Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

w biegu kochana w biegu
ale ogolnie super....tylko olus znow ma katar i wysypalo go cholernie.....cale plecki i brzuszek:36_19_2: jeszcze tak nie mial....i znow nie wiem od czego????w poniedz lekarz...i koniecznie musimy isc do dermatologa

poza tym ciagle spiecia z tesciowa....a dopiero co mowilam,ze nie moge narzekac....otoz moge...kobita przegina strasznie a do tego nie potrafi normlanie porozmawiac tylko wielce zgrywa smutna i cierpiaca....nie bede wnikac w szczegoly bo szkoda czasu ...chodzi generalnie o wszsytko....o lumpeks.....o olusia- jak zostawiam go z moja siostar lub mama....ma pretensje....umawiam sie z nia,ze w dany dzien to ona sie nim zaopiekuje po czym nagle slysze ze wlasnie w ten dzien jedzie opiekowac sie innnym wnukiem:36_19_1: no masakra!

Hello laski!

Kasioleqq super, ze masz okazje z nami "pobyc". Fotki sa swietne, KAceprek bardzo sie zmienil!

Beata Wygladalas rewelacyjnie! Gratki dla tancerza-Jasia! a jaki z niego przystojniak. Nie wspomne o Izie, jej wloski mnie powalily. cudna!

Anielinka dobrze Cie rozumiem, ze sie wscieklas. Mnie tez takie sytuacje rozwalaja.

Andzia zdrowka dla Stasinka! Wiesz, moj chrzesniak tez przechodzil taki bunt. Baaardzo dobrze to pamietam. Histerie o wszystko, normalnie nic skutkowalo :(((. Oby u Was to trwalo tylko kilka dni.

A ja dzisiaj caly dzien w biegu. Takie dni to ja lubie :)
Najpierw do rodzicow, zjechala sie rodzinka (tzw. szpaki ;)) jak co roku na zrywanie czeresni. Rodzice maja dzialke rekreacyjna, ale jest tam ogromniasta czeresnia z przepusznymi owocami. Pojechalismy wiec wszyscy razem. Ale wesolo. Potem podjechalam do kumpeli, miala byc godzina, wyszly 3 :)))

rena_674
mlody wlasnie mial chwile przerwy w spaniu musialam go na rekach utulic

witaj Cafe biedny Olus, tesciowa feee

magda_79
Cafe brak slow co do tesciowej! Pokrecilo ja czy co?

Magda to chyba mozemy dopisac Cafe do naszego anty-tesciowego-klubu:lol:
A tak na serio, to współczuje...moja chetnie zostaje z dzieciakami, ale ona nie ma kompletnie zadnych zajec, dzisiaj STasiu miał isc do nich na godzinke(ok. 15-tej), K. go zaprowadził, a Ci śpią w fotelach przed TV

andzia
rena_674
mlody wlasnie mial chwile przerwy w spaniu musialam go na rekach utulic

witaj Cafe biedny Olus, tesciowa feee

magda_79
Cafe brak slow co do tesciowej! Pokrecilo ja czy co?

Magda to chyba mozemy dopisac Cafe do naszego anty-tesciowego-klubu:lol:
A tak na serio, to współczuje...moja chetnie zostaje z dzieciakami, ale ona nie ma kompletnie zadnych zajec, dzisiaj STasiu miał isc do nich na godzinke(ok. 15-tej), K. go zaprowadził, a Ci śpią w fotelach przed TV

Coraz wiecej nas w tym klubie :)

Moi powiedzieli, ze nie maja czasu teraz nas widywac i co za tym idzie Michała. Ciekawe czy do jego 18-nastki sie ogarna.

No dziewczyny moją teściową musicie też zapisać do tego klubu anty-teściowych:))
Cafe, widze że i twoja teściowa daje do wiwatu...
a jeszcze zapomniałam napisać, że dziś zostawiliśmy Amelke na godzinke u teściowej, przyjeżdzamy, a tu biedna moja córunia zapłakana, szlocha i wyciąga do mnie rączki, jak się wtuliła we mnie tak nie chciała puścić, już jej nigdy u niej nie zostawie! takie miałam wyrzuty że ją zostawiłam samą:( ale co się dziwić, nie za często widuje swoją babcie,więc takie są efekty...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
No dziewczyny moją teściową musicie też zapisać do tego klubu anty-teściowych:))

a jeszcze zapomniałam napisać, że dziś zostawiliśmy Amelke na godzinke u teściowej, przyjeżdzamy, a tu biedna moja córunia zapłakana, szlocha i wyciąga do mnie rączki, jak się wtuliła we mnie tak nie chciała puścić, już jej nigdy u niej nie zostawie! takie miałam wyrzuty że ją zostawiłam samą:( ale co się dziwić, nie za często widuje swoją babcie,więc takie są efekty...

Współczuje:Całus:
A do klubu af kors zapisana:Oczko: