Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

I znowu cisza...

Ja ogarnełam syf, dziatwa spi, K. znowu na polowaniu...
Dzień minął całkiem znosnie, popoludniu poszlismy całą familia na plac zabaw, Stasiu spotkał kolege w przedszkola, wiec szalał na całego, a my moglismy sie zajac zołzami. Pohuśtały sie, nawet zjeżdżalnie zaliczyły, wrócilismy do domu przed 7-ma, szybkie kąpanko i aasiu. To lubie)

anielinka
andzia
Hej Anielinka:)

Zosi paznokiec siny, pewnie zrobi sie czarny. ALe zero nauczki, dzisiaj znowu sie tam pchała.

Czy Wy macie chrzciny teraz w sobote?

Andzia chrzciny w niedziele, czyli tuż, tuż...
wyobrażcie sobie, że już od jakiegoś czasu chodze za zwykłymi białymi bodami na krótki rękaw i nigdzie nie ma... czy aż takie mam wymagania:)

Znam ten ból kochana, ja ponad miesiąc chodziłam za dwoma parami zwykłych białych rajstop:36_19_1:

czesc Andzia

dzisiaj w ciagu dnia lalo u nas strasznie myslalam ze po pogodzie ale popoludniu znow zrobilo sie cieplo i po pracy od mamy zamiast do domku na male zakupki i spacerek z malym, obiadku nie musialam gotowac, wiec wrocilam po 19 kapiel mleczko i bartek spi, a ja musze czekac na starsza bo dzisiaj wraca a jeszcze ma przed soba ok 100 km wiec siedze sobie
Vercia podoba mi sie twoj suwaczek a z weselem fajnie masz
Magda i jak michalkowi podoba sie w nowym wozku?
Anielinka to czasu faktycznie nie duzo ci zostalo do chcrzcin
Andzia widze ze dzisiaj znow troche odpoczelas na placu zabaw,dobrze ze jest pogoda na dworze zawsze lepiej (przynajmniej u mnie tak jest)

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

dobry wieczor babulce

jakos dziwnie bo nie jestem na bierzaco...ale czytam na szybko tylko niewiele pamietam:36_11_13:
ale mysle o was kobitki mysle!
anielinka powodzenia w niedziele...na pewno wszsytko bedzie po twojej mysli
andzia mignelas mi gdzies na zjdeciach....lacha z ciebie fiu fiu (nowa fryzura??slicznie wygladasz!)
goska ty tez widze w rozjazdach...najpierw u rodzicow...teraz u tesciow....ale przynajmniej cos sie dzieje:)

czesc kochane...
no dziekuje.....wszsytko dobrze....jestem zadowolona tylko musze przestawic sie na te szybkie obroty....odzwyczailam sie od takiego tempa ale mysle,ze kwestia paru dobrych dni i bedzie ok

andzia wygladasz jak czlek:36_2_25: zupelnie powaznie i szczerze....baaaardzo ladna kobitka z ciebie wiec plisss nie prosze nie marudzic!

Dzień dobry, a ja chyba po raz pierwszy jako pierwsza się witam:), a to dlatego że idziemy na 8 do kościoła na msze, a poźniej na procesje:) dziś teściowa zaprosiła na obiad, więc nic dziś nie robie, oprócz spacerowania:)
u nas dzień zapowiada się świetnie, słonko świeci, zero wiaterku, jest cieplutko, rano jak wyszłam na dwór kwiaty podlać, to w pizamie chodziłam:)
Magda u mnie tesco nie ma:( a ja dalej bez białych bodów, ostatnia szansa w piątek:)
Andzia jak tam po burzy?, ja też tak ccholernie się boje tych grzmotów brrr....
Miłego dnia!!!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam tak szybciutko!

Cafe super, ze sie odezwalas! No i fajnie, ze wszystko ok!

Andzia mi tez na wzrok nie padlo i mowilam, ze laseczka z Ciebie!

Anielinka szkoda, ze wczesniej nie pisalas o tych body. Przeciez moglam Ci kupic i wyslac. Zaden problem. A Ty tak pozno :( Milego dzionka!

U nas leje! Mial byc grill u rodzicow na dzialce, a na razie siedzimy w domu :(
Odezwe sie pozniej.
Buziaki!