Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Nieee, no musze Wam napisac.
Wczoraj zadzwonili do nas lokatorzy z mieszkania, ktore wynajmujemy, ze pralka sie popsula. Akurat tesciowie wymieniaja w ramach remontu pralke, wiec zadzwonilismy czy nie chca nam tej starej sprzedac. Tesciowa powiedziala, ze dadza nam za darmo, wiec luz. Oddzwonilam do lokatorow, ze bedzie inna pralka. Dzisiaj rano P. przed praca podjechal do rodzicow po cos, a matka mu mowi, ze ona nie chciala przez telefon mowic, ale ta ich pralka jest zepsuta, bo wody nie wylewa!!! :lup:
K...., nie czaje! Przysiegam, nie czaje! Co za problem bylo powiedziec wczoraj???? :lup:

magda_79
nieee, no musze wam napisac.
Wczoraj zadzwonili do nas lokatorzy z mieszkania, ktore wynajmujemy, ze pralka sie popsula. Akurat tesciowie wymieniaja w ramach remontu pralke, wiec zadzwonilismy czy nie chca nam tej starej sprzedac. Tesciowa powiedziala, ze dadza nam za darmo, wiec luz. Oddzwonilam do lokatorow, ze bedzie inna pralka. Dzisiaj rano p. Przed praca podjechal do rodzicow po cos, a matka mu mowi, ze ona nie chciala przez telefon mowic, ale ta ich pralka jest zepsuta, bo wody nie wylewa!!! :lup:
K...., nie czaje! Przysiegam, nie czaje! Co za problem bylo powiedziec wczoraj???? :lup:

:15_9_26::15_9_26::15_9_26:

andzia
magda_79
nieee, no musze wam napisac.
Wczoraj zadzwonili do nas lokatorzy z mieszkania, ktore wynajmujemy, ze pralka sie popsula. Akurat tesciowie wymieniaja w ramach remontu pralke, wiec zadzwonilismy czy nie chca nam tej starej sprzedac. Tesciowa powiedziala, ze dadza nam za darmo, wiec luz. Oddzwonilam do lokatorow, ze bedzie inna pralka. Dzisiaj rano p. Przed praca podjechal do rodzicow po cos, a matka mu mowi, ze ona nie chciala przez telefon mowic, ale ta ich pralka jest zepsuta, bo wody nie wylewa!!! :lup:

:15_9_26::15_9_26::15_9_26:

:glass::glass::o_noo::o_noo:

Mlody wstal, a ja przez ten czas tylko pomylam naczynia :lup:

Ale wezme go do sypialni, tam mu rozloze zabawki i zabieram sie za swoje ciuchy. Tyle tego mam, a w wiekszosci nie chodze i pewnie nigdy nie bede. Do tego tyle rzeczy za duzych. A nie bede ich trzymac, zeby nie wracac do poprzedniej wagi :hahaha:

Rena biedny Bartek! Ale dobrze, ze juz z glowy, a wyniki pewnie beda super!

gosiammm
Szarlotka wyszła! Pyszna jest! Trochę słodka ale to nawet dobrze, przynajmniej zjem mniej;)
Kubę położyłam i o dziwo zasnął, a mi się niiiic nie chce!
Rena oj biedny Bartuś, a ta morfologia to tak tylko dla kontroli?? Może gdzieś pisałaś ale ja nie doczytałam chyba :lup:

do kontroli bo miesiac temu mial za malo zelaza

szarlotka mniam a ja moge narazie pomarzyc

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641