Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Położyłam zołzy spać i śniadaniuję.
U mnie juz tez nie to zasypianie, co kiedys, Maryśka 1000 razy wstaje zanim zasnie, wykukuje do Zoski łózeczka i blablaja.

Magda
dobrze, ze nocka lepsza, coraz wikesze postepy u Was, bedzie dobrze:D
Vercia brawa dla samodzielnie siadajacego Marcelka!! Co do żłobka, to sporo masz racji...niestety...koleżanka posyłała dziecko do złobka państwowego, ale szybko z tego zrezygnowała, mały był wciąż przegrzewany, po spacerze nie zdejmowały mu dodatkowych ubranek-rajstop itp. No i choróbska!!!
Cafe a ty chcesz sama sprzedawac w sklepie, czy wezmiesz kogos do pomocy?

Najgorsze dla mnie jest to, że takie instutycje cięzko jest poddac jakiejkolwiek weryfikacji itd, bo takie dzieciaczi nie są wstanie wypelnic ankiety czy odpowiedzieć jak się czują...pozostaje tylko wierzyć w ludzką przyzwoitość......
Ja dopijam kawkę i czuję, że jest lepiej, pogonilam śpiocha.....zmykam coś machnąc poki bestia spi...
aaa. Andziula fotki the best!!!! Śliczne masz dzieciaczki...aaa Stas jaki mądry i odpowiedzialny....

veronica_20
Najgorsze dla mnie jest to, że takie instutycje cięzko jest poddac jakiejkolwiek weryfikacji itd, bo takie dzieciaczi nie są wstanie wypelnic ankiety czy odpowiedzieć jak się czują...pozostaje tylko wierzyć w ludzką przyzwoitość......
Ja dopijam kawkę i czuję, że jest lepiej, pogonilam śpiocha.....zmykam coś machnąc poki bestia spi...
aaa. Andziula fotki the best!!!! Śliczne masz dzieciaczki...aaa Stas jaki mądry i odpowiedzialny....

No dokładnie, w przedszkolach tez nie jest idealnie, ale wiadomo tez, ze taki 3-latek z reguły wypapla wszystko co sie dzieje. A kilkumiesieczne dziecko nie:(

Vercia z tymi żłobkami masz rację, jak byłam na praktykach w przedszkolu to kilka dni byłam też w żłobku... ehhh... no poprostu szkoda pisać jakie tam warunki... po pierwsze za mało pań na taką ilość dzieciaczków itp. itd.
Magda cieszę się, że się dziś wyspałaś, szkoda tylko, że brzuchol ci dokuczał:/ a co do papa to Kuba robi jak tylko się mu powie, wychodzimy z domu na spacer to cały czas robi papa :hahaha: wczoraj byłam u bratowej, to najpierw się do niej uśmiechał i zagadywał, jak mu się znudziło to zaczął robić papa a jak matka nie zrozumiała aluzji to zaczął bręczeć :lup:...za to z kosi kosi ma problem...

Witajcie dziewczyny...no i ja miałam dziś nocke do du...y:((
wszystko zaczelo się od tego że Amelka przed kąpielą zrobiła mega żadką kupę, aż poszło jej za body, w spodenki, wszystko uwalone, no ale pomyślałąm że to może po jogurcie, bo dawałam pierwszy raz....
w nocy też się tłukłam i nie mogłam spać, sprawdzam Amelke, aona jakaś rozpalona, zmierzyłam temp. niby nie wysoka, ale jest 37,6 dałam czopka, no ale ona się rozbudziła i nie mogła zasnąc, wkońcu dałam mleko i tak zastała nas 3.20...
rano mierzyłąm temp 37,3, ale znowu zrobiła bardzo żadką kupe, aż była cała do przebrania...nie wiem sama co o tym myśleć....czy to zęby....czy co...
tak więc jestem strasznie nie wyspana, a pogoda okropna, wczoraj upał, a dziś tylko 10 stopni , leje i wieje...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Gosiamm dla Kuby również zdrówka, ja też stosuje nurofen, dziś jeszcze nie dawałam bo taka niska temp. to jeszcze się wstrzymam, właśnie zasnęłą, zobaczymy jak wstanie...
a ja właśnie zrobiłam kubeł kawy...no i otworzyłam czekolade na poprawe nastroju:)
Andzia oby to było na zęby, mogły by już wkoncu wyjść to by był spokój ...na jakiś czas...
no zobacze czy jeszcze zrobi raz taką kupe, jak tak to coś bede musial kupic, a probiotyk to jaki?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

U nas zebow brak. W miejscu trojek opuchniete i czerwone gulki. Powoli sie tez tak robi przy dwojkach. Za to przy jedynkach dziasla tylko lekko rozpulchnione. Ja juz przestalam wierzyc, ze kiedys sie pojawia!

A jesc wcale tak nie moge za duzo, bo juz 1 kg do przodu, a jak przestane karmic to w ogole rusze do gory :(((. Ale nie moge sie powstrzymac.

Gosia mi tez bez spaceru sie ciagnie. No, ale u nas bez szans, bo znowu leje :(