Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie kochane!
Troche późno zaglądam ale caly dzien mialam zawalony.
Najwazniejsze,ze załatwilam chrzest na 28 czerwca:taniec1:. Dobrze, że juz mam to z głowy. Przy okazji spotkalam się w kawiarence z kumpeląi troche odreagowałam bo Marcel ostatnio pochlania moja uwage i energię.
Michalku wszystkiego najlepszego:36_3_19::36_3_19:
Rena zdrówka!!
Cafe oby Olusiowi minąl szybciutko katarek:36_1_67:
Andzia ja też slyszałam opowieści dotyczące karmienia i wychowywania dzieci. Czasami mnie to przeraża!! Gdzie te baby do cholery żyją?? 100 lat za murzynami??? U mojej ciotki na wiosce w zeszlym roku baba zabiła 7 miesięcznego niemowlaka lecząc go nalewką z czosnku:36_11_13: Dziecko zmarlo bo nie wytrzymała wątroba.

Te dzieciaki może i zdrowo rosną ale nie wierzę, że to się na ich zdrowiu nie odbije wcześniej czy później! Gdyby takie pomysły były zdrowe to lekarze daliby zupełnie wolną rękę w kwesti karmienia a jednak tak nie jest. O biegających w chodakach 6 misięcznych dzieciach nie wspomnę. Ja jestem zawsze oburzona jak slucham takich opowieści. Jak była u mnie połozna środowiskowa to się dziwiłam, ze wszystko tlumaczy jak krowie na rowie. Jakbym kretynką była i nic na temat wychowaywania dziecka nie wiedziala ale jednak tak trzeba, bo niektórzy nie mają pojęcia.

cafe82
no i kurcze mamy jeszcze troche spraw a z zakatarzonym olkiem to mi sie nie usmiecha!!!
moze to przeze mnie...wszedzie go targam z nami.....a pozniej bidulek ma katar:36_11_13:

no co Ty, przestań!!!
To ja powinnam sie obwiniac, ze dziewczyny choruja, bo Stachu znosi zarazki z przedszkola. I go tam nie posyłać!!!

magda_79
andzia
Cafe problem w tym, ze one sa dosc krótkie. CHciałam tylko podciac i wycieniowac, tak zebym mogla jeszcze kite zwiazac. Ja mam strasznie geste włosy i zawsze ogromny problem z ich ułozeniem, a przy dzieciakach, to sama wiesz, jak z czasem:Kiepsko:
Tył mam dłuzszy, a na czubku takie 5 cm kikuty-nie wiem co to kurna ma byc, no i z tych kikutów robi mi sie taka bombka jas starej babie. I przod mam tez spieprzony, naprawde, jest tragedia. Wiem, ze włosy nie reka, ale mam taaaakiego doła:cry::cry::cry:

Andzia nie gniewaj sie, ze sie smieje, ale z opisu to mi wyglada na fryzure na Niemca ze wschodniej czesci. Plizzzzz, nie badz zla. :36_3_1:

Ale tak serio to Cie rozumiem. Najgorsze to, ze ja mam strasznie cieniutkie wsloy i nie moge nic z nimi zrobic, Ty masz geste i tez problem. Faktycznie sprobuj ze swoja "stara" fryzjerka. Czasem niewielkie podciecie moze duzo zmienic.

:ass:

:sofunny:

veronica_20
Te dzieciaki może i zdrowo rosną ale nie wierzę, że to się na ich zdrowiu nie odbije wcześniej czy później! Gdyby takie pomysły były zdrowe to lekarze daliby zupełnie wolną rękę w kwesti karmienia a jednak tak nie jest. O biegających w chodakach 6 misięcznych dzieciach nie wspomnę. Ja jestem zawsze oburzona jak slucham takich opowieści. Jak była u mnie połozna środowiskowa to się dziwiłam, ze wszystko tlumaczy jak krowie na rowie. Jakbym kretynką była i nic na temat wychowaywania dziecka nie wiedziala ale jednak tak trzeba, bo niektórzy nie mają pojęcia.

Dokładnie tak samo mysle, nie od parady są jakies tam wytyczne co do karmienia!!!

magda_79
andzia
Cafe problem w tym, ze one sa dosc krótkie. CHciałam tylko podciac i wycieniowac, tak zebym mogla jeszcze kite zwiazac. Ja mam strasznie geste włosy i zawsze ogromny problem z ich ułozeniem, a przy dzieciakach, to sama wiesz, jak z czasem:Kiepsko:
Tył mam dłuzszy, a na czubku takie 5 cm kikuty-nie wiem co to kurna ma byc, no i z tych kikutów robi mi sie taka bombka jas starej babie. I przod mam tez spieprzony, naprawde, jest tragedia. Wiem, ze włosy nie reka, ale mam taaaakiego doła:cry::cry::cry:

Andzia nie gniewaj sie, ze sie smieje, ale z opisu to mi wyglada na fryzure na Niemca ze wschodniej czesci. Plizzzzz, nie badz zla. :36_3_1:

Ale tak serio to Cie rozumiem. Najgorsze to, ze ja mam strasznie cieniutkie wsloy i nie moge nic z nimi zrobic, Ty masz geste i tez problem. Faktycznie sprobuj ze swoja "stara" fryzjerka. Czasem niewielkie podciecie moze duzo zmienic.

:sofunny::sofunny::sofunny:
przepraszam andzia
:sofunny::sofunny::sofunny:

hej babeczki:)

u nas nocka super i w ogóle wczoraj Kacper był super spokojny sam się bawił i dzis też sie tak zapowiada...obudził się o 7 gadał chyba z godzinę a ja nie wstawałam do niego bo jakby mnie zobaczył to by zaraz się znudził gadka..;/
od 7 nie spał do 11 potem zasnął i już wstal...;/ zaraz idziemy na rodzinny spacerek, bo R.od poniedziałku idzie do pracy;/ więc znów będe sama z małym całymi dniami:(
kochane a ja dzis wstałam pełna energii umyłam okna wysprzątałam kurze poumywałam podłogi, kuchnie a teraz zasiadłam z kawą i serkiem valbone i wyobraźcie sobie zerzarłam caly...;/ ale tłumaczę sobie ze po takim wysiłku mi się należalo:lup:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png