Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wieczornie!! U nas dzisiejszy dzień do bani!! G. rano pojechał coś zaaltwić i przyjechal sobie o 18 i zaraz pojechał jeszcze zawieźć coś do kolegi, także do tej pory go nie ma....nie będe pisac jaka jestem zla!! Mogł chociaz mnie uprzedzić to bym sobie tak zorganizowala dzień, że nie siedziałabym sama jak palec w domu...Obiecał wyjazd nad morze albo chociaz nad jezioro ale chyba się nie zapowiada na nic...
Mam nadzieję, że Wy spędzilyście lepeij dzisiejszy dzień...

ojojoj gdzie kobitki jestescie?:)

vercia bidulo....mam nadzieje,ze jutro sobie odbijecie

my caaaaaaaalutki dzien na dzialce....K wykapal malego,mleko i olus padl w 5 minut....

no nas tez korci morze...myslimy nawet o tym tygodniu ale cholera jak na zlosc pogoda od poniedz ma sie pogorszyc....
K akurat ma mniej pracy i moglby miec pare dni wolnego...moze sie jeszcze cos zmieni...jesli tak to we wtorek w nocy jedziemy

Melduje sie weekendowo:)

Stasiu pojechał z tesciami dzis do rodzinki, a my mielismy otwarcie sezonu grillowego, dziewczyny nawet, nawet, pohuśtały sie trochę, w sumie cały dzień na dworze. A jutro mamy w planach zakupy, bo bida, az piszczy, nie mam w ogóle letnich rzeczy do dzieciaków:Szok:

Magda, Veronica śliczne fotki, chłopaki pierwsza klasa. I jakie fajne maja czapy:)
Magda widac, ze dziadki zakochane we wnuczku, piaskownica, hustawka, super:)
Ze nie wspomne o sprzatajacym P. Normalnie pozazdroscic.
Cafe śliczne zdjecia i potwierdzam-pięknie wyglądasz!!!
Veronica strasznie mi przykro...:(
Mam nadzije, ze jutrzejszy dzien bedzie troszke lepszy:)

I ja sie witam!
Nawet nie mialam dzisiaj czasu zajrzec. Uwielbiam takie dni (tylko mogloby sie znalezc 5 minut na forum :)).
Maly mial dzisiaj drzemke 2,5 h, a my pospalismy w tym czasie 2 h, wiec czuje sie super (nocka byla koszmarna!). Potem pojechalismy do parku, na lody, na plac zabaw. Ledwo wrocilismy i znajomi wpadli, kolezanka jest w 7 m-cu ciazy, wiec bylo o czym gadac :)

Cafe sliczne zdjecia! Olek cudowny jak zwykle, a Ty wygladasz po prostu rewelacyjnie!!! I ta opalenizna!
Vercia wspolczuje takiego dnia! Ja bardzo nie lubie jak sobie cos zaplanuje i musze zmieniac plany. Brrrr, wkurzylabym sie jak nic!
Andzia ja tez nic nie mam letniego dla Michała. Normalnie zero!
Nie wspomne, ze i ja nie mam co na tylek wlozyc. Dzisiaj pol godziny glowkowalam (a nie naleze do osob, ktore duzo czasu spedzaja przed lustrem). Wszystkie portki wisza, bluzek tez nie mam :(

cafe82
oooo czesc andzia....
no wlasnie....jutro wszsytkie sklepu pootwierane,prawda?

magda zapomnialam....:lup: ja tez zazdroszcze sprzatajacego chlopa!

No sprzatajacy chlop w domu to skarb. Na codzien ja sprzatam, ale jak jest wolne ... w czwartek jak wrocilam z dzialki to konczyl szorowac podloge - na kolanach gabeczka :))))

czesc magda...:)
e taaaaam glupie....my nie sadzamy bo wilgotno jak cholera....moj tata zorganizowal materace -razem 2m /na 2m.....wiec ma gdzie wyginac smialo ciało:hahaha:
no i zabieramy krzeselko do karmienia bo lubi w nim siedziec...no i oczyiwscie moja mamuska go z rak nie wypuszcza wiec my mamu totalny luuuz:)

witam sie wieczornie
rano wykorzystalam A na maksa caly czas zajmowal sie Bartkiem (corka odsypiala nocke wiec nie byla pomocna) i ogarnelam mieszkanko, potem w sumie nie mielismy planow bo maz chcial sam jechac do domku i cos tam porobic ale strzelilam focha i zabrala nas, jeszcze moich rodzicow i moj brat z rodzinka i calkiem milo spedzilismy dzien
Cafe wygladasz slicznie i zaluje ze nie poznam cie osobiscie, a fryzurka olka zabojcza
Magda dobrze ze pospaliscie przynajmniej w dzien, i znow ten twoj sprzatajacy maz, ja to sie juz chyba w tym zyciu nie doczekam
Vercia mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej
Bartek w letnie ciuszki dzieki A zabezpieczony no moze jakies spodnie

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Rena fotki super!!! Fajnie,że mieliście taki rodzinny dzień.
Andzia powodzenia na jutrzejszych zakupach :).
Magda ja równiez zazdroszczę sprzątajacego męża. U mnie nawet jakby do butow podłoga się kleiła to by nie ruszył nawet!!
Mój ważmość w końcu wrócił i pojechał szukać chleba na kolację,bo wczoraj zapomnialo mu się zrobić zakupy, mimo że prosiłam 4 razy!! Niby wstępnie obiecał jutro siedzieć w domu i wyjazd nad jezioro ale zobaczymy!! Już dzisiaj chodzi zakatarzony, więc jutro pewnie będzie taaaaaaki chory!:36_2_43:
Zauwazyłam Cafe, że Olek był bez czapeczki :). My dzisiaj też bez czapeczki....w slońcu tylko zakladałam kapelusik...

Antybiotyk zacząl dzialać bo ropień zchodzi :taniec1:
Rena ja w ciuszki jestem zaopatrzona...jedyne czego nie mam to body na kr.rękaw, długo szukalam na allegro jakiejs paki i znlazłam GEORGE BODY 7-PACK 7 szt. ORYGINALNE ANGLIA 92 (623801108) - Aukcje internetowe Allegro Wczesniej miałam 7 pack z early days i material w porównaniu z tymi zwykłymi rewelacyjny...i cena nawet, nawet :).

czesc dziewczynki
maz pojechal ciezko pracowac a ja siedze sama w domku i pelen luzik i lenistwo, nalezy mi sie troszeczke, rano bylam juz na spacerku i niestety pogoda dzisiaj nie jest super wiaterek zimny
mam nadzieje kobietki ze wasze plany wyjazdowe w toku i milo spedzacie czas
Vercia fajne sa te body ja ostatnio kupilam bez rekawkow, a ja kupuje u mnie w sklepiku,kiedy potrzebuje, bo sa z dobrej bawelny

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Hop, hop! Jest tu kto???
Az tak leniuchujecie?
Ja wlasnie odlozylam malego do lozeczka, cos marudzi, dzisiaj koszmarnie dokuczaja mu dziaselka :((( Tak mi go szkoda!
Bylismy caly dzien u rodzicow, najpierw troche na dzialce (zlapalam troszke slonca :)), a potem w domku i dzien zlecial. Musimy zaplanowac cos na jutro!

A co u Was???

no to fajnie msz Justynko z tym grillowaniem, bo u mnie ogólnie to dzień do d... dopiero co Ł. wrócił do domu, a my samaiutkie cały dzień....no ale jutro mam nadzieje że będzie ładna pogoda to sobie odbijemy:)
Magda Amelka też dziś strasznie nerwowa, ciągle trzyma rączki w buzi, marudzi a ślina to leci jak z kranu...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

dobry wieczor

anielinka jutro nadrobicie:)
vercia jak zab?
bartus slodziak:36_2_25:

tak krociutko bo na szybko tylko przeczytalam;)

wyjechalismy o 6 rano,wrocilismy po 20....
mlody cos nie mogl zansac ale juz nuna
ja jeszcze wrzucilam pralke i zmywarke ,mialam posprzatac ale nie chce mi sie....jutro od rana machne....zapowiedzieli sie znajomi a u nas syf do szescianu....

a dzisiejszy dzien suuuper....pospaceroalismy po ziel gorze,nawet bylismy na malych zakupach(oczywiscie olkowych:) ) ja nie moge czegos dla olka nie kupic w h&m:lup: