Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

beata694
Witam z rana,
teraz u mnie szpital:( Jasiek ma 38,6 - nie idzie do szkoły. Gardło znowu zawalone, katar i kaszel. Znów mam stres o Izę. Mnie też gardło boli. Normalnie aż zła jestem.
Strasznie często ten mój syn ostatnio zapada na gardło - nie wiem chyba do laryngologa z nim pójdę bo już nie mam pomysłu...

witam beata

zdrowka dla jaska,izuni i dla ciebie:Kiss of love:
trzymam kciuki,zeby mala jednak niczego nie zalapala

beata694
Cafe nie przejmuj sie kilogramami, napewno wyglądasz wspaniale - a poza tym każda Panna Młoda wygląda pięknie;). Buty i dodatki napewno znajdziesz - jak zdążyłam się zorientować masz bardzo dobry gust.
A kawki chętnie się napiję:)

dziekuje kochana.....ale naprawde poki co wcale a wcale nie mam przekonania do kiecki....
wczoraj przeszlam calutkie dwie galerie....i kupilam jedna sukienke(troszke na sile przyznam:) )nie jestem tradycjonalistka i strasznie ciezko znalezc cos,co by mi odpowiadalo....jeszcze dzisiaj moze uda sie pojechac do kalisza.....

Witajcie dziewczyny:)
Prosiaczku Zosieńka piękna:) i jaka dorosła!
Magda mam nadzieję, że Michałek dał ci pospać.
Beata zdrówka dla Jasie i Ciebie! Trzymam kciuki, żeby Izka nic nie podłapała!
Cafe super, że macie już kupione ciuchy... mnie też moje dodatkowe kilogramy przerażają ale mam nadzieję, że do sierpnia coś jeszcze zgubię:/

Witajcie!!!

Wyśledziłąm wczoraj Prosiaka i padł mi net:(
Zośka boska, a jaką ma obstawe w wózku:Oczko:
Trzymam kciuki za rehabilitacje!!!

Beata zdrówka dla Jasia, Stasiu tez czesto choruje na gardło, ale on ma migdała do wywalenia:Zakręcony:

Cafe
kiecka na pewno ładna, zgadzam sie z Beata, byle czego byś nie kupiła

beata694
Trzymam kciuki żebyś coś znalazła odpowiedniego :) najgorsze jest to - przynajmniej ja tak mam- że jak nie potrzebuję to ciuchów pełno, a jak mszę coś kupić to się okazuje ze same beznadziejne szmaty...
Na razie uciekam bo piszczą te moje dzieci;)
Miłego dzionka:):)

ehhhhh.....tak jak mowie,takich tradycyjnych to widzialam pelno....no ale nie w moim guscie...nie czylabym sie i juz....kupilam sobie fioletowa,taka bombke:) pokaze wam przy okazji,jak tylko zrobie zdjecia.myslalam o jakis rajstopach da kontrastu i bardziej fikusnych butach,wtedy bylaby jakas calosc.....ale marudze i marudze......:36_2_49: