Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
U nas tez po małych obiadkach wytrzymywały max. 2 h, a teraz nawet i 4!!!

Magda
bedzie coraz lepiej, w koncu Michał dpiero od niedawna je obiadki

Dokładnie! Magda zobaczysz, że Michałek będzie coraz dłużej wytrzymywał... nie wiem od czego to zależy... u Kuby wyglądało to tak jakby on sam nie wierzył, że coś co mama mu daje łyżeczką jest jedzeniem dlatego i tak się po jakimś czasie upominał o butlę. Tak samo jak był mocno głodny to wtedy wiedziałam, że muszę butlę uszykować bo będzie bek przy jedzeniu, a teraz tak pięknie buźkę otwiera i już nie marudzi...

Ale się za wami stęskniłam;)
ja to się chyba święta stanę zanim komunia będzie - wczoraj 2,5 godz. w kościele, dzisiaj 2 godziny i jeszcze jutro i w przyszłym tygodniu. Pełno karteczek z tekstem do wykucia na pamięć - a to błogosławieństwo, a to podziękowania itp, itd... niech już będzie ta komunia bo ja juz nie wyrabiam ..
dzisiaj dzień szalony; jak wyszłam z domu po 11 tak wróciłam o 15, chwila w domu i do kościoła, potem szybkie zakupy i jeszcze koleżanka wpadła z zaproszeniem na slub i wesele....
byłyśmy dzisiaj na szczepieniu - Iza waży 9300 i mierzy 67 cm (jakiś karypelek bedzie z niej). Poza tym wszystko OK. Później byłyśmy u fotografa robić zdjęcia do paszportu .
Moje dziecko ostatnio ma faze i jak tylko gdzieś jedziemy samochodem to na bank zwali kupę podczas jazdy:D dzisiaj musiałam wracać do domu pomiędzy fotografem a przychodnią żeby ją przebrać - normalnie aż się wkurzyłam bo wszystko na czas...
Dziewczyny wszystkie dzieciaczki na zdjęciach prześliczne:)
Pozdrawiam serdecznie i trzymajcie za mnie kciuki co bym dotrwała do tej komunii bo już jestem padnięta na maksa.... a i głowa nadal dokucza:(
Z prywatnym wątkiem nie mam pojęcia o co chodzi ale niestety nie jestem z wami tak często jak bym chciała a co za tym idzie nie łapie wszystkich niuansów:(.

http://lilypie.com/pic/090107/ajmb.jpghttp://by.lilypie.com/7tmSp1/.png

http://lilypie.com/pic/090107/HBh0.jpghttp://by.lilypie.com/smghp1/.png

witam

u mnie coraz gorsze nocki....magda ponownie:o_master:
olek budzi sie czesto.....czasem z placzem....dzisiaj od 4 nie spi,bo po co....:36_11_13:
teraz siedzi i rozmawia z zabawkami a ja ma taaaaaaaaaaaakiego nerwa

andzia co do prywatnego forum :brawo::taniec1:....wieeeeeeeeeeeelki czas moim zdaniem,wieeeeeeeeeelki czas

beatka zgubo.....sil kochana....a do kosciola to sie wychodzisz za caly rok:)a w ogole wszystko przygotowane?ja mam kciuki zacisniete,bedzie dobrze:36_3_15:
:36_11_13:
magda andziowy maz ma racja.....raklamuj reklamuj.....a co.....na pewno jest rok....

co do olkowego jedzenia u nas jeszcze miedzy obiadem a deserem mleko.....

rena a kupki to mlody i 4 potrafi zrobic....3 to zawsze walnie....pytalam lekarkijesli sa normalne, w sensie nie zielone i nie rzadkie to ok.....w koncu nasze chlopaki duuuzo jedza....:)

Dzień dobry kobietki:)
My od 6 na nogach:) pospałabym jeszcze trochę, ale moje dziecię głodne, zawsze mi się śmiać chce jak po całej nocce się do butli dopadnie... wtedy to nawet pamięta, że butlę trzeba trzymać żeby leciało, a tak to ja mu trzymam:)
Tak Cafe dobrze pamiętasz, że mamy gości, zakupy już wczoraj zrobiłam - wykorzystałam tatę żeby mnie podwiózł (no niestety ciągły brak prawka:/) teraz muszę posprzątać...ale czekam na P. ;) zawsze jak ktoś od niego ma przyjechać to chata jest wysprzątana na tip top;)

witam kobitki:Kiss of love:

hehehe goska.....to jednak mezus umie sprzatac:) ja musze o zakupach pomyslec .... jutro pewnie ...bo dzisiaj do wieczorka K poza domem....

u mnie lato.....chyba przejde sie na dzialke...namowie siorke i posiedzimy troche.....
obiad mam od wczoraj wiec jedno z glowy

goska podpowiedz co tam bedziesz pichcic?jak K jest w domu to lubie poeksperymentowac:)

Rana Tobie również miłego dnia!
Cafe ja robię kuleczki tiramisu (przepis z parenting - mam nadzieję, że wyjdą), 3 bit (sprawdzone - wszyscy polubili to ciacho) na kolację zrobię sałatkę piętrową, rybę w zalewie pomidorowej, P. chce zrobić gołąbki (robi pyyyyszne) na obiad w sobotę jak będzie ładna pogoda tak sobie myślę, że pójdziemy na działkę na grila, ale nie wiem czy uda to się zorganizować... jak nie to coś wymyślę, a i teściówka ma zrobić bigos, ja jeszcze muszę wymyślić coś... ale nie wiem co!!! Zwłaszcza w niedziele na obiad, w razie czego jest kurak w zamrażarce i myślę o jeszcze jakiejś sałatce... może gyros??? albo poprostu z fetą...