Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
goska suuuper.,...dla niego to pewnie sama przyjemnosc...
magda przynajmniej w jakis sposob odegrasz sie na debilu!a moim zdaniem baaardzo wazne,zeby w pracy byla przyjazna atmosfera....w koncu spedzamy tam tyyyyyle czasu...

Policzylismy z P., ze jakos damy rade finansowo. Nie bedzie lekko, ale jakos damy rade, a ja nie bede musiala pracowac z debilami.
A moge przeciez cos innego sobie pozniej szukac.
Hahaha! sama sie tlumacze!

magda_79
cafe82
goska suuuper.,...dla niego to pewnie sama przyjemnosc...
magda przynajmniej w jakis sposob odegrasz sie na debilu!a moim zdaniem baaardzo wazne,zeby w pracy byla przyjazna atmosfera....w koncu spedzamy tam tyyyyyle czasu...

Policzylismy z P., ze jakos damy rade finansowo. Nie bedzie lekko, ale jakos damy rade, a ja nie bede musiala pracowac z debilami.
A moge przeciez cos innego sobie pozniej szukac.
Hahaha! sama sie tlumacze!

pewnie,ze dacie rade!

magda_79
Ja mam zawsze problem z prezentami. a dla takiego malucha? duze puzzle? ja sie przyzwyczailam do kupowania dla chrzesniaka zabawek edukacyjnych, bo jak on mial 1,5 roku to juz poznawal pierwsze literki :)

wiesz co....dodatkowo antek ma pelno zabawek po starszym bracie wiec tymbardziej jest problem bo wszsyyyyystko maja....
chcialam kupic jakies ciuszki ale to juz wiekszy wydatek a teraz musimy ostro wlaczyc tryb oszczednosciowy....poza tym (zabrzmi to strasznie samolubnie) ale K ciagle powtarza,ze mam sie tym nie przejmowac,bo olus od nich dostaje zawsze jakas pierdole...
a ja to mimo wszsytko lubie kupis cos fajnego,przemyslanego

Znajdzie się jeszcze trochę kawy dla mnie?

Dziękujemy za wszystkie życzenia roczniowe:Kiss of love:
My spędziliśmy wczoraj przemiły wieczór, K. przyjechał z wielkim bukietem róż(sie biedak w tym maju zawsze wykosztuje), ja zrobiłam pyszną kolacyjkę, fajnie było:D

Mendy dwie moje wstały chyba lewą nogą, ciężką przeprawe miałam z nimi od rana, teraz śpią i niech śpią jak najdłuzej. Obiad mam od wczoraj, wiec sie lenie:)

Veronica ale miałaś szczescie z tymi pampersami:)
Magda strasznie sie ciesze w sprawie pracy!!! Czasem kilka stów jest mniej wazne niz atmosfera i dobre samopoczucie.
Beata dobrze, ze tesciówka juz pojechała:)
Cage Olek boski, moje baby tez uwielbiaja bawic sie bakiem.
A dla 1,5 roczniaka moze jakies puzzle drewniane-kosztuja ok. 15 zł, albo jakąś książeczkę?
Gosia to masz pierwsza kupową przeprawe za soba. Jak sobie przypomne te kupy w majtach i to skrobanie...:Zakręcony: a teraz czeka mnie to w wersji podwójnej:Zakręcony:

Ja też nie widziałam na DD TVN...
Piotrek dzwonił do mnie, że jak doszli z małym do mieszkania i włożył małego w jego łóżeczko to ten się nacieszyć nie mógł:) heheheheh jednak taki dzieciaczek tęskni za swoim, ale ciesze się że nie mamy z nim problemu na wyjeździe:) ale powiem wam, że Kuba się męczy moimi bratanicami... najpierws się cieszy że się z nim bawią a potem już go baby denerwują - za dużo ględzą;)

A moje dziecie pospalo 1,5 h, walnal kupala i teraz szcesliwy na swoim placu zabaw.
Ja uspypianie odpuscilam. Wiem, ze popelniam blad, ale ja po nockach jestem tak zmeczona wieczorami, ze tylko chce zeby maly juz spal. No i cyc jest the best! W dzien kladziemy sie razem na lozku i przy cycku w ciagu 2-3 minut usypia. a potem niech sie tesciowa martwi :hahaha:

Gosia Michał tez tak sie cieszy jak wracamy do domu. Az piszczy. Takie maluszki juz wiedza gdzie jest ich domek.

anielinka my tez sami az do 23 i dol, bo taka pogoda. Co tu robic?