Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

kochane dziękujemy za zyczonka;)

rena współczuje nocki;***
andzia ja lubię wp, u nas jeszcze nie pada i slonko świeci:)
Gosia dawaj kawalek placka:)
klaudia no to teraz możesz się wyspać, jak młodego nie karmisz...:)

kochane ja chyba już dziś się będę musiala pożegnać, bo kolega chyba dziś na lapka zabierze...;( chyba się zaraz rozplacze;(((( ja niedlugo wychodzzę z małym na spacerek i do koleżanki więc nie wiem czy jak wrócę to jeszcze do Was zajrzę, mam nadzieję ze tak, ale nie wiem...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Witam sie i ja!
U nas noc jedna z tych najgorszych. Nawet nie wiem czy cos spalam :( Mlody budzil sie co chwila z placzem, a jak zasypial to itak sie rzucal i jeczal. Te zeby wykoncza nas i jego :(

Rena wspolczuje nocki!!!
Klaudia fajnie, ze sie odezwalas? Jak poszlo odstawianie Franka? Pije mleko z butelki? Odzywaj sie czesciej.
Andzia w odpowiedzi na wczorajsze pytanie: P. ma wolne wakacje, tzn. do polozy sierpnia. Tylko do Niemiec na treningi i mecze bedzie musial jezdzic.
Kasioleqq postaraj sie jakos tu do nas zagladac. Super, ze chociaz troszke moglas z nami posiedziec :)

Oj ja tez mam ciśnienie skutecznie podniesione, nie dosc, ze pogoda fatalna, to jeszcze zołzy nie w humorze. Marudziły tak, ze w ogóle nie szło nic z nimi zrobic, non stop uczepione moich nogawek, masakra!!! Po kaszce poszły do wyra i do tej pory świgaja smoczkami. Jeszcze raz usłysze odgłos spadajacego smoczka, to nie wyrobie:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:

u nas nocka ok, śniło mi się dzisiaj że Amelce wyszedł ząb i że taka szczęśliwa byłam:))
Klaudia fajnie że wpadłaś do nas, zaglądaj częściej...
rena współczuje bólu, wiem co to znaczy...koszmar, ja tak się bałam tego bólu że jadłam chleb z masłem, sucharki itp. musisz uważać na to co jesz, ale jeszcze misiąc i będzie po wszystkim, a ja teraz wpierniczam wszystko co popadnie i nic nie boli (odpukać)
Andzia oby do wieczora:) u mnie 16 stopni słonko czasami błyśnie, ale rewelacji żadnej nie ma...
Magda współczuje wam tej nocki, kiedy te zębole wyjdą...to może bedzie lepiej...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Andzia wspolczuje, nic nie odpoczniesz!
Ja gadzine polozylam i mam nadzieje, ze pospi z 1,5h.
A co do nocy to Michał ostatnio juz ładnie spal, budzil sie 2 razy na cyca i tyle. Ostatnie dwie nocy to koszmar. Znowu zeby. A ja glupia, wlasnie zamiast dac mu cos przeciwbolowego albo chociaz Viburcol to z nim walczylam :lup: Ale w nocy czlowiek normalnie nie mysli

Witajcie babury!!
Buziaki dla Kacperka i Bartusia!!!!:36_3_1:
Klaudia super, że do nas zajrzałas...
Gosiamm ciacho z truskawkami...hmm.pycha!!! ja musze kupić drożdzę i tez coś machnąć....
Dziwewczyny ja kładę mlodego w body kr rekaw i pidzamce i skarpetki i z reguły nie przykrywam już....z pajacem się pożegnalismy bo ja nie mam cierpliwości do zatrzaskow a mlody normalnie przy każdym przbieraniu uceika mi...czolga się...i tak z gola dupką lata po łożeczku...
Cafe ja narazie rano i wieczorem daję mleko...z bułek dawalam maślaną z masełkiem....dzsisiaj kupilamznowu tunczyka i pomidory w puszce...cos pokombinuję malwu...wczraj np jadl z nami risotto z kurczaka i jest git..tyle, żźe maly bez przypraw :wink:
Ostatnio Marcel ma jakis kryzys, normalnie non stop musi mieć mnie na oku...nic zolza się nie chce bawić...tylko buuuuuczy.....a ze spaniemlepiej nie pisać!! wczoraj poszedł spać o 22:Niespodzianka:

Andzia to z tym pomidorem zaszlaals...ja jetsem strasznie nerwowa i czasami przy marcelu wychodzę z siebie bo nie mam cierpliwości...teraz usypialam go poł godziny, zostawiłam gada w łożeczku ale musialam lulac, bo co chwilę wstawał....aż się boje pomysleć co będzie jak zostanie na dwa dni z moja mamą a ona dopiero wraca w czwartek :;(: