Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
andzia
Magda ja zawsze lubiłam taki dziecięcy jazgot, w ogóle dom, w którym sa dzieci jest taki weselszy, cieplejszy. Tyle, ze mi ostatnio coraz rzadziej do smiechu:Kiepsko:
A parówami moge sie podzielic, zostały 4(a było 18:sofunny:)

Zjedliscie 14 parowek???? A ja tu sie zapycham slodyczami, a Wy takie smakolyki ...

Ale to były takie malutkie:takwyszlo::takwyszlo::takwyszlo:, Stachu wciągnął chyba z 5:takwyszlo::takwyszlo::takwyszlo:

andzia
magda_79
andzia
Magda ja zawsze lubiłam taki dziecięcy jazgot, w ogóle dom, w którym sa dzieci jest taki weselszy, cieplejszy. Tyle, ze mi ostatnio coraz rzadziej do smiechu:Kiepsko:
A parówami moge sie podzielic, zostały 4(a było 18:sofunny:)

Zjedliscie 14 parowek???? A ja tu sie zapycham slodyczami, a Wy takie smakolyki ...

Ale to były takie malutkie:takwyszlo::takwyszlo::takwyszlo:, Stachu wciągnął chyba z 5:takwyszlo::takwyszlo::takwyszlo:

taaaaaa, malutkie :smile_move:

Andzia masz rację, zaglądam rzadziej bo u nas jest tak piękna pogoda, że szkoda czasu na to żeby siedzieć w domu, tylko na dworze siedzimy, spacerujemy, a do domu tylko na jedzenie....
a tak poza tym to jutro jedziemy do księdza, bo chrzciny robimy 14 czerwca, więc trzeba pozałatwiać sprawy, restauracje znależliśmy bardzo fajną i wcale nie drogą, także jesteśmy zadowoleni...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

no doczytalam:)

no to michalek mial wczoraj spotkanie:) w ogole stwierdzam ze ciagle randkuje...:hahaha: same dziewczyny go odwiedzaja:hahaha: poza tym nasze dzidziole tez beda smigac niedlugo,sama zobaczysz:)
no na stacha teksty to juz nie wiem co powiedziec.....tylko :sofunny::sofunny::sofunny:
no i brawo dla kubulka :brawo::brawo::brawo: wreszcie przemowił:hahaha::yipi::yipi::yipi: teraz goska cie zagada:hahaha:
anielinka super ze chrzciny zaklepane:)

Dzień dobry:)

Cafe jakbyś zgadła, Kuba chciał mnie zagadać i to w nocy między 3, a 4:30 :lup: skończyło się na piciu mleka i odmaszerowaniu do łóżeczka... na szczęście zasnął i spaliśmy do 7, a już tak ładnie spał mi całe noce bez pobudek mam nadzieję, żeto był jednorazowy wyskok...:36_11_23:
Dzisiaj piękna pogoda, a więc przetestujemy znów nowy wózeczek, mam nadzieję, że mały chociaż w połowie nie będzie tak marudził jak w starym.
Wczoraj jechał w foteliku samochodowym mojej bratanicy i mu się strasznie podobało:) siedział i rozglądał się wkoło:)

czesc goska:Kiss of love:
hehehe......mlody wie,ze zumie gadac to gada:) i dobrze:) byle nie w nocy!
co do fotelikow olek juz strasznie sie meczy w tym malym foteliku...wiec na dniach kupujemy nowy...
i u mnie piekna pogoda wiec tradycyjnie po kaszcze do parku....mam nadz,ze synus da mamusi sie pouczyc....dzis hiszpanski:)baaaaaaaardzo chcialam sie uczyc hiszpanskiego ale poaczatki straszne....tzn bardzo czasochlonne...ale musze dac rade jak juz sie za to wzielam:)
i cholera jasna pilnie potrzebny mocny kop w tylek! bo nie zrobie tego prawka! za chwile fasolina to juz w ogole sobie tego nie wyobrazam!