Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry popołudniową pora kobitki :)) dziś mnie wkoncu wykopali z garnuszka NFZ-tu .. jakoś zleciało te 9 długich dni ... na poczatku masakra ..łzy i rozpacz ..ale juz wracam do jakiejś formy psychicznej .. nauczyłam sie robić zastrzyki no i trzeba dalej diete stosowac , więc do konca ciaży bedzie troche jałowo ale najwazniejsze ze stras już mi odszedł .. Pozdrawaim i ciesze sie ze już wróciłam do Was :))

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

heju Cafee :)) noo oszołaomiona nadal jestem ..ale pomału już sie zaklimatyzowuje w domu :) lezałam na 3 róznycz salach z babciami ..wiec nie pytaj nawet ...tam gdzie leżałam to diabetologia i endokrynologia , nie połoznictwo i patologia ..babcie dreptały już od 4 rano ..a 2 tak chrapały jak stare chłopy po przepiciu MASAKRAAAAAAAAAAAA !!! :D

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

ja smaruję pharmaceris cały czas rozstępów póki co nie mam ......
a na poprawę humoru zrobiłam sobie suwaczek na pulpicie komputera ale super to
wygląda :)
gosiamm ja dzisiaj cały dzień leniuchowałam i nie tknęłam dzisiaj żadnej książki... hmm nie chce mi się już nic chce wakacje i leniuchować!!!
idę sobie zrobić jogurt z musli mniam mniam

no wlasnie ja jestem zadowolona z pharmaceris.....ma lepsza konsystencje od fissanu......ale i do fissanu sie przyzwyczailam.....a i tak z tego co wiem,to jak sie ma tendencje to nie uniknie sie rozstepow.....ale na pewno nie zaszkodzi.....w ogole zauwazylam ,ze nie mam problemow ze skora....pewnie to glownie zasluga tych litrow wody mineralnej

A jak ja bym chciała wakacje:( ja wiem, że one w końcu będą, ale już mnie to męczy. Chce mieć spokój i zająć się po pierwsze wykańczaniem mieszkania, a po drugie kompletowaniem wyprawki dla maluszka. Ciesze się bo jutro jadę podpisać wszystkie umowy związane z różnymi mediami do naszego mieszkanka:) Coraz bliżej jest jego oddanie:) tylko ta praca jeszcze:/ chciałabym być chociaż po jednej obronie...

Nie idę do szpitala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie ma rozwarcia, nie ma skurczy, wszystko oki doki!!!
Tylko muszę troszkę więcej leżeć!!!

Lekarz powiedział, że jeszcze takiej upartej mamy bliźniąt nie widział:)
Następna wizyta 9.07. i na czerwono sobie zaznaczył, że od 10-go wypisuje skierowanie, ale zawsze to 2 tygodnie póxniej:)

tylko jak dla mnie to brzuch już jst duuuuuuuużżży moja kumpela ma taki do porodu heheh i zastanawiam się czasami jak to będzie bo jeszcze do wrzesnia czas ...... mi tak wystrzelił 1, 5 miesiąca temu tak nagle, i teraz się boję, że pewnego ranka wstanę i zobaczę dwa razy sibeie heheheh a kto do mnie nie przyjdzie to mówi alllle ty masz brzuuuchhh

cafe82
brawo brawo brawo......kamien z serca:):):)

Nawet nie wies zjak się cieszę. przez 2 tyg. myślę, że te nasze remonty będą dobiegać do końca i Kuba będzie miał więcej czasu, a teraz to nawet nie wiem co bym z tym biednym Stachurskim zrobiła:(

Dzisiaj u gin była jakaś położna w zastępstwie, taka stara babcia i wszystko szło po prostu jak krew z nosa!!!