Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
rena a jak sie w ogole czujesz?kurcze niby was podczytalam ale malo co pamietam.....glowa az paruje ....taka pelna...wiec chyba juz niczego innego nie chlone:hahaha:

dzisiaj to juz chyba kazdego bolu doznalam :sofunny: i @, i zle spalam i szyja mnie bolała, a brzuch odpukac dobrze bo uwazam co jem i to chyba skutkuje
z ta pelna glowa to sie nie dziwie a co z olusiem? kto z nim bedzie na razie?

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Witam:)
Myślałam, że nie będę pierwsza, a tutaj niespodzianka - wszystkie śpią;)
Kuba usypia... jest tak marudny, że brak słów... ciągle musi mieć ślinik założony bo bez tego musiałabym go co chwile przebierać, a oprócz śliny ciągle smary...ehhh
P. w domu:) pracuje dzielnie:))
Dzisiaj w końcu widać, że będzie ładna pogoda:)

No o tej godzinie druga???
Ja jak zwykle ogarnelam mieszkanie, zjedlismy sniadanko. Mlody marudzi. Dzien jak codzien :)
No i znowu sami do wieczora :(((

Gosia podziwiam Twojego P., ze potrafi sie w domu tak zmobilizowac do pracy! No i wspolczuje marudzenia Kubusia. Ja juz stracilam nadzieje, ze te zeby kiedys Michałowi wyjda.

Andzia koziol powiadasz??? hehehe! Bedzie wyzerka :)

W Szczecinie tez sie powoli rozpogadza. Dzisiaj chocby bylo urwanie chmury to ide na spacer.

ooo cześć dziewczyny:)
ja za chwilę jadę z tatą wódke kupić bo podobno ma podrożeć, a więc zaopatrzcie się też na długie zimowe wieczory;) w sumie to nawet nie wiem jaką kupić bo my z P. tyle pijemy, że prawie wcale...
Ja jak mały spał posprzątałam łazienkę, ale jeszcze cała chata została do ogarnięcia... :36_19_3:

Witaj KasioleQ, witajcie dziewczyny!!!
Cafe super, że tak szybko ruszacie...trzymam kciuki za byznes :;):....a nasz mkody tez niestety spi z nami, co kończy się nieprzespana nocką!! Nawet jak zasnie na chwile w lozeczku to za ok 1,5 godz. wyje i wstaje, wiec trzeba zabrac....nie wiem dlaczego tak...teraz robi nowe manewry, wypina tyłek do gory, prostuje nogi a gloowa i rece leza i tak jedzie po calej powierzchni lozeczka....:kiepsko::lup:
Gosiamm a weselicho już tuz, tuz :36_1_67: pewnie bedziesz maila malego stresika...ja mialam....ale po wypowiedxzeniu tak, wszystko jak reka odjal...no i tance ::Niewiniątko: ja tez kiepska tancerka....a g. rewelacja. on tak wymiata, ze mi wstyd, ze taki ciapek ze mnie...ja jestem z innej epoki, raczej dyskoteka a nie potupajki, walczyki itp. a on ma za soba inna mlodosc , więc wiadomo.....
Andzia Stasiu zarąbisty!!!Cały K.! :Oczko: Moj G. miał straaaszne loki do 20 roku życia, bo wtedy zaczał obcinac wlosy na krótko :sofunny: Jak znajde fotkę to wrzuce! Posikacie się!!
aaa u nas jest już 20 stopni....

Anielinka Hehehehe! Jakie aniolek z tego Twojego Ł. To jest szansa, ze i Amelka bedzie takie miala!

A moja gadzina spi juz ponad godzine. Ma szczescie, bo mamusia dzisiaj w zlym humorze.
To zamkniecie w domu mnie dobija. Jak wroce do pracy to kupujemy drugi samochod, jakis malutki dla mnie :)

Super, ze u Was ladnie. W Szczecinie wlasnie zaczelo grzmiec. Kuzwa mac, cholerna pogoda!