Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam porannie:)

Marcelek, Olek spóźnione buziaki

Anielinka gratuluje ząbka:smile_move: u nas nadal pustka...
Cafe gratuje zdanego egzaminu:)
Andzia jak tam Staś?? a dziewczynki mam nadzieję, że zdrowe!!!
Magda Michaś jest śliczny, a ten jego uśmiech :smile_move:
Rena co za pech z tym netem!
Veronica super, że kupiliście autko, ja już sobie postanowiłam, że po ślubie robię na pewno...teraz niestety z kasą krucho:/
Beata jak się czujesz?

My wczoraj byliśmy z moim tatą w Poznaniu:) Kuba był bardzo grzeczny, nie zapłakał ani chwiluni i dzielnie zniósł załatwianie wszystkich spraw:11_9_16: Podjechaliśmy do makro kupiliśmy troszkę słoiczków dla małego, trochę mnie poniosło i kupiłam małemu inne smaki obiadków i to z dużymi kawałkami... mam nadzieję, że niedługo przekona się do nich i będzie jadł bez problemu...
Wracając z Poznania podjechaliśmy po P. do pracy potem zahaczyliśmy o moich rodziców, jak wróciliśmy wieczorem szybko wykąpaliśmy małego i poszedł spać:) a ja byłam padnięta i nawet na forum nie zajrzałam:) Mama wczoraj zahaczyła o lumpek i przyniosła mi super bluzki:) chociaż ona coś znalazła bo ja nic wyszperać nie mogę:/

czesc dziewczyny zagladalam wczoraj do was ale mialam odpisywac dopiero jak sie odrobie w domku ze sprzataniem i gotowanie a w koncu musialam odlaczyc neta i lapka bo byla burza u nas z takimi piorunami ze szok i tak do dzisiaj mialam wylaczony internet bo zapomnielismy wlaczyc.....

cafe gratulacje za angielski....

Marcelek spoznione zyczonka od Oleczka i cioci....

Anielinka w koncu pojawil sie zabek gratulacje...ale ciesza te zabki nie??

Beatka zdrowka dla ciebie i Izuni....

Magda Michalek jak zwykle przystojniacha....

Veronika a co za autko kupiliscie???i kiedy te chrzciny bo ja to chyba skleroze mam....mysly wczoraj doszli do wniosku z S ze zrobimy chrzciny w sierpniu tylko jeszcze musimy pojezdzic po ksiedzach bo my nie mamy koscielnego i tutaj na wsi to bedziemy miec problem z chrztem....

rena milej pracy, a neta moze bedziesz juz dzisiaj miala....

to chyba wszysko co mialam napisac....musze zmykac bo olek cos jeczy nie wiem co mu dzisiaj jest jakis nerwowy...przyznam wam sie ze wypadl mi dzisiaj z baseniku ale skonczylo sie tylko na strachu bo upadl na raczki i sie od raru przewrocil na plecki.....ide moze sie polozy spac....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Justynka moze Olusiowi kolejne zabki ida i dlatego marudny. Dobrze, ze nic se nie stalo jak wypadl z baseniku.

U nas nocka w miare. Pierwsza pobudka dopiero przed 2, wiec juz nie pamietam kiedy tak super spal. Niestety my poszlismy spac przed 1, wiec nic nie skorzystalam :)

Kurcze, musze szykowac papiery do zlozenia do strazy, a taaaak mi sie nie chce. Nie cierpie pisac listow motywacyjnych :(

Witajcie!!
Melduje się na posterunku!! A ciisza fakt, przeraża....i to w dzień powszedni....
U nas nocki juz lepiej ale....wstyd sie przyznać...marcel zasypia jak go kołysze na fotelu...inaczejn nie chce za cholere..a ja nie amm sil z nim walczyc i wisieć nad łóżeczkiem....jak padnie to go przenosze do lózka i spi...jak wloże tylko do łóżeczka od razu jest dziki wrzask...co to się porobiło...a auto sprowadzalismy z angli bo mamy tam znajomego handlarza....miał to być prezent dla mnie na rocznicę slubu ale wiadomo jak mechanicy...nie wyrobił się z przełożeniem kierownicy...póxniej części nie było...no i w końcu przedwczoraj odebrałam auto z wielką kokardą....BMW x3 3.0d Sportpakiet Salon Polska Automat F VAT (670212751) - motoAllegro dokąłdnie takie....do tej pory jeżdziłam zastępczym punto...

Justynka dobrze, ze Olkowi nic się nie stalo!! my chrzciny ammy 12 lipca....sale tez zaaltwilismy...już w akcie desperacja chciaąlm robic w domu ale nie amm warunków i nie był to najlepszy pomysł.....u nas pogoda do bani!!! będzie lalo...ciekawe czy w ogole jeszcze będzie cieplo??
Beatko wracaj do zdroeia!!!
Andzia jak wy się czujecie??? Jest poprawa????

Klaudia zazdroszczę pogody!!!!U nas ziiimno!!!
Dziewczyny podajecie już normalne jedzenie? Doczytalam, ze do 10 m-ca mozna dodawać sól, pieprz, tymianek, majeranek, bazylię....więc wyszłam zalożenia, że mozna podawac normalne jedzenie...wiadomo bez chili czy coś...wczoraj robiłam jajecznicę na masle ale z żółtek i marcel zjadl ze smakiem...do tego bułka z maslem...na obiad wyskroba łam mięso z mielonego i ziemniaki....

magda zabek idzie nam kolejny juz piaty ale mysle ze to nie od tego...podejrzewam ze przyzwyczail sie ze przez dwa tygodnie mial nas obydwoje w domku a teraz znowu do prtacy chodzimy i dlatego nie chce chodzic spac tylko siedzi z nami bo sie boi ze jak wstanie to nas nie bedzie...ale to tylkko moze przypuszczenia....poza tym wscieklam sie wczoraj bo dziadek usypial go na rekach i teraz nie chce lezec w lozeczku ale wieczorem po kapieli tego problemu nie mam i zasypia od razu...wiec nie wiem co jest....teraz siedzi w kojcu i sie bawi a juz dawno powinien spac.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png