Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Prosiaczek
hej dziewczynki i maluszki!
My już po szpitalu! Torbielkę udało się wyciągnąć przez nacięcie na brewce więc nie powinno być śladu- pojutrze zdejmujemy szwy;) A szpital rewelacja! Spałam na podłodze obok łóżeczka ale najważniejsze, że mogłam być z moim Prosiątkiem! Towarzystwo też było super- Zośka od razu znalazła sobie towarzystwo i była przeszczęśliwa;) Wiadomo, że jak ją brali na operację a ona płakała to myślałam, że mi serce pęknie no i później, jak leżała taka biedna podłączona do tej całej aparatury to myślałam, że zwariuję! Ale mamy innych dzieciaczków się mną zajęły;)

Mam do was pytanie- co wy podajecie maluchom do jedzenia na noc? Ja zrezygnowała z piersi bo Zośka się często budziła i się nie wysypiała- cyca dostaje tylko w dzień. Podaję jej teraz Bebiko Smaczny Sen (czy jakoś tak) ale budzi się równo co 4 godziny. Czy wy czymś zagęszczacie to mleko? I jak radzicie sobie technicznie- tzn. jak szybko przygotować mleko w nocy jak się maluch obudzi żeby się na dobre nie wybudził?

Buziaki dla was i dzieciaczków!

lecę nadrobić forumowe zaległości bo jestem ogromnie ciekawa co u was słychać;)

prosiaczek witaj u nas spowrotem
ja karmie olka kaszka przed kapiela i ide kapac a zaraz potem podaje mu mleko i przesypoia mi cale nocki ale nie zawsze....a jezeli chodzi o szybkosc przygotowywania mleka to my mamy czajnik z wyborem temperatury i nastawiam na 40 st. i mam gotowa wode a moj S jeszcze czasami di mikrofali wklada butelke z woda i podgrzewa 20s.

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png