Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Maly ma drzemke, my czekamy az sie obudzi i jedziemy na zakupy. Potem idziemy z mlodym na mecz druzyny, w ktorej P. gral 20 lat :)

Andzia ciesze sie,ze moje posty pomogly. Oczywiscie powiedzialam to P. Jaki byl dumny. :hahaha:

Justynka wybaw sie dzisiaj za wszystkie czasy!

Gosia, Cafe jak tam noski chłopaków? :)

Gosia bukiecik sliczny! I fakt, ze placi sie 2 razy wiecej tylko za to, ze ma byc "slubny" :lup:

Andzia kupe kasy wydaliscie na badania! No, ale jak trzeba ...

veronica_20
Cafe tak mi sie przypomnialo, ze ty pisaals, ze robisz zakupy w rossmanie.....bo ja ostatnio kupuje tam chusteczki mokre i żel do kapieli dla marcela i jestem bardzo, bardzo zadowolona.....płyn do kapieli też jest dobry:)
Anielinka a ty pisalaś o pieluchach z netto, że kosztowały 49??u nas sa pampers te zielone za 49,99 i obok sleep &play za 39, 99, a u was nie ma?/?/Ja własnie kupwoałam sleep&play:)

Veronica ja nie kupywałam w netto, tylko chyba Magda, ja kupywałam tydzien temu w Kauflandzie sleep&play 68 szt. za 37.99

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia

Anielinka super, ze Amelka je Twoje obiadki. Jak przygotowania do chrzcin? Wszystko załatwione?

Andzia póki co to czekam na zaproszenia bo zamówiłam takie ze zdjęciem i na podziękowania dla gości...jeszcze musze zamówić tort, jechać w tygodniu do restauracji ustalić menu, fotograf umówiony no i wsio!:36_1_11:

no i oczywiście najgorsza rzecz to musze coś kupić dla siebie do ubrania...aż się boje:)

a u nas słonko świeci 20 stopni, no ale ten okropny wiatr wieje:( :hmm:
rano wstałam z założeniam że dziś nic nie robie...no ale poszłam do łazienki i stwierdziłam ze trzeba kibelek umyć...no to machnęłam już całą łazienkę, patrze na okno ...takie zacieki po tych deszczach...no to machnęłam wszystkie okna w domu...pozniej odkurzyłam, kurze, pomyłam podłogi... no i tym sposobem mam błysk w domu:))a tak się źle zapowiadało a tu proszę:)) jestem z siebie dumna:yipi::yipi:

no za jakies dwa tygodnie mysle,ze ruszymy....
K ma jeszczxe swoja prace wiec w tyg nie mozemy za duzo zrobic
a ciuchy rozne....chociaz dzisiaj dostalismy dzieciece baaardzo ladne ale wieksosc dla starszych,kilkuletnich dzieci....
ja nie chce typowego lumpa wiec pewnie troche poprasuje....ale za duzo do prasowania nie ma

Witam wieczornie,
moja cierpliwosc została dzis wystawiona na kolejna probe i poległam:Kiepsko:
Od rana wszystko mnie wkurzało, kolejny dzień w domu, bo pogoda iście listopadowa, dziewczyny nadal drzemają 2x po 15-20 minut, jeszcze dodatkowo Stasiu w domu, który tez domaga się towarzystwa do zabawy, masakra!!! popoludniu pojechalismy do mojej babci na kawe urodzinowa, tam zajeli sie dziecmi, wiec chwilke odsapnełam, obżerajac sie przy okazji jak świnia.
Jutro zostawiamy dziewczyny u moich rodziców i jedziemy ze Stasiem do kina z okazji Dnia Dziecka.

Anielinka ale CIę wzieło z porzadkami, normalnie chyle czoła. P. Magdy wysoko postawił nam tu poprzeczke i dziewczyny szaleja:D
U mnie był porzadek do 7-mej rano, teraz znowu podłogi się kleją niczym guma do żucia:Kiepsko:

Cafe fajnie, ze mimo ogromu pracy jestes zadowolona. Zupełnie inaczej pracować i robic cos dla siebie!!! To moze na Stasia cos bym znalazła u Ciebie?

Magda
smacznego:)

Andzia dobrze, ze choc chwile odsapnelas u babci! Ja juz w ogole przestalam narzekac na Michałka. Dobre z niego dziecko, a co biedak ma zrobic skoro go te p.... dziasla bola.

A ja sie chyba zaraz porzygam. Zezarlam pol paczki ciastek, jablko i troch WASY. Bleeee! Nie wiem co ze mna nie tak, nie moge sie opanowac :(