Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda zle mnie kobito zrozumialas:) ja powaznie mowie o podwojnym wozku...bo jak,na dwa wozki bedziemy jezdzic?:hahaha:w jednym mlody a w drugim fasolina?:)
beata magda....u mnie od buzki sie zaczelo...a na drygi dzien byly juz raczki....i droga eliminacji na 99 % te cholerne warzywa z bazaru....kurde! zawsze kupuje od jednego pana! na szczescie nie jest gorzej...!tylko czym to smarowac?smaruje oilatum....moze macie cos innego?
beata jak sie dzis czujesz?mam nadzieje,ze lepiej:36_3_15:
andzia niezmiennie :o_master::o_master::o_master:
anielinka nie nakrecaj sie ! nie ma sensu....ciagle jakies pierdoly sie słyszy....:Kiss of love:

Witajcie kobietki:)
U nas pobudka o 6:) słoneczko pięknie świecie - co mnie ostatnio nie cieszy, bo wiecie jak to jest u nas na spacerach... Mam nadzieję, że niedługo wózek będzie do odbioru!! Magda napiszę ci jak w końcu zaczniemy jeździć w tej spacerówce czy jest lepiej!
Widzę, że wszystkim dzieciaczkom coś powychodziło u nas też i nie wiem właśnie czy to przez warzywa bo mały dwa dni jadł moje obiadki, ale powiem wam, że gotować do tego dziada nie jest tak łatwo n igdy nie wiadomo co mu zasmakuje, zresztą tak samo jest ze słoiczkami....
Beata jak głowa??
Cafe trzymam kciuki za przestawianie Olka:)
Rena sił w pracy!
Anielinka niezamartwiaj się tą szczepionką...
Andzia mam nadzieję, że dziewczyny znów zaczną spać ładnie w dzień!

goska ja wiem wiem....ale pediatra to pediatra....a alergolog mysle,lepiej jakos to ewentualnie zdiagnozuje....bo dla pediatry to wszsytko albo skaza bialkowa albo slonce;) chociaz ja mam do swojej lekarki zaufanie...i na razie poczekamy....ale jak nie bedzie poprawy to msuze zadzialac....naszemu chrzesniakowi takie swinstwa wychodza przynajmniej raz w tyg!

Dzień doberek,

ja szybciutko, bo moje mendy juz bręczą.
Kurde musze isc do fryzjera, bo mam tragiczne te kłaki , codziennie musze myc, szalec z prostownica, a i tak efekt jest marny:(

Cafe nie wiem czym to smarowac. A testy sa wiarygodne od 3 r.ż.
Gosia moje laski tez sie krzywia, jak im słonce swieci, a ciągnąc za soba wozka nie da rady. Dlatego najczesciej chodzimy do lasu.

rena miłego dnia.

Dzień dobry...

Wszystkiego najlepszego dla Juleczki!!!

faktycznie, wczoraj na wieczór się nakręciłam tą szczepionką, ale zawsze tak mam że jak idzie noc, to mi bardziej jakiś strach ogarnia....dziś już lepiej:) jakby człowiek miał tak się przejmować wszystkim to by zwariował...
Cafe ja też ci nie pomogę na te uczulenie,nie mam poprostu pojęcia...
miłej nauki w parku!
Magda hop- hop, jak tam dziś nocka???

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Juleczka wszystkiego najlepszego!

Witam sie szybko i ja!
Zaraz lecimy na spacer, bo mlody juz mi wyje co chwila taki spiacy.
Nie zapeszajac nocka nie taka zla. P{obudki co 3 h, wiec odmiana ogromna! :)))

Cafe to mnie pocieszylas, ze to o TAKI wozek podwojny Ci chodzi. :hahaha:

Gosia koniecznie daj znac jak przetestujecie nowy wozek. Jak sie sprawdzi to ja tez zamawiam :)

Musze leciec!
Wszystkim zycze milego dzionka bez placzu, fochow itp. :)

Wszystkiego naj dla Juleczki :)

Witajice kochaniutkie :)

U nas nocka taka se!! Żdna rewelacja ale najgorzej tez nie było!!! Oczywiście Marcel budził sie z rykiem i dzisiaj tez miał drzemkę z rykiem :(. Oby juz te zeby wyszły bo zwariuję!!!!!

Anielinka Marcel byl wczoraj szczepiony Euvaxem i chyba wszystko ok bo temp. ani nic mu nie jest. Dzisiaj rano w ddtvn byl program o tej szczepionece i podobno zakazone były tylko 4 fiolki i nikomu ich nie podano.... jeszcze cos napominali o szczepienieach skojarzonych, że sa przyczyntyzmu m.in. ale pediatra w programie mowila, ze to bzdura bo żadnych badan nie bylo....także nie maco panikowac.

Ja mohę komus dac kopa:karate: mam dzisiaj powera jak nic, wstałam niewyspana o 6 rano, wypiłam kawę, powiesiłam pranie, załadowalam zmywarę, zrobiłam łazanki na obiad i obadek dla Marudera...teraz ogarniam podlogi i lecę do miasta z opłatami a póxniej na wieś do teściówki...niech troche pobawi marudę bo naprawdę zwariuję!!

Elloł:)

Rano drzemeczka standardowo króciutka, pospacerowałyśmy 3 h, jakos tak zeszło, wciąż kogoś znajomego spotykałam, teraz mandy zjadły obiad i normalnie juz pół godziny spia. Ale za chwile musze je obudzic, zeby isc po Stasia. Maja wyczucie czasu, jak nic:glass:

Magda
dobrze, ze nocka lepsza, choć dla mnie pobudka co 3h to i tak byłby koszmar:Oczko:
Vercia kopnij mnie, kopnij:)

My po obiedzie i spacerze:) na spacerku nie było tak źle, ale to chyba dlatego, że P. był z nami i jak tylko Kuba zaczynał zawodzić to któreś z nas do niego gadało... Ogólnie na małego dziś nie bardzo można narzekać;) o 8:30 zasnął i spał 2,5 godziny, po spacerze pospał godzinę, teraz leży i się bawi, a ja siedzę przy kompie i jestem przerażona moim brzuchem który wygląda jak w 5 miesiącu ciąży:/