Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
U nas bardzo gościnny dzień :). Najpierw wpadł kumpel na obiad i plotki a później kolezanka z blixniaczkami, powiem Wam,że dziewczyny mają energię!!! Mama ich też!! W ciągu kilu minut było ich pełno i wszędzie!!
Rena brawa dla Bartusia!!! Marcel jak narazie samodzielnie siedzi :).
Magda cierpliwości kochana!! Zobaczysz, ze troche sie pomęczysz ale będzie warto!!
Trochę weekendowych fotek ;)

Witam wieczorowa porą...u nas dzień można zaliczyć do udanych, jednak wczorajsza moja awantura pomogła ...i to bardzo... chłop chodzi jak zegareczek:) chyba sobie przemyślał pewne sprawy...
byliśmy dziś na dłuugim spacerku w trójkę, słonko u nas świeciło, ale wiatr był trochę zimny...
pożnie do domu na obiad, a poźniej Ł. zabrał nas na lody:)
pod wieczór podjechaliśmy na troche do znajomych....no i dzień zleciał...
Magda nie dziwie się że cię ściska jak Michaś płacze, bo ja bym chyba też wolała uspać na rękach, niż słuchać płaczu...
Veronica fajne foteczki, a Marcelek to wydaje mi się że do ciebie podobny:)
Rena zdolniacha z Bartusia ślicznie już stoi, a dziś Amelce udało się kilka razy samej usiedzieć przez chwile, ależ byłam z niej dumna:))
a co do mleka to moja pije tak 2-3 razy dziennie po 240 ml. (na 210 ml. wody 7 miarek mleka - tak jest na opakowaniu napisane że tyle dziecko po 6 miesiącu powinno pić)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

ja wlasnie wcinam nalesniki na sniadanko:hahaha: zapraszam

magda ale mi ciebie szkoda kochana....no i michalka rzecz jasna...ale sama nie wiem co poradzic...mam tylko nadzieje,ze zmienia sie te wasze nocki jak najszybciej
anielinka jak dobrze,ze dosziscie do porozumienia-szkoda czasu na pierdoly:36_3_15:
goska ja w ikei nie potrafie sie oprzec....zawzse wychodze z wieeeeeeeelka torba bardziej i mniej potrzebnych gratow:)

piekne slonce wiec kolejny dzien pod znakiem spacerow:)

andzia hop hop ! co u was???

Veronica zdjęcia śliczne:) a Marcelek wykapana mama:)
Rena, Cafe nie zazdroszczę wczesnej pobudki, mały ostatnio daje mi pospać do 6 (dla kogoś mogłby się wydawać, że to wcześnie ale nie mi;) ale najfajniejsze jest to, że wcale nie przebudza się w nocy i ja budzę się bardzo wyspana:)
Cafe my też wczoraj kupiliśmy bardziej i mniej potrzebne pierdoły w IKEI dobrze, że przez połowę IKEI mały marudził bo byśmy kupili jeszcze więcej;) :lup:

rena_674
Justyna ty dajesz jeszcze cyca?

niedziele tez moge zaliczyc do udanych pogoda byla piekna, krotki rekawek i spacerek, prawie wiatru nie bylo

czesc rena ja juz nie mam mleka tak nagle stracilam ale w sumie dobrze bo jak ja widzialam moja kolezanke jak ona karmila 1,5 rocznego bartka to az mi sie wierzyc nie chcialo i smialam sie strasznie bo ten przyszedl przy wszystkich bluzke i stanik jej sciagnal i dawaj cyca mowil....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

gosiammm
Cafe jakoś na razie nie zaczełam przygotowań, tzn. restaurację, zespół, kościół, nauki już mamy, a reszta leży i czeka aż się tym zajmiemy...

siostra K ma wesele na poczatku sierpnia i ciagle cos tam zalatwia.....a najgorsze to niezdecydowanie:) nie wiedza jakie zaproszenia....jakie kwiaty....hehe....
kiecke kupila przez przypadek....uzywana....taka sama jak widziala w salonie....kilka razy tansza:)

gosiammm
Ja wiem, że nie warto mi dużo wcześniej niczego szukać, raczej decyzje podejmuje szybko. Jak teraz upatrzyłabym np. jakieś kwiaty to w końcu i tak kupiłabym inne - tak mam...

no to dobrze....u mnie przeciwnie....chociaz jak trzeba sie sprezyc to wiadomo....potrafie szybko dzialac
justynka zdrowka dla taty

a ja kupilam kwas foliowy,hehehe....decyzja podjeta.....trzymajcie kciuki....niedlugo zaczynamy starania:)