Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
U nas nocka juz nie taka fajna jak ostatnia. Juz od 23 mlody spal z nami i niby obudzil sie tylko 3 razy, ale wiadomo jak czlowiek spi z dzieckiem. Jak mumia.

Teraz maly wariuje, jeszcze godzina do drzemki.

U nas slonecznie, ale zimno. A po poludniu zapowiadaja ulewne desczze :(((

Rena u mnie w domu tez od razu zimno. Zdrowka dla Bartka!

Andzia ja co chwila sprawdzam czy mlody czegos malego nie ma w buci, niby nie ma takich malych elementow, ale on wszystko pcha do buzi. Ma wlasnie rozlozone puzzle piankowe (jako mata) i jeden z elementow odstaje, a moj syn lezy i probuje to ugryzc. Desperat :hahaha:

Zołzy w łózekach jeszcze spiewaja, mam nadzieje, ze szybko polegna, bo podnosiły mi dziś ciśnienie niesamowicie!!!

Magda ja tez wciaz sprawdzam stan buzi, Stasiu wszedzie zostawia pełno małych klockowi itp.
Anielinka dobrze, ze idziecie do lekarza. Ja Smecte podaje normalnie butelka i pija bez problemów.

Witajcie:)
U nas nocka ok ale wczorajsze zasypoianie = koszmar!!! Marcel zasnąl o 22-15 i to z g. w lózku :;(: Nie wiem co się z nim dzieje, myslę, że to przez zęby....
Gosiamm ciuszki fajne, ja się zaopatrzyłam w ciuszki do 2 roku w lumpku, i wszystkie z h&m, next. george...większość z metkami.....bylam zaskoczona, ze tyle rzeczy fajnych mozna znaleźć za śmieszne pieniądze....Myślę, że w przyszly tydzień też się wybiorę do lumpka....
Anielinka zdrowka dla Amelki!!
Andzia ja tez sprawdzam zawartośc paszczy....osttanio hitem są piloty....
U nas pogodado bani...zomno...fuuuu...bleeee