Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Musimy robić praktycznie nowiuteńką wyprawkę. Planowałam, że będzie jedno dziecko i wszystko dla niego by było: łóżeczko, fotelik do samochodu, wózek, lezaczek itp., a tu trzeba dokupić po drugim egzemplarzu!!!

Ale ja na siebie też wydaję dużo, przecież taka głupia wyprawka do szpitala, wiadomo, że nie wezmę jakiejś starej pidżamy czy starych klapek!!!

Pocieszę Was tylko, że z tymi wydatkami będzie coraz gorzej!!!

Mam nadzieję, że chociaż piersią będę mogła jak najdłużej karmić, żeby jeszcze mleka nie kupować.
Stasia przestałam karmić jak miał niecałe 7 miesięcy, bo nie miałam już pokarmu. I jemu się strasznei ulewało, więc musiał pić specjalne zagęszczane mleko, puszka ok. 30 zł starczała na 3-4 dni. To był ból!!! A gdzie teraz do dwóch???

To se ponarzekałam:)

cafe82
andzia,kupilam 3 reczniki,wystarcza na poczatek?czy dokupic?3 kocyki....sredniej grubosci....taki gruby dokupimy pozniej....chyba wystarczy,prawda?

Wystarczy spokojnie:)
Nie wiadomo w ogóle jaka bedzie pogoda jak urodzimy!!!
Ja Stasia rodziłam w maju, więc większość tych malutkich ciuszków mam takich cieniutkich, typowo letnich.
A we wrezśniu to może być różnie.

A co z tym wózkiem u Ciebie?
Już jakiś wybrany?

Ambitne plany:)

Moja mama byłą wczoraj w sklepie, a wiadomo jak to w małym miećie wszyscy wszystko wiedzą i jakaś babura, z którą mama ledwo co dzień dobry na ulicy zamienia pyta: Czy to prawda, ze Pani córka bedzie miałą trojaczki??? A mama na to: nie czworaczki!!!
Kobieta chyba uwierzya.
Ludzie potrafią być beznadziejni...

Pamiętam jak jeździłam na pierwsze spacery ze Stasiem, a nie byliśmy jeszcze wtedy małżeństwem z Kubą, to te wredne babury potrafiły zaglądać mi do wózka i głośno się zastanawiać, czy do taty podobny!!! Wyobrażasz sobie???

Właśnie szukam na allegro jakiś kocyków, ale nic mi szczególnie w oko nie wpada

no to wszedzie tak jest......my tez z krzysiem nie jestesmy malzenstwem...i tez kazdy trzy grosze musi dodac.....ale w ogole mnie to nie interesuje....
co do kocykow....ja kupilam wlasnie na alegro....taki polarowy jakby,ladny zielony....drugi bawelniany,a trzeci taki troszke grubszy...znajdziesz na pewno cos fajnego...choc ja to wole wymacac na zywo zanim cos kupie na alegro

gosiammm
Ja też dziewczyny mieszkam w małym miasteczku i się ostatnio śmiałam że niedługo jakiś wypadek samochodowy spowoduje. Pojechałam do domu, a tam wszyscy na mój brzuch patrzą....masakra.

Jakbyśmy w jakimś średniowieczu żyli!!!

Cafea dostałaś już te kocyki? Zadowolona jesteś?
Ja oglądam takie polarowe z Baby Ono, niedrogie. Ten sam sprzedawca ma tez pieluszki kolorowe, więc chyba zaraz coś kupię:)

Hej dziewczyny!
Ale Wy od rana aktywne jestescie :).

Andzia .. jak sie czujesz?

Wlasnie ogladam kocyki na Allegro i nie wiem czy powinnam najpierw isc do sklepu, zeby zobaczyc na zywo czy tez isc na zywiol :)

Wczoraj mialam USG. Wszystko super :). Maly rosnie, zaslonil sie raczkami i nie moglismy zrobic 3D :(. Ale za to kolejny raz udowodnil, ze jest chlopcem - bezwstydnik maly ;)

W pracy mam takie kongo, az dzisiaj mi sie snilo, ze urodzilam przy biurku i ze jak chcieli mnie zabrac do szpitala to powiedzialam, zeby dali mi kilka minut to sie ogarne i worce do przelewow. Hihihhihiih!