Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
cafe82

zycze poprawy pogody,zebymy jednak pospacerowaly

Cafe zebymy pospacerowały:sofunny:

hejjj ciotka.....co sie ze mnie smiejesz??hmmm?:hahaha:

my po 4 godzinnym spacerze ....nogi mi za chwile wejda wiadomo gdzie ale nie marudze....wyszlo slonko wiec nie siedzielismy w domku.....w dodatku K bedzie w domu wczesniej :taniec1:a nie tak jak ciagle ostatnio po 20!zamowimy wieeeeeeeeeeeeelka pizze :yipi::yipi::yipi:
a pozniej tatus zajmuje sie synkiem a mamuska sie uczy ....juz to widze:hahaha:

Witajcie my po 3 godzinnym spacerku!! Dzisiaj muszę pochwalic synka bo bawil się długo sam, nie wyl i jechał 3 godz. wózkiem...:taniec1: To niesamowite jaka to radość pchać spokojnie wozek a nie lecieć na sygnale jak syrena....Kupiliśmu Kuskus, brukselkę i brokuły...zamierzam coś upichcić na jutro dla Marcelka...
Zmieniłam tez taktykę, tzn. podejście do jego himerów i oby dało radę na dlużej..:36_11_13:
Oprócz spacerku zaliczylismyb tez wypad w chuscie do sklepu i padam z nóg....kupilam sobie 20 dkg trufli i zamierzam sama je wsunąc ;).

WITAJCIE...
ZDRóWKA DLA MARCELKA I OLECZKA!!!:love_pack::love_pack:

A ja właśnie miałąm dziś pytać o warzywa z mrożonek...a tu proszę mówisz i masz :smile_jump: wszystko dziś o mrożonkach:) rybę też kupiułam wczoraj Jarzynki z rybą po grecku, jeszcze nie dawałam, bo wczoraj kupiłam cielęcinkę i dziś ugotowałam zupke...ta skubana wie co dobre...i drogie, bo wcinałą jak szalona...muszę właśnie kupić mrożonki tzn. brokuły, szpinak, groszek...i wypróbować coś nowego...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

A moje mendy pogardziły moja zupka:cry::cry::cry:
Nie wiem, co źle robie.
Marycha w ogóle dzisiaj nic nie chciała nic jesc, zamiast obiadu wypiłą mleko, nawet deserkiem pluła. A marudzi za pięciu:Kiepsko:

Goia fajnie, ze Kubuś sie tak rozgadał, u mnie maryśka od kilku dni wołą bababab, Zoska narazie nic, tylko piszczy:Oczko:
Weronika masz szczescie, ze Ci pasuje:Oczko:
Anielinka co tam? Dawno Cie nie było.

Gosia brawa dla Kubusia!!!

Byla u nas kolezanka z 9,5-miesieczna corka i normalnie nasze dzieci jak 2 swiaty. Ona juz zasuwa przy meblach, jest drobniutka, wszedzie jej pelno. Szok. Ale najepsza zabawa bylo wsadzanie palca do nosa Michała. A on byl nia tak zasafscynowany, ze siedzial i sie nie ruszal. Az z wrazenia sam siedzial 15 minut, bez podpierania :)

magda_79
Gosia brawa dla Kubusia!!!

Byla u nas kolezanka z 9,5-miesieczna corka i normalnie nasze dzieci jak 2 swiaty. Ona juz zasuwa przy meblach, jest drobniutka, wszedzie jej pelno. Szok. Ale najepsza zabawa bylo wsadzanie palca do nosa Michała. A on byl nia tak zasafscynowany, ze siedzial i sie nie ruszal. Az z wrazenia sam siedzial 15 minut, bez podpierania :)

:sofunny:
To miał Michał wrazenia:)

K. pospacerował z dziewczynami dzisiaj ponad godzine, ja w tym czasie pobawiłam sie ze STasiem i zrobilismy pyszne paróweczki w ciescie francuskim na kolacje. No ale dziewczyny mu zasneły w wozku, w zwiazku z czym ciagle spiewaja:Szok:
A Stachu im wtoruje. Ale w ogole tam nie wchodze!!!

czesc dziewczyny nie mialam kiedy pisac do was ja zaraz do pracy, a oleczek daje mi popalic rano jak przychodze z pracy zamiast isc spac to ten sie chce bawic a ja wtedy juz wysiadam....tak mi sie dzisiaj chcialo spac ze nawet nakrzyczalam na oleczka bo mi strasznie plakal i nie chcial sie wogole uspokoic a ja jak wrzasnelam z nerwow to sie zaczal bardziej drzec, a potem bylo mi glupio wyrodna matka ze mnie....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png