Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
magda_79
Pytalam o koniecznosc robienia badan ta pediatre do ktorej poszlismy prywatnie. I powiedziala, ze nie trzeba na razie robic. To po co cala akcja chociazby z Wielka Orkiestra? Zeby robic profilaktyczne badanie w kierunku wykrywania np. nowotworow.

A czy Wasze dzieciaczki miały USG brzucha? Ja prosiłam w szpitalu, zeby im zrobili, bo tak ulewały, to mi powiedzieli, ze my tu przyszłyśmy z zap. płuc a nie z brzuchem:Szok:
I jak juz sie to wszystko uspokoi, to tez im zrobie.

Michał nie mial, ale tez chcemy zrobic. Juz dowiedzialam sie gdzie najlepiej. Ale tez musialam sama szukac i pytac :(

HELOOO
Ja jestem:). cAFE też od ok 5-20 na nogach...marcel wlasnie zasnal a jasiedzę i pije kawę bo co mi zostalo...
Andzia mi kiedys gin mowil, ze na kasę chorych jest limit skierowań na rózne zabiegi....i podobno oni ostawiają to dla super potrzebujących albo wypisuja jak leci i póxneij limit przekroczony...a fundusz płaci za okresloną ilosc...tak jak z pacjentami...dziennie rejestruja tylko tyle i finał!!! bo lekarz za darmo nie bedzie pracował....tak mi kiedys powiedziała pielęgniarka w przychodni....
Jeździk super!! Ja bym wolala z chicco.....
Magda twój P. naprawde skarb!! Ja nawet nie pomarzę, że g.coś machniealbo deser :Niewiniątko: ...marzenia...

Czesc laseczki,

u mnie zaczyna nieśmiało wychodzic słoneczko, mam nadzieje, ze sie rozkreci i uda sie wyskoczyć choć na krótki spacerek. Musze załatwic jedna sprawe w bibliotece.

Cafe o matko, podziwiam, ja tam nie wstaje wczesniej niz dzieci. A dziś panny pospały do 6-tej i po mleku zasnąły jeszcze do 7-mej. I w nocy ani razu nie wstawałam:) Niestety, Zosia kaszle...
Veronica
no też mi się coś takiego kojarzyło z tymi skierowaniami. Nienormalne to jest!!! Po cholere te wszystkie składki i inne gówna, skoro za wszystko trzeba płacić!!!

CHyba sie zdecyduje na ten jezdzik Chicco.

a ja sie wam pochwale, że wczoraj zrobiłam sobie pazurki, szkoda tylko, że dlubalam do 1 w nocy ale mam :Uśmiech: Tym razem niebieskie:).
Andzia ja nie oglaam brzydulibo wkurza mnie ten serial i ta cala Ula...nie wiem czemu ale mam odrzut i nie moge patrzeć...podobnie mam z familiadę i jaka to melodia...nie znosze tego!
Nie wiem jak wasze dzieci dzisiaj ale marcel jest meeeega marudny....dopiero wstał i już wyjeee....

Witajcie dziewczyny:)
Andzia kicha z tymi skierowaniami!!! Moim zdaniem w przypadku Twoich dziewczynek lekarka powinna sama wpaść na pomysł żeby dać skierowania, a nie jeszcze się migać przed wypisaniem :lup:
Magda faceta masz boskiego:) ja to najbardziej lubię jak rodzina P. do nas przyjeżdża, bo P. wtedy tak chatę wysprząta, że jest taaaaki błysk że się napatrzeć nie mogę...
Cafe oj szkoda, że szarlotka nie wyszła:/ ja się ostaro wziełam i od początku tygodnia jestem na diecie:) mam nadzieję, że tym razem coś z tego wyjdzie... Chce skorzystać z tego, że teraz będzie coraz więcej owoców:)
Andzia ja zdecydowałabym się na jeździk chicco... Ja wiem, że tańsze nie znaczy gorsze, ale jak ja mam coś nie sparawdzonego kupować to wolę chociażby to na żywo oglądnąć bo zdjęcia czasami nie oddają tego co jest na prawdę...

czesc dziewczyny...

kto stawia kawe bo mnie sie skonczyla a nie powiem przydalaby mi sie dzisiaj kawka z rana...

oleczek dzisiaj tez wstal przed 5 nakarmilam go i musialam sie z nim bawic to znaczy ja ezalam i drzemalam a olek sie bawil zabawkami w lozku pozniej przenioslam go do tego nowego basenu i tam posiedzial troszke po godzinie dokarmilam go butla i polozylam spac i o dziwo usnal..S przyjechal z pracy i sie dziwil ze olek jeszcze spi.....ale dlugo to nie potrwalo bo wegiel przywiezli i tesciu zrobil larmo bo chcial kluczyki od mojego auta bo nie mogli sie wyrobic z wjazdem na plac i tak teraz siedze z wielkim bolem glowy a olek juz rozrabial w kojcu basenie a teraz siedzi w krzeselku....jak sie znudzi to nie wiem gdzie go dam.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png