Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
magda_79

A moj mezczyzna to faktycznie skarb z tym sprzataniem. Jak sie dowiedzial, ze jutro nigdzie nie jedziemy to od razu wpadl na pomysl, ze moze w koncu okna pomyc. Hahahah! Niech sobie myje, ja nie mam zamiaru palcem kiwnac.

o Bosze, Magda, gdzie Ty go znalazłaś?????????????????????????????????????????????????

Cholera, sam sie znalazl!
Do tego, nie chwalac sie, robi kolacyjki, deserki, chetnie zajmuje sie malym. Hihihih!
Chwilo trwaj!!!

Magda o Matko, żeby do nas ta burza nie doszło. Po cichu licze na mały spacer juterkiem.
A kandydata na męża pilnuj jak oka w głowie, to jakiś wymarły gatunek!!!

Justynka
u nas tez tak był z zasypianiem, ale od kilku tyg., chyba przez zeby, zrobiła się rzeźnia. A Olek przesypia całą noc?

Justynka ale fajny Oleczek. To Twoja mama?

Chce kupic dziewczynom jeżdziki, mam dwa na oku, różnica w cenie jest duza, ale boje sie, ze te tansze beda szajsowate. Co myslicie:

CHICCO QUATRO JEŚDZIDEŁKO 4w1 NAJTANIEJ OKAZJA! (645037224) - Aukcje internetowe Allegro
WIELOFUNKCYJNE JEŹDZIKI CAR-KOŁYSKA,MP3, RĄCZKA (640972540) - Aukcje internetowe Allegro

Andzia ja bym chyba wybrala ten Chicco. Jednak to sprawdzona firma. Ale z drugiej strony - nie wiadomo - moze tamte drugie lepsze i tansze. Trzeba by bylo gdzies je na zywo obejrzec.

A ja chce Ci jeszcze raz podziekowac za przepis na ciasto :). Wlasnie wcinam! Tylko daje mniej cukru i bez cynamonu, bo nie lubie. Jest swietne i co najwazniejsze - proste i szybkie. P. bedzie mial swiezutkie jak wroci z treningu :)