Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
andzia...i ponownie o mojej lekarce:)zawsze powtarza,zeby spacerowac,spacerowac,spacerowac....nawet jesli sa antybiotyki....

moja tez tak zawsze mówiła, jedynie, zeby w czasie wielkich wiatrów odpuszczac, zwłaszcza, ze one takie osłabione, ale różne opinie słyszałam.
Poprosiłam wczoraj o skierowanie dla dziewczyn, bo potrzebuje zrobic wszystkie badania do tej lekarki, do której jedziemy w poniedziałek i sie tak głupia baba migała, ze na wymaz sa za mała, a to po co Ci, a to zrobisz bez skierowania itd. I w koncu musze wszystko zrobic prywatnie:( Pewnie z 200 zł pójdzie. K...mać!!! Nie wiem, co jej szkodzi???

andzia
magda_79
Andzia To Stasiu chyba wysoki jak na swoj wiek, co?
My tez szczepimy jak maly skonczy rok

W przedszkolu jest tylko jedna dziewczynka wyzsza od niego, ale ona rok starsza. No i w przyszłym roku nie bedzie juz z nim chodzić:( a to jego ukochana Julka:(

Biedny Stasinek :36_3_15:
A tak mi sie wydawalo, ze wysoki, bo cos kojarze, ze moj chrzesniak jest podobnego wzrostu, a rok starszy.

andzia
No szok!!! Nie wiem, czy oni maja odciagane cos za skierowania czy co!!! Gdyby nie fakt, ze pewnie jeszcze ne raz tam pojade, to powiedziałabym co myśle!!!
A Wasi lekarze daja na wszystko skierowania?

My na razie nie potrzebowalismy, ale jak maly mial tak dlugo problem z katarem to od razu dala skierowanie do laryngologa. Nie wiem jak bedzie dalej.

magda_79
Pytalam o koniecznosc robienia badan ta pediatre do ktorej poszlismy prywatnie. I powiedziala, ze nie trzeba na razie robic. To po co cala akcja chociazby z Wielka Orkiestra? Zeby robic profilaktyczne badanie w kierunku wykrywania np. nowotworow.

A czy Wasze dzieciaczki miały USG brzucha? Ja prosiłam w szpitalu, zeby im zrobili, bo tak ulewały, to mi powiedzieli, ze my tu przyszłyśmy z zap. płuc a nie z brzuchem:Szok:
I jak juz sie to wszystko uspokoi, to tez im zrobie.