Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, słyszałam, ze mnie nawołują:)
Wybaczie, ale nie poczytałam nawet co u Was.
Ja siedze całymi dniami z trójka dzieci, wiec czasu na nic:(
Moze wieczorem zajrze na dłuzej.

Stachu bez goraczki, wrócił całkowicie do formy, jedynie sie drapie straszliwie. Utrzymac go w miejscu to nie lada zadanie. A zołzy zdrowe, wariuja i zycia mi nie ułatwiaja. Jak juz sie maja zarazic, to lepiej teraz, zebym nie miała kwarantanny przez całe wakacje.

Całuje Was wszystkie gorąco!!!

Zołza moja śpi, oczywiście padl na rękach....w ogóle ostatnio jakiś strasznie absorbujący się zrobił...tak to bawil się sam, chociaż 15 minut...teraz-koszmar!Jak się bawi to tylko ze mną...no chyba, ze jeździ chodzikiem...wtedy lata gdzie chce...DZISIAJ mam luzy, bo obiad wczorajszy, w chacie porządek....czekam, az wstanie mlody i podrzucę go do ammy a ja jadę do koleżanki pomalowac ja na próbę przed weselem,obiecalam, ze zrobię jej makijaż...no i przy okazji poplotkujemy:yipi:

Mój Kuba pospał przeszło dwie godziny:) a teraz słyszę, że już sobie opowiada:)
Mały też nie chce butelki trzymać, a jak już chce mu z niekapka dać pić to jest straszna złość:/
A wczoraj jadłam drożdżówkę z Kubą na kolanach, a ten wyrwał mi kawałek i odrazu zdesperowany do buzi i zajadał:)
Andzia dobrze, że się odezwałaś i że u was "w miarę" ok!!! Mam nadzieję, że dziewczyny nie zarażą się!!!

Witajcie kochane, jak się ciesze że miałam dziś co poczytać!!!:23_30_126:
Wczoraj to już się zastanawiałyśmy z Magdą czy was jakieś burze i powodzie nie zastały bo taka cisza, ale widze ze wszystko w porządku :smile_move:
u nas pogoda taka sobie, niby słonko, niby 20 stopni ale wiatr i tak jakoś do bani...
Andzia super że już Stasiowi przeszło, będzie już tylko lepiej...
Veronica fura pierwsza klasa, a to tylko twoja, czy wspólna?
ja zazdroszę wam że wasze dzieci takie obiadki jedzą, moja jest roche ograniczona co do jedzenia, jak jej daje coś nowego to pluje tym i tak wkólko...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Andzia dobrze, ze sie odezwalas! Zdrowka dla Was wszystkich, a dla Ciebie dodatkowo mnooooostwo sil!

Ja o jedzeniu se nie wypowiadam, bo Michał niedlugo bedzie powietrzem zyl.

Moj gad w koncu zasnal. Przy cycu oczywiscie, a jak? A ja skacze miedzy Wami a dokumentami, ktore musze przygotowac.
Dzisiaj bunt na pokladzie, obiadu nie robie. Po prostu mi sie nie chce. Zjemy gdzies na miescie, a potem moze podskoczymy do moich rodzicow, bo mama ma imieniny.

Kuba przed chwilą się obudził:) znów spał dobre dwie godziny, ale nie myślcie, że ja coś przez ten czas zrobiłam!!! Gadałam z koleżanką na gg o starych dobrych czasach i tak sobie pomyślałyśmy czy się w listopadzie w Krakowie nie spotkać:)))) ale byłoby fajnie gdyby to wypaliło!!!
My właśnie wybieramy się na spacer(mam nadzieję, że między czasie nie zacznie padać:/) musimy wyjść chociaż na chwilę bo w domu to człowiek na głowę może dostać!!! Przy okazji odbierzemy P. ze stacji:)