Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

U nas też leje... a już chciałam P. z małym na spacer wysłać bo Kuba coś tutaj w dzień nie może spać... tam coś skrzypnie, tu coś trzaśnie, dziewczynki latają itp. za to dzisiaj pospaliśmy do 7:)
Codziennie patrzę na pogodę z nadzieję, że coś się polepszy, ale ciągle deszcze zapowiadają:Real mad:
Właśnie oglądamy zabawki i małemu kupimy coś takiego chyba:
CHICCO MUZYCZNY STOLIK EDUKACYJNY +KLOCKI+GRATIS!! (641533153) - Aukcje internetowe Allegro
Chcieliśmy szczeniaczka-uczniaczka ale chyba tym bardziej się zainteresuje:) teraz tylko muszę znaleźć sprzedawcę u którego będzie najtaniej :36_1_11:

Andzia to spryciary!!! mój marcel leci na suszarke jak wariat z chodzikiem i zawsze wywala...teraz rano wstaje i wszystko wynoiszę z salonu, żeby dziad nic nie zwalił...
przestalo padać....cos mnie nera szarpie :(. Wezme tabletke i lecimy na zakupy i gdzies na kawę....chociaż z kims pogadam...nie znoszę siedzieć sama w domu...może marcelowi fochy przejdą...

A u nas nocka cyckowa, maly juz nie daje rady z tymi zebolami.
Teraz sobie siedzimy, P. na psacerku z psem, zjemy jakis obiadek i do parku na spacer i lody :)
Jest zimno, ale slonecznie!

Gosia stolik super!

Co do jedzenia malego to czekam na wyplate i kupuje blender, bo te sloiczki taaaakie drogie, a maly zaczyna wydziwiac i teraz widze, ze tylko Gerber mu wchodzi. No i je juz duze sloiczki. Mam nadzieje, ze mamusine obiadki mu podejda. Hehehehe!

Dzień doberek, a ja dziś tak póżno, bo byliśmy rano z Ł. na zakupach pozniej musiałam posprzątać chate bo koleżanka miała przyjść...no i teraz zrobiłam sobie frytki i tak sobie zajadam i was czytam:)
Amelka zjadła obiadek i śpi, dziś ugotowałam jej zupe brokułową i nie miksowałąm tylko pogniotłam widelcem, no i o dziwo się nie dusiła:)) ja juz musze jej co 2 dzien gotować, bo włąśnie tych słoiczków nie chce już jeść...ale powoli kończa mi się pomysły na te zupki...
Veronicaa ta fasola szparagowa, to jaka- taka świeża? czy mrożona?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Cafe tak mi sie przypomnialo, ze ty pisaals, ze robisz zakupy w rossmanie.....bo ja ostatnio kupuje tam chusteczki mokre i żel do kapieli dla marcela i jestem bardzo, bardzo zadowolona.....płyn do kapieli też jest dobry:)
Anielinka a ty pisalaś o pieluchach z netto, że kosztowały 49??u nas sa pampers te zielone za 49,99 i obok sleep &play za 39, 99, a u was nie ma?/?/Ja własnie kupwoałam sleep&play:)

witam i ja

tyle co usiadlam na tylku:uff:
powiem wam,ze ledwo wyrabaiam na zakretach dlatego pracujace kobitki chyle czola:brawo:

magda ja tez chce miec wysprzatana chate!!!!!moj K chyba nie lubi twojego P:sofunny:- ciagle mu powtarzam jak on sprzata:sofunny:
vercia widze,ze marcelkowi super urozmaicasz jedzonko....ja tez sie staram i czesto mnie inspirujesz:23_30_126:

anielinka ja kupuje glownie mrozonki.....i zawsze cos tam pokombinuje....
olus lubi wszsytko....najbardziej buraczki i ziemniaki z maselkiem i koperkiem:)

goska stoliczek suuuper.....ja szukam czegos takiego ale uzywanego....

veronica_20
Cafe tak mi sie przypomnialo, ze ty pisaals, ze robisz zakupy w rossmanie.....bo ja ostatnio kupuje tam chusteczki mokre i żel do kapieli dla marcela i jestem bardzo, bardzo zadowolona.....płyn do kapieli też jest dobry:)
Anielinka a ty pisalaś o pieluchach z netto, że kosztowały 49??u nas sa pampers te zielone za 49,99 i obok sleep &play za 39, 99, a u was nie ma?/?/Ja własnie kupwoałam sleep&play:)

vercia no po rekonesansie zdecydowanie sloiczki sa najtansze....mleko i kaszki tez(no chyba ze w marketach akurat jakas promocja)
poza tym chusteczki kupuje zawsze w tesco(6 paczek pampersa 30zł)
a pieluszki kupujemy jak trafimy na promocje...ostatnio w carrefourze byly takie wielkie paki ....122szt za 79zł....wiec zrobilismy zapas

u nas nie ma carreufora :(....tesco tez nie :(....u nas pampersy sporadycznie ida w ruch...bo tak to anndal pierzemy się....pampers najcześciej na noc i na spacery...w domu pieluchy.... choć osttanio marcelrobi taaakie kupokle, że po same plecy i wtedy pielucha od razu do pralki....ale ogólnie wychodzimy na plus z praniem....
Cafe towar załatwiony??? Pisąlas, ze zholandii a nie lepiej towar z Anglii???