taki ukrop jak wczoraj i przedwczoraj, oby tak dalej....
Magda no to termin do neurologa baaaardzo odległy, ja jak się umówiłam do kardiologa z Amelka na echo serca, to wizyte mam na 28 sierpnia...szkoda słów
Gosia no to więcej takich wizyt teściowej i siostry, a w domu będziesz miała jak w lusterku:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif